Gå til innhold

Phido78

Medlemmer
  • Innlegg

    661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phido78

  1. Rogshit skrev:
    bubba477 skrev:

    Jeg er nå på gjennomspilling 6 av 10 totalt. Må si meg enig i at litt av magien er borte men det er mye å henge fingrene i. Bethesda har dog mye å lære om spill design. Menyene er fortsatt noe jeg sliter med 150+ timer inn i det og det er slitsomt å måtte tilbake til oppdragsgiver for hvert eneste tempel....

    "gjennomspilling 6 av 10 totalt" bare av ren nysgjerrighet; Hvorfor har du bestemt deg for å spille gjennom spillet 10 ganger? :p
    Hvis du velger å starte spillet på nytt så starter du med en drakt og et skip som er bedre enn forrige gjennomspilling, hvis du tar oppdragene som skaffer deg krefter så vil disse akkumulere for hver gang du fullfører og starter spillet på nytt. Skipet oppgraderes 6 ganger mens drakt og superkrefter kan oppgraderes 10 ganger ved å fullføre og starte på nytt. For drakta så er det tilfeldig hva slags egenskaper den får når du starter på nytt.
    • Innsiktsfullt 3
  2. Comma Chameleon skrev:
    RRhoads skrev (1 time siden):

    Da vil de vil de ta betalt for piratkopierte spill også. 

    image.png.81e76e8f73253d7165a7dcff01959ecc.png

    Gammel meme, bare juster tallet til å reflektere hva en install koster lol

    ---

    Alt styret rundt Unity og mer til har jo blitt spådd lenge etter at tidligere EA idiot, nå Unity-sjef, John Riccitello tok over.

    image.png.e8c0ef97cb6466d4997a34aaa09555a6.png


    https://kotaku.com/unity-ea-ceo-riccitiello-microtransactions-apology-1849189694

    Ah, det forklarer at de går for aggressive og forbruker-fiendtlige modeller for å tjene mer penger.
  3. erikric skrev:

    Når personer som "seier han i utgangspunktet har null interesse for spel" sikter mot "å ha fleire millionar spelarar innan nokre få år" har jeg mine tvil.

    Suksess kommer når folk med passion og erfaring lager ting fordi har noe de vil dele med verden. Folk som bare vil lage business blir sjelden en hit.

    "40 prosent av pengane dei hentar i haust vil gå til marknadsføring og lanseringa – trass i at spelet er langt frå ferdig." Hva med å få på plass noe som er gøy å spille først?

    Men for all del, vi trenger flere norske suksesser, så det er jo lov å håpe.

    De fleste suksessfulle tech-ventures starter med en håndfull entusiaster som brenner for det de driver med og har en interesse for det de lager. Om de klarer å ta det fra startups til vellykket bedrift så kommer det et punkt hvor ser seg nødt til å ansette noen som skjønner seg på økonomi og business drift og ikke nødvendigvis bare er opptatt av å lage et godt produkt. Etter enda litt tid og utvikling av bedriften tar økonomene over styringa og de som en gang gjorde det hele til en vellykket bedrift og utviklet et produkt de kunne stå inne for begynner å forlate skuta siden det ikke lenger er mulig for dem å styre utviklingen av firmaet i retningen de ønsker og fokusere på å lage et best mulig produkt. Fokus skiftes til å maksimere profitt fremfor å utvikle et funksjonelt produkt. På dette tidspunktet er minimum 50% av de ansatte er ikke involvert i produktet men i marked, økonomi og administrasjon og det vil etter dette bli en overvekt på denne siden. Fokuset bedriften nå har på kunden dreier seg ene og alene om hvilke modeller som vil gi mest penger i kassa og en ender opp med veldig middelmådige produkter som nesten bare sitter igjen med den trofaste kundebasen som fortsatt har trua. Det er nå sannsynligvis ingen av de originale ildsjelene igjen og ingen av de ansatte har lenger noe personlig forhold til produktet de skal levere. Disse folka starter i feil ende.... Så får håpe Nag er den som har sterkest styring på dette
    • Liker 2
  4. Johnny's & Associates mener at avtalen kun gjelder for "spillplatformer" og at PC ikke er en spillplatform, mener jeg å huske var grunnpilaren i deres motstand mot at spill som har skuespillere de representerer i seg kan gis ut på Steam...

    Noe som i og for seg (om jeg husker korrekt altså) gjør at jeg sitter igjen med et inntrykk av at de enten er komplett inkompetente og ligger noen planeter unna normale kunnskaper om hva det spilles på her i verden eller at de er ekstremt hungrige på mer penger og vil kreve typ 20% ekstra av alle spill solgt på platformen.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  5. Mulig dette er et PC issue men mengden bugs og server disconnects etter at de fikset serverene på lanseringsdagen er helt horribelt.

    Også mulig at det er en bug men AI'en er så og si fraværende, fienden løper forhåndsbestemte ruter til dekning uten å ta noe hensyn til sin posisjon i forhold til spilleren så ofte løp de til dekning omtrent hvor jeg stod i full synlighet i forhold til hvor jeg hadde tatt dekning.

    De har 100% treffrate og føles ikke akkurat ut som en er i kamp med noen gærne tullinger men med autoturrets fra Aliens.

    Bug som gjør at fiendens ild er usynelig hjelper ikke på dette, så at flere sleit med det samme men løste det ved å enten skru av eller på vsync og sette begrensning på fps, ingen av delene fungerte for min del.

    HUD manglet hver gang spillet startet opp og jeg måtte laste inn savegame på nytt.

    Crash to Desktop når jeg skulle levere inn enkelte quests som bl.a. gjorde det umulig å komme videre på et visst punkt for min del.

    Hyppige CTDs under cutscene etter å ha tatt bosser gjorde at jeg måtte ta de om igjen.

    Skaleringen av vanskelighetsgrad må være bugga, duo = ok, trio.... bulletspunges everywhere.....

    Cutscenes med fade to black for enkle ting som å gå igjennom en dør var irriterende men by design så ikke en bug i det minste.

    PGA nevnte AI eller mangel på AI føltes kampene ekstremt repetetive.

    På pluss-siden så var egenskapene og kreftene en fikk morsomme å bruke, var pyro og å bruke fienden som bomber til å ta ut andre fiender i nærheten var festlig. God våpenfølelse skal de og ha skryt for.

    etc.

    Jeg ville virkelig like spillet da jeg syns historien og egenskapene en kunne velge mellom virket interessante i tillegg til at det slettes ikke ser så verst ut men hele opplevelsen ble et stort Meh.

    Slik som det er nå er dette 2/10 for min del.

    • Liker 1
  6. Tenkte på det samme, at tyske soldater ikke nødvendigvis er nazister bare fordi de følger ordre de ikke har noe valg om å følge. Samme som at alle tyskere ikke var nazister. Oskar Schindler er vel det mest kjente eksemplet på dette.

     

    Men å utelate nazismen totalt fra et spill om andre verdenskrig og attpåtil skylde på at de ikke ønsker å sende et politisk budskap er bare så latterlig på vidda.

     

    Oskar Schindler var medlem av NSDAP og var i så måte nazist (nazistene kalte seg selv ikke nazister btw :p), også gjennom hans handlinger tidlig i andre verdenskrig. Men forørvig så er vel få så kjente som han for å faktisk ha en samvittighet og arbeide i det skjulte for å hjelpe de han kunne.

    Men det var bare pirkeri, er enig med deg.

  7. Hva skjedde med argumentet om å bare la utvikleren følge visjonen sin, som ble rettet ganske hardt i Sekiro-debatten?

     

    Såvidt jeg vet så uttalte sonic skaper Yuji Naka selv at han ikke likte designet, så det gjelder vel fortsatt at skaperens visjon bør følges.

     

    Når det gjelder Sekiro så var det ikke det utseendemessig designet som spill-journalistene ikke likte men at det ikke var noen easy-mode og det var vel det den debatten i bunn og grunn dreide seg om. Personlig ser jeg ingen problemer med å la de som vil spille Sekiro på en lettere vanskelighetsgrad gjøre det men det er en helt annen sak.

  8. Jeg er heller ikke så optimistisk på at det "blir bra" som flere påstår. Det kommer vel til å bli gratis på PS plus til slutt..  :whistle:

     

    Ligger på Origin Premium access (sammen med BFV) og de to spillene alene koster mer enn access tilsammen, når de ikke er på tilbud :p så her er de penga allerede godt veid opp mot to spill jeg uansett hadde tenkt å teste ut.

    Si hva du vil om EA men Origin Access'en er nok en av de beste dealene de har introdusert i nyere tid.

     

    Anthem er som det sies et spill med godt fundament men akk så mangelfullt. 6 års utvikling har gitt oss 2 typer fiender; Insekter og humanoids. Alle varientene innad i de to gruppene er bare reskins med en og annen forskjellig elitefigur inne i mellom klyngene.

     

    Når det er sagt så syns jeg forskjellen i spillestil mellom javelinsa er ganske god. Har en interceptor som jeg bruker mest og det å sprette rundt i den ninjaklossen der er til tider veldig morosamt.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...