Gå til innhold

Mr_tranquilizer

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr_tranquilizer

  1. At piratebay taper rettsaken tviler jeg sterkt på ,de har bare linkene til torrents ,nedlastningen foregår fra maskin til maskin på nettet og er avhenging hvor kjapp linja er for å laste ned.

    Neimen er det så synd på dere i musikk og filmindustrien, fikk dere ikke penger nok til å kjøpe bad , bil og hus som er i 24 karat gull.

    Jeg oppfordrer ikke til fildeling, men sannheten er at fildeling er en dråpe i havet for dem, og nå vil de grådige ha den dråpen også. Noen ganger må man være pirat for at de sosiale godene skal utdeles ordentlig også. rett meg hvis jeg tar feil, sånn som jeg ser det, er det et slags pirat/robin hood (ta fra de rike og gi til de fattige).

  2. har vista 32 bits, prøvde først å kjøre den i virtualbox i linux men det funka ikke så prøvde jeg å kjøre den i vista via deamentools, kanskje det er dette som får den til å gå rabiat?

     

    Du må nok brenne den ut med nero burning rom, deamon tools fungerer ikke ser det ut som og for det andre, hvis du har 32 bit vista kan du ikke starte win 7 64 bit med det , du må lage en dvd med win 7 , brenn win 7 med nero, restart pc,en og boot opp dvd,en med autostart,det er nok ditt eneste valg er jeg redd for.

     

    win 7 iso

    brenn det med nero

    restart pc

    boot opp dvd med win 7

    veldig enkelt når andre ting ikke fungerer

  3. sitter nå med vista home premium og skal oppgradere til W7 beta, men jeg kommer ikke lengre enn til at jeg for beskjed at mitt systemspråk er feil og må ha engelsk på systemet.

     

    hvordan løser jeg dette problemet? har funnet denne siden og skal prøve å installere egelsk språkpakke, vel dette fungere?

     

    http://www.froggie.sk/lp32sp1.html

     

    har du vista 32 eller 64 bit.

     

    jeg innstallerte win 7 fra vista home premium 64 bit og vista,n min er norsk. jeg hadde ingen språk problemer, kunne det være en tanke å boote opp dvd,en i dos med dvd autostart. du har vel prøvd å starte win 7 i selve vista, jeg hadde ingen problemer med det, kanskje jeg er en av de heldige eller noe.

  4. Akkurat nå har jeg dualboot med xp32 bit home og windows vista ultimate 64 bit, når windows 7 kommer er det hade til både xp og vista for min del. Jeg må si av min personlige erfaring at xp er fortsatt best til spill, mens vista har kommet seg ganske bra, men vista er overhodet ingen erstatter for xp.

  5. Et annet minus er jo at det bråker en hel del, har på 60% og går nok for mange under kategorien bråkete på den settingen. For min del gjør det ikke så veldig mye, har sennheiser på ørene uansett ).

     

    Samt at de fleste kortene kommer med feil viftestyring fra fabrikk slik at de blir altfor varme om man ikke setter opp vifte hastighet manuelt. Dette gjelder idle og load.

     

    Det stemmer, mitt kom på 35% fan setting fra fabrikken, men jeg brukte evga precision og skrudde den opp til 60% hastighet. se min forrige post over så ser du klokke frekvensen.

    Mem du har rett i at det bråker med enkelte kort på den hastigheten du snakker om.

    Jeg er ihvertfall ikke plaget av mitt.

  6. Mr.Tranquilizer: du sier man skal kjøpe ett geforce kort med tilnærmet lik ytelse, hvor skal du få tak i det om jeg tørr spørre :) ?

     

    Jeg mente i sli selvfølgelig, skrivefeil fra min side.

     

    9800 gtx i sli er bra

    det samme går for geforce gtx 260 og 280, koster skjorta, men er mye ytelse for pengene.

    For det andre 50% til 70% av spillene idag er nvidia geforce optimert, så geforce er ikke så dumt , når man tenker etter og tar dette i betraktning.

    Jeg er ikke en fanboy ,hvis du får det inntrykket av meg, jeg velger rett og slett hva som er best for økonomien min, kvalitet i spillene.

     

    kjører mitt xfx 9800 gtx på 778/1890/1123 akkurat nå helt stabilt.

    evga precision er et fint program, try it out.

  7. Allt for varmt og en stor strømsluker, pluss dårlig driver.

    Frister definitivt ikke ,da er det bedre å velge en kjølig geforce istedenfor med lignende ytelse,med tanke på på overklokking og temp i pc,en.

    Kjører mitt xfx 9800 gtx på:

     

    Core: 778

    Shader:1890

    Memory: 1123

     

    Temp idle:45 grader

    Full load: 60 til 65 grader

    Det tillsvarer evga 9800 gtx super clocked.

  8. Skriv cmd i søkefeltet, start as administrator.

    Skriv i cmd vinduet: net user administrator /active:yes (for å aktivere full administrator konto i vista uten de slitsomme tillatelse vinduene hele tiden, fungerer både på 64 bit og 32 bit vista).

    Skriv net user administrator passord for å aktivere passord (passord kan du velge selv eks ,mobilen , fjernkontrollen eller hva du vil) trykk enter for aktivere passord.

    For å bruke den nye fulle administrator kontoen uten irriterende tillatelse vinduer.

    Så logger du av og får bruker vinduet med 2 kontoer, den begrensede kontoen kan du slette i kontroll panel under kontoer.

    Du vil se kontoen du lagde heter administrator.

     

    Lykke til

  9. Vel nå har de første proton strålene gått den første turen på 3 km og den turen var en suksess.

    Da gjenstår det en måned føre de heftige sakene begynner. jeg tror det er 23 oktober.

    3 dager etter jeg har blitt 26 år. :tease::new_woot:

     

    oppdatering!!!

    Protonene har nå gått hele runden på lhc ringen uten feil.

  10. haha vi kommer ikke til å dø folkens , dette skjer over hodene våres hele tiden, dette har pågått siden tidenes morgen.

    Hadde det vært slutt , hadde menneskene aldri eksistert her i det hele tatt. og siden dette pågår den dag idag ute rommet, no worries mate , vi kommer til å spille både farcry 2 og battlefield 3 i flere år framover.

    Menneskens framtid og mål er å bli en avansert rase.

    Menneskene har ikke fortsatt ikke gått igjennom den siste evolusjonen,

    for jeg tror en dag i framtiden, vil ikke menneskene se ut som de gjør idag.

  11. Jeg blir mektig irritert på folk som snakker om dommedag, og jeg liker igrunn ikke titellen på emnet heller. Det som skal skje i LHC har skjedd rett utenfor jordkloden tusenvis av ganger før, og det er ikke farlig. Og om det vil dannes et svart hull, vil det bare vare i 1 sekund, og vil ikke tale om være kraftig nok til å sluke jordkloden.

     

    Edit: Faktafeil.

     

    De er redde for nye ting, skjønner du ,alle mennesker er skeptiske i begynnelsen når det gjelder nye ting. Frykt for forandring og nye tider er en av dem , men frykten lærer oss også hva grensene våres er.

    Det samme gjaldt demonstrasjonene når pc,en kom og de mente den stjal jobben fra folk, men sannheten er, den gjør ting mere rett enn hva mennesker kan gjøre.

  12. i morgen ,vel hvem vet hva som skjer i de følgene måneder og år.

    Jeg mener dette er bortkasta penger som kunne ha foret mange mennesker.

    Kanskje vi burde løse våre egne problemer først før sånn forskning begynner i det hele tatt.

    Når jeg tenker på alle pengene som blir brukt i krig , og i eksperimenter som dette ,det gjør meg kvalm.

    vitenskapen har gjort mye for menneskene, når det gjelder helse, sykdommer, romfart.

    Om allt fungerer greit , da håper jeg på at lhc kan utvide medisin utstyret vårt , og forlenge livet vårt.

    De største problemene våre idag er kreft ,aids, men tenk på andre ukjente sykdommer som de ikke finns noen helbredelese mot.

    Den kan også være første steg mot avanserte romskip en dag i framtiden, for vi vet før eller siden går sola våres nova. Og da har den mulighet til å bli en svart hull.

    For folk som ikke vet, svarte hull er døde stjerner(død sol) som ikke brenner lengre , men blir som en slags super magnet, akkurat som magneter idag setter seg fast på jern og stål.

    Når du holder den 1 cm unna et stål eller et jern stykke, den vil sette seg på stykket, da kjenner du dra kraften, magneten gir, det er fordi jernet og stålet har de rette egenskapene for den.

     

    Bare så folk skjønner dette.

    Forhåpentlig blir lhc en stor suksess, og kan bidra med mye etterhvert som tiden går.

    Skepsis er språket til ditt sinn.

    Og for det andre, forskene der borte bruker ikke full kraft med engang.

    De tester nivå for nivå for nivå for å være sikre på at det er ingen risiko for oss, så de spiller faktisk på the safe side, så de har faktisk grenser på enkelte ting.

    Jeg tviler sterkt på at at vi får stabile svarte hull, de som blir skapt forsvinner i løpet av nanosekunder, de er borte like fort som de ble skapt.

    Så ikke vær redde.

    Alle er skeptiske ,fra tid til annen ,det samme gjaldt Atombomba, hydrogen bomba.

    I begynnelsen var jeg ganske bekymret for dette, for jeg vet at store ting betyr store eksplosjoner.

  13. Jeg håper at den fungerer som den skal om en måned uten risiko.

    Kanskje vi får vite åssen vi kan bevege oss mere effektivt utenfor planeten i rommet?

    Nye teknologi for et renere klima kanskje , kanskje vi finner svaret på om vi er alene i universet eller ikke en dag.

    Mulighetene er uendelige.

    Jeg håper mest på kunnskap til å kurere kreft og HIV, mange mennesker som har det i denne verden.

    Den kan også gi oss nye våpen, som er mere effektive enn de idag. For kuler og krutt blir avleggs en dag det også.

×
×
  • Opprett ny...