Gå til innhold

-GrAvYy

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -GrAvYy

  1. Ja har galvanisk skille til TV-boks. Har prøvd å koble alt fra forsterkeren slik at kun PCen er koblet i med HDMI. Da begynner anlegget å humre når jeg plugger i laderen :p Så er noe greier med laderen? Har en annen PC og som jeg har to ladere til. Med den får jeg støy på anlegget med den minste laderen, mens med den større laderen er all støy borte.

  2. Hei

     

    Jeg er veldig plaget av støy i surroundanlegget mitt når jeg kobler PCen min til den med HDMI. Støyen forsvinner når laderen til PCen ikke kobles til jord. Jeg tenker å bare bruke en slik og klippe av jordinga. Jeg ser ingen annen måte å bli kvitt støyen.

     

    Så spørsmålet: Gjør det egentlig noe om PC-laderen ikke er koblet til jord når jeg skal lade den? Vil kun ha den tilkoblet ujordet når jeg skal se film e.l. via HDMI på PCen. Bak på laderen står det at den MÅ kobles til jord, men det er vel kun så de ikke skal bli saksøkt for at folk får litt støt? :p

  3. Hei,

     

    Jeg byttet akkurat en induksjonsplatetopp (som var defekt) som var koblet til et komfyrstøpsel. Men jeg glemte å sjekke hvordan den var koblet til støpselet når jeg koblet den fra. Hadde det vært tre ledninger fra platetoppen hadde det vært greit, men det er også en fjerde ledning som er svart. Jeg har altså fire ledere, en brun, blå, svart og jord (gul-grønn), som skal kobles til komfyrstøpselet. Hvordan gjøres dette?

     

    Takk for svar!

  4. Hey!

     

    Jeg har akkurat kjøpt meg ny receiver til mitt 5.1 anlegg (onkyo 609) for å støtte 3D og HD lyd. Når jeg bruker playstation 3 som blu-rayspiller får jeg ingen informasjon om at det er HD lyd som er input til receiveren. Har jeg playstations blu-ray audio output på Linear PCM får jeg at input på receiveren er Multich PCM. Er playstations blu-ray audio output på bitstream får jeg Dolby Digital som input på receiveren (Dette er ikke HD?). Jeg ser ingen tegn til f.eks DD TrueHD eller andre HD-lyd formater som jeg kan sette som output fra receiveren til høyttalerne. PS3 er koblet til receiver med HDMI.

     

    Burde jeg kjøpe en vanlig Blu-ray spiller for dette formålet?

     

     

    All hjelp tas godt imot. Jeg er ikke veldig kyndig på dette området :p

  5. Hei!

     

    Jeg skal gå til anskaffelse av en Samsung UE46D7005 (med mindre noen har et bedre forslag til samme pris?) og trenger en ny receiver som kan sende igjennom bildesignaler så TVen utnyttes maksimalt.

     

    Alle bildesignaler skal gå gjennom receiveren. Tidligere har jeg hatt en Onkyo receiver med Dynavoice F-6 surroundpakke (5.1). Disse høyttalerne skal jeg fortsette å bruke på den nye receiveren, så jeg trenger kun 5.1 støtte fra receiveren. Det kan også være greit å ha en forsterker med mulighet for å drive større høyttalere enn F-6, dersom jeg skulle bestemme meg for å kjøpe nye høyttalere.

     

    Jeg har sett at noen nye Onkyo receivere har integrert Spotify, noe jeg bruker hyppig, men ser ikke at disse støtter trådløst nett? Finnes det en adapter som tar imot trådløse signaler og konverterer til kablet ethernett?

     

    Noen som har noen gode forslag til en god receiver på rundt 3000kr?

     

     

    Takk for alle innspill!

  6. Hei

     

    Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp til kjøp av et trådløst nettverkskort eller nett via USB til den stasjonære PCen min. PCen er plassert under et lite bord og vil nok ikke ha plass til antenner osv under der. Det beste hadde vært noe som som hadde en trådløs sender og mottaker som kunne stå oppå bordet, og så være kablet ned til PCen under bordet for best dekning, enten via USB eller et nettverkskort.

     

    Noen som har forslag til produkter jeg kan kjøpe som tilfredsstiller dette?

     

    Takk på forhånd!

  7. Prøv galvanisk skille. Er ofte overledning på kabeltv.

    Særdeles viktig hvis det er jordet kontakt.

    Prøvde dette nettopp, og med suksess! Tusen takk.

     

    Et annet litt mindre problem har dukket opp. Når jeg kobler til PCen til forsterkeren med HDMI funker alt utmerket, men når jeg plugger i laderen til PCen hører jeg noe støy i alle høyttalere.

     

    Noen som vet noe om dette?

  8. Heisann!

     

    Jeg koblet til surroundanlegget mitt etter å ha flyttet i dag. Alt virket helt fint helt til jeg skulle tilkoble TV-boksen. Den koblet jeg til receiveren med HDMI, og satte i strømmen. Men med en gang jeg satte i antennekabelen begynte alle høyttalere+sub å lage en ubehagelig dyp lyd, selv om jeg ikke hadde på kanalen til TV-boksen på receiveren, og TV-boksen stod i standby. Jeg koblet antennekabelen ut (da forsvant lyden) og inn igjen (sa kom den tilbake).

     

    Deretter prøvde jeg å koble til TV-boksen direkte til TVen. Da funket alt fint, men da jeg skulle koble receiverens HDMI output til en annen HDMI inn-port i TVen kom denne støyen i høyttalerne tilbake, selv om enhetene ikke var koblet sammen på noe vis, kun i hver deres HDMI input på TVen.

     

    Jeg klarer ikke å forstå hvor feilen kan ligge. Alt er helt bra helt til den forbaskede antennekabelen kobles til TV-boksen. Jeg prøvde å flytte TV-boksen noen meter unna receiveren, for deretter å tilkoble den til receiveren med HDMI, men da kom også lyden tilbake. Kan det være selve antennekabelen, eller TV-uttaket i veggen, som er ødelagt eller står for nær receiveren? Jeg har prøvd med forskjellige HDMI kabler, så feilen ligger ikke der.

     

    Noen som har peiling? Takk for all hjelp!

  9. Når jeg skal montere bakhøyttalere til surroundanlegget på veggen over sofaen, hvordan burde de monteres? Burde de vinkles inn mot sentrum, eller vil det gi like bra surround ved kun å montere de vinkelrett på veggen ca. 50 cm over ørehøyde? Skulle tro det ville bli best av å vinkle de inn, slik at ikke lydbølgene bare passerer over hodet?

     

    Takk for alle innspill!

  10. Skjønner ikke hvorfor de slapp spillet så tidlig. På socom 1 var det jo et bedre onlinesystem, med flere muligheter enn dette har. Uten lobby, eller muligheten til å lage eget rom, vil dette være enda et socom spill som dør på kort tid. Nå har de vært heldige med at PSN gikk ned rett etter release, slik at de kan bruke tiden på å fikse onlinedelen.

     

    Ikke rart sony slipper så mange dårlige spill, når de kjøper opp 3. partskompaniene og strammer inn deres budsjett.

  11. Hva gjorde dere på oppgave 4 - dokumentasjonen? Jeg lagde et kravspes. og systemdesign, men fikk veldig dårlig tid på dette så ble ikke fullt så innholdsrik som det kanskje burde være.

    Hm, dokumentasjon? Var det ikke planlegging? Eller fikk vi en annen eksamen enn andre? :p

     

    Ja altså det var planlegging, men hvis ikke jeg har bomma totalt så er planlegging dokumentasjon, altså kravspes. og systemdesign er en måte å planlegge på. Det er slik man liksom skal fremlegge planleggingen hvis jeg ikke tar feil

    Er sikkert ingen fasit =) Bare skreiv masse piss ejg :p

×
×
  • Opprett ny...