Gå til innhold

Leeroymonster

Medlemmer
  • Innlegg

    1 054
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leeroymonster

  1. (...) Ser ikke noe tøft ut.

    Har du sett det ferdige resultatet? Hvordan kan du vite at det ikke kommer til å se tøft ut?

    Er det kanskje litt for tidlig å allerede nå si med sikkerhet at det ikke kommer, i dine øyne, å se tøft ut? :)

     

    Jeg snakket ikke om akkurat denne tatoveringen, men små tatoveringer generelt. Jeg syns ikke det er noe tøft. Jeg liker det stort.

  2. Ikke for å være frekk (med tanke på alle som klikker når noen kommer med kritikk i denne tråden) men hvis det er en så liten tatovering som er alternativet (max 5cm) så syns jeg man skal droppe det. Ser ikke noe tøft ut. Men hvis det har en sentimental verdi kan jeg jo forstå det. At du vil ha symbolet med deg hele tiden, men ikke nødvendigvis vil at noen skal se det. Men igjen, hva er da poenget med en tatovering. Man pynter seg i mange tilfeller mest for seg selv, men man gjør det faen meg for andre også.

  3. italiensk navn din bitch. kan ikke ha annen font da

     

    Lol.

     

    Blir mer og mer oppgitt over denne tråden jeg!

    "Herrregud, så gay tattoen din er!" hyggelig? :roll:

    "Så teit du er som tar hos frisør".

     

    Hallo? Kan ikke folk få gjøre akkurat hva de vil uten å få talentløse kommentarer slenge etter seg? Er det ikke lov å spørre om råd uten å få huden full av teite kommentarer? :ermm: Verdensmestre og idioter kan bare gå å legge seg.

     

    Alle har meninger. Noen har mindre gjennomtenkte meninger enn andre. Alle vil jo uansett ha sine egne meninger frem i lyset.

     

    noen som har linken til den tråden der man kun skal poste tattoveringsbilder og andre bodymodifications ?

     

    Jeg ville lagt det ut her jeg da.

  4. Etter min mening er det eneste som kan forsvare plastiske operasjoner at man virkelig trenger det. Og hvis du er så misfornøyd at det er et stort problem for deg så syns jeg det kan være en god idé. Er veldig imot sånne inngrep for å gjøre seg deilig, når man ikke trenger det. Men noen trenger det for å ikke føle seg som dritt. Pris kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med.

  5. Så, en kamerat av meg har Metallica stjerna tattovert på seg. Er han homofil eller liker å få objekter oppi kornhullet?

     

    Det er en bandlogo og har ingenting med de stjernene vi snakker om her å gjøre. Men det skjønte du sikkert; du ville bare kverulere litt.

     

    Etter min mening da så syns jeg ikke at alle stjernetatoveringer er femi, men akkurat den som startet stjernediskusjonen her passet ikke på en gutt. Det er nå min mening.

  6. Så stjerner er automatisk feminint? :roll: Utrolig at folk er nødt til å kritisere utvalgte symboler som feks. stjerner. Man kan da da det symbolet man selv liker.

     

    Og husk at dette er Den offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden, der kan du helst ikke komme unna negative kommentarer ang. motiv! :D

     

    Man skulle ikke tro at disse to påstandene kom fra samme person, og til og med på samme side i en tråd. Og hvorfor legge ut bilder av tatoveringene sine hvis man ikke vil ha tilbakemelding? Man må jo regne med å få det vurdert. Hele pakka. Symbol, plassering, kvalitet osv.

  7. Her er min første tattovering :)

    Ja, jeg vet at veldig mange andre har stjerner, men det er noe jeg rett og slett driter i.

    Je gtok tattoveringa fordi jeg synes den var fin, og ikke for at alle andre skulle synes den er det :) Så slipper jeg å høre kommentarer om det :p

     

    Ikke for å være frekk, men dette var da en utrolig feminin tatovering?

     

    Og til det som blir nevnt over her. Grunnen til at man ikke skal bade er vel ikke i første omgang pga. at blekket løser seg, men pga. bakteriene?

  8. Må bare spørre: Ser du poenget mitt når jeg skriver at det ikke er noe homofilt i det?

     

    Jeg ser poenget ditt. Hovedpoenget mitt har ikke vært at det er så utrolig homofilt (selv om det er det jeg mener), men at trådstarter kaller seg for homofob. Jeg tror at det er som det har blitt nevnt tidligere i tråden, at trådstarter kaller seg homofob for å dekke over en usikkerhet. Tenner han på det, tenner han ikke på det? Jeg tror det ligger noe å lurer under overflaten her.

  9. Ellers synes jeg det er ganske logisk at når man søker på: eple kaffe f.eks så vil jeg faktisk ha opp treff med både eple og kaffe i samme post. Ikke enten eple eller kaffe. Er ganske 1994 og lite logisk å måtte skrive +eple +kaffe..

     

    La oss ta Google som eksempel. De har 'AND' som standard mellom ord du skriver, noe som gjør at du kan søke på begge ord. '+' derimot er ikke integrert. Du har kanskje lagt merke til at hvis du søker på en setning på Google så får du ikke kun opp resultater som inneholder alle ord.

×
×
  • Opprett ny...