Gå til innhold

erikjorstad

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erikjorstad

  1. Ja men finner ingen slike matriser - ei heller om hvorvidt Tamron'en er kompitabel. Nettet er stort, og Google finner det meste - men ALT for mye. :(

     

    På de andre linsene jeg har, er det en hvit prikk som skal passe med huset. På Tramron'en er det kun en rød.

     

    Dra på Elkjøp i Tønsberg og spør om å få prøve på utstillingsmodellen ? Om de har... Hadde hvertfall ordnet seg i Fredrikstad ;-)

  2. Ikke det at jeg personlig ser noen forandring på min telefon, men paid apps er visstnok åpnet opp for Norge i dag:

     

    http://androidandme.com/2010/09/news/android-market-opens-paid-app-support-to-a-host-of-new-countries/

     

    On the user side they say that over the next two weeks 18 new countries will be added to the list of those that can buy apps from the Market.

     

    Kommer i løpet av 14 dager med andre ord ;-)

  3. Har slått meg til ro med Cardiotrainer, veldig fint å se statistikk på nett samt dele med venner/familie.

    Men den/telefonen bruker 2-3 min før den får gps fiks, hvordan er det med deres? (samsung spica)

     

    Jeg bruker også Cardiotrainer, med HTC Hero brukte den noen minutter, mens med HTC Desire er den lynkjapp synes jeg !

     

    Cardiotrainer anbefales varmt!

  4. Jeg kjøpte en LG Ku990 Viewty i mai 2008 med binding til djuice for 1599,-. Jeg mener den kostet litt under 4000 uten binding. Nå er den inne på service for tredje gang, og jeg sa jeg ønsket å reklamere på den. Jeg leverte den inn 31. august, så det er vel rundt 6 uker. Irriterende nok står det ikke annet enn "innenfor rimelig tid" i fkjl, så lurer litt på hvor lenge jeg skal vente på dette.

     

    Men hovedspørsmålet mitt er altså følgende: Hvis jeg hever kjøpet og får pengene tilbake, hvilken sum får jeg da ettersom den ble kjøpt med binding? På serviceinfo.nu står det forøvrig kun "på vei til verksted" som det har stått helt siden jeg leverte den inn, men det er kanskje vanlig?

     

    Kontakt de imorgen du, per tlf er vel best, 3.gangen skal det bare konstanteres at det er samme feil, noe som det er er helt håpløst å bruke 6 uker på.

     

    Du kan heve kjøpet og bruke pengene et annet sted.

  5. Hei sveis! :)

    Jeg skal kjøpe meg en HTC Hero, da jeg syns det er på tide å bytte ut min 3 år gamle (men elskede) Nokia 6230i med noe litt mer moderne.

    Hero er en veldig tiltalende telefon, og Android er ikke noe minus. Har fått testet den en del hos venner nå, og har bestemt meg for at skal jeg ha ny telefon blir det en slik.

     

    Men! Da har jeg selvfølgelig et krav. Og det kan kanskje noen her inne hjelpe meg med. :)

    Siden HTC Hero er ganske dyr å kjøpe opplåst, vil jeg vite om steder hvor jeg kan kjøpe den med Tele2-abonnement.

    Om jeg ikke kjøper opplåst telefon er det Tele2 jeg skal ha.

     

    Kan noen hjelpe meg?

    På forhånd takk.

     

    Hei!

     

    Tele2 har ikke Hero i noen låst variant nå, men alle Elkjøpbutikker som har ulåst variant på lager kan selge den med et abo fra Tele2 om du absolutt vil det.

     

    Jeg ville byttet fra Tele2 om jeg var deg, datatrafikk er veldig dyrt hos Tele 2 fortsatt. ;)

  6. Hei,

    noen som vet om man kan og eventuelt hvor man kan få kjøpt HTC Hero med tele2 binding?

     

    Håper på raskt svar ellers går jeg nok for dagstilbudet til elkjøp

     

     

    Hvorfor ha tele2 med Hero ? Det har jeg og jeg gleder meg til jeg skifter til OneCall. Tele2 er svindyre på datatrafikk, noe du virkelig får lyst til å bruke litt av når du får denne telefonen.

     

    Kjøp den til 3995 på elkjop.no og skift operatør !

  7. Er meget fornøyd med min Hero, eneste jeg virkelig irriterer meg over er at når jeg skal søke opp kontakter med navn som start på 'Ø' f.eks, så finner ikke mobilen dem. Jeg kan dermed ikke begynne å skrive en sms, for så å søke opp den personen på vanlig måte. For å kunne ringe eller sende sms må jeg gå på adresseboken, scrolle ned til 'O', der finnr jeg dem.

    Noen som vet om det er en løsning på dette?

     

    Om du søker etter Øystein, så må du skrive Øystein med stor Ø... bruker du liten ø, så finner den ingen Øystein. Litt irriterende...

  8. s..tan der var minnekortet her.. å planen var å resette instillingene å bli kvitt litt drit.. men seff var jeg så smart å oppdatere outlook sync tingen først. Nå funker ikke den. Og google sync fra telefonen funker ikke. Å alle kontaktene er valgt til google kontakter. :/

    kanskje en øl hjelper.. noen som kan noen tricks? outlook sync får ikke kontakt på google kommer det sorry. the process android.process. acore has stopped unexppectedly. please try again. prøvd ett par ganger igjen nå uten hell. og kontaktene er ikke på gmail.com heller :( mail og kalender funker å synce lett som abre det

     

     

    Jeg slet med den feilmeldingen jeg også, men jeg hadde alle kontaktene på google da, så jeg sletta alle kontaktene jeg hadde på tlf og la inn på nytt. Det funka for meg...

  9. Har hatt telefonen i 10 dager og er meget skuffet over batterilevetiden. Ladet den i dag tidlig. Hørte på litt musikk og ringte som vanlig. Batteriet var tomt kl 1800. Flere som opplever det samme. Har ikke på GPS eller 3g. Kun WIFI. Noen tips på hva jeg kan ha gjort feil?

     

    Jeg har wifi på konstant og lader vel ca annenhver dag, og jeg bruker GPS+musikkspilleren en times tid hver dag også....

     

    Helt greit det synes jeg

  10. Har nå endelig importert alle nummerne fra den gamle telefonen til min Hero. Alle disse kontaktene er lagret som phone-contact, er det noen måte å endre det til google-contact ? Slik at jeg kan synce via google?

     

    Du har et program på market som heter contactsync som endrer alle kontaktene dine til googlekontakter slik at du får syncet dem. Fungerte glimrende for meg :thumbup:

     

    Skal prøve det :) Redder nok dagen min ;)

     

    edit: og dagen var reddet !

×
×
  • Opprett ny...