Gå til innhold

Noaidi

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noaidi

  1. er ikke sikker på om jeg skjønner hva du mener, når jeg går inn på oppgavebehandlingen og under tab`en ytelse ser jeg bare at all ram`en blir brukt og jeg aner ikke til hva, bare ser at allt er i bruk selv om jeg ikke gjør noe med pc`en.

    Og jeg hører ram`en jobbe hele tiden

    8984363[/snapback]

     

    Skulle ønske jeg hadde så bra hørsel at jeg klarte å høre ram'en jobbe

  2. Trenger hjelp til å finne en mp3-spiller som er bra på opptak. Må ha innebygd mic og mulighet for ekstern mic. Fint om den har innebygd radio, men ikke noe krav. Video funksjon trenger den strengt tatt ikke ha. Om det er flashminne, harddisk eller minnekort for lagring er av mindre betydning. Håper noen kan hjelpe meg å finne en bra en.

  3. Jeg bruker først å vaske bort gammel goop med White Spirit, men den legger igjen en liten film som må vaskes bort med teknisk sprit eller Blå Isopropanol. Grunnen til at jeg bruker White Spirit først er at den løser opp gammelt dritt mye bedre, slipper å gnikke så lenge.

  4. wtf? den lacie extern disken var jo billigere enn1 intern 500GB...

    5645594[/snapback]

     

    Sikker på at det ikke er to disker i den da? Du får den jo i 500 og 600-modell sto det, og det finnes vel ingen disker med 600 GB kapasitet?

     

    Ellers er jeg enig med andre her, beste er å ha alt i en PC med gigabit, mer felksibelt, og lettere å bygge ut.

     

    AtW

    5645662[/snapback]

     

    Det er 2 disker i den. Har en sånn, den e stor som f... og veier 1,2 kg. Men samma det, har en 2,5" ekstern disk som er portabel i massevis...

  5. Har et Pinnacle pctv 50e kort, og etter ca 10-30 min bruk blir bildet sort/hvitt. Har oppgradert programvaren Pinnacle Media Center til siste tilgjengelige versjon 3.40. Kjører WIN XP på en relativt ny Dell maskin med integrert Intel skjermkort. Har noen gode forslag til hvordan jeg skal kunne se farger uten å måtte restarte maskinen hvert kvarter?

  6. Fikk min W5A i går, men er meget skuffet over lyden. Nesten ikke volum jo, volumkontrollen står på 100%, men fortsatt er lyden svært lav. Noen som har hatt samme problem? Er det en eller annen innstilling jeg ikke finner, eller har jeg feil på maskinen? :(

  7. Har en venninne sin pc hos meg nå. Fjernet diverse virus fra den. Nå gjenstår kun et problem. Ved hver oppstart dukker det opp en boks for driverinnstallering for en infrarød enhet. Får ikke avinstallert denne enheten i enhetsbehandling, der står det at denne enheten kan være nødvendig for oppstart. Venninna mi har selvsagt ikke peiling på hva hun har prøvd å installere :hmm:

     

    Noen som har forslag på hvordan avinstallere denne?

×
×
  • Opprett ny...