Gå til innhold

Fyrsen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fyrsen

  1. Ble ikke laget noen snarvei i startmenyen da? CM8 må iallefall startes med en egen exe-fil: \Steam\SteamApps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM8\Launcher_EP1.exe

     

    Kan ikke finne noen snarveier som heter Launcher. De eneste snarveiene som ligger i startmenyen under CM9 er "character pimper" og "readme_CM9 update". Har prøvd å installere CM9 to ganger nå, men finner fremdeles ingen måte å starte mod'n på. Det ligger heller ingen snarvei i steam.

  2. Det er skins med bedre grafikk. Du må installere en mod samt legge inn skins for å få det til å virke.

     

    Har modden selv, og er storfornøyd!

     

    Hei.

    Kan du hjelpe meg til å få dette til å virke. Har installert mod'n, men finner ikke noen exe fil inne i C:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM9 til å starte spillet. er det noe jeg må gjøre etter instalasjon før jeg kan spille?

  3. Hei.

     

    Lurer på om prisen på å surfe i utland men Opera Mobile 9.5 som er på HTC diamond er den samme som å surfe med Opera mini?

    F.eks. å laste ned vg sin side koster over 100 kroner, men prisen skal være betydelig mindre hvis Opera mini blir brukt.

  4. Hei

     

    Kjøpte nylig dene WD 500g eksterne hd, og har 2 problemer jeg håper noen kan hjelpe meg med.

     

    1. Når jeg bruker USB funker det helt fint, men når jeg skal prøve med eSATA, er det ingen kontakt mellom data og hd i det hele tatt. Hovedkortet jeg bruker er Asus: P5N-E SLI. Bruker også Vista.

     

    2. HD'n kom med FAT32, og jeg vil converte den til ntfs uten å miste den data somer på hd. Men når jeg skriver komandoen "convert g: /fs:ntfs" får jeg denne beskjeden. "Access Denied as you do not have sufficient privileges.

    You have to invoke this utility running in elevated mode."??

     

    Håper noen kan hjelpe meg med problemene:)

×
×
  • Opprett ny...