Gå til innhold

Winston Wolf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 004
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Winston Wolf

  1. Hva regnes som lav/medium/høy aktivitetsgrad?

     

    På diverse kalkulatorer for utregning av kcal og slikt så er det som oftest 1-2 treninger per uke = lav, 3-4 = medium, 5-6 høy, over 6 = meget høy, osv. 

     

    Jeg har en jobb hvor jeg sitter mye i ro under arbeidstiden, og ellers bare beveger meg minimalt (går til butikken, går i trappen og slikt). Utover dette trener jeg styrke kanskje 4-6 ganger i uken. Kvalifiserer dette til høy grad av aktivitet? Jeg føler selv at jeg ikke gjør så veldig mye utenom å gå til gymmet hvor jeg er ferdig på en time.

  2. Hadde nettopp en økt med en kamerat. Tar en del mer enn han i markløft, men han tar mange kilo mer enn meg i skulderpress med frivekter (jeg trener med stang) og bicepscurl. Curl har jeg aldri trent, har generelt tenkt at jeg får nok bicepstrening av foroverbøyd roing og pullups. Dessuten synes jeg det er kjedelig, men jeg orker ikke at han er bedre enn meg på det. Jeg veier dessuten nesten 10kg mer enn han. Må jeg faktisk begynne å trene bicepscurl? :fun:

    • Liker 1
  3. Ingen her inne er interessert i om du mener at Christian B ror seg unna eller at han må forklare ironien sin i detalj. En ting er å diskutere formalitetsnivå på intervjuer, som de fleste er enig med deg i, en annen er å bare kaste opp søppel om hvilke folk som henger her inne. Om jeg ikke husker feil er du en av de som til tider irriterer deg over holdningen til enkelte her på bruket, men når det kommer et tilfelle hvor du vet at du mest sannsynlig har rett så er det liksom samme greia på nytt. Jeg mener dermed ikke at diskusjoner utenom det vanlige er uønsket, bare så det er sagt.

    • Liker 6
  4. I ull f eks? Tenker du med eller uten press? Vet ikke helt om jeg har sett slik bukse du tenker på i butikkene.. :)

     

    (Og sikkert dumt spørsmål, men hvordan kan jeg sjekke om det er en blazer eller dressjakke? Ettersom du mente det hadde noe å si, liksom.)

    Ja, i ull er å foretrekke. Du finner gode slike bukser på Follestad, Hans H og denslags butikker. Er det en blazer, så ville jeg som sagt gått for en koksgrå flanellbukse for å få en kontrast til den lyse jakken. Vet ikke hvem av oss lokeland svarte angående at en lysgrå bukse ikke passer, når det aldri ble foreslått.

×
×
  • Opprett ny...