Gå til innhold

kire

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kire

  1. Har en WD 200GB 8MB Cache. Har hatt den en stund.

     

    Hver gang jeg booter opp står det sånn ca. "WARNING! SMART Failure. Backup your disk and insert a new HDD". Det skjedde først i går.

     

    Kan trykke på F1 for å komme videre, det har jeg gjort nå. Har prøvd å formatert alt, slettet alle partisjoner. Akkurat nå har jeg kun Windows inne på hele disken.

  2. Når jeg trykker på Avslutt -> Restart så kommer den lyden om at windows avsluttes og alt det der, så kommer det svart skjerm. Men det er alt. For å stoppe viftene, og få den på igjen må jeg enten trekke ut strømmen, eller holde inne av/på-knappen. Og når jeg skal starte den opp igjen får jeg meldingen i bios: "Your frequency/memory combination is incorrect" eller noe i den duren. Hva er galt?

     

    FSB: 133

    Multiplier: 21

    Memory: 333

     

    Jeg har:

    Asus P4PE

    Intel P4 2,8GHz - 533hz - Boxed

    To Geil 512MB DDR PC2700 333MHz Value CL2,5 6ns 2,5-2,8V, GE5122700

  3. Herregud! Lasta ned to nye filmer, hver på 700mb. INGEN FUNKA!

     

    Det kan jo ikke være tilfeldighet at 4-5 filmer blir slik på rad??

     

    Jeg bare lurer skrekkelig på hvilke filmer du laster ned jeg altså? Siden det så absolutt ikke dreier seg om piratkopiering? :) *Undre*

    Hjemmelagde amatørfilmer :>
  4. Ok. Hvis dere mener det er codec-feil, så stiller jeg disse spørsmålene:

    Hvorfor går det ikke an å slette den filen det gjelder uten at maskinen låser seg? Hvorfor går det ikke an å flytte filene det gjelder uten at maskinen låser seg? Hvorfor går det ikke an å rename filene det gjelder uten at maskinen låser seg?

    Og nei, det er ikke filer som er i bruk, for det går nemlig an å rename dem, men maskinen klikker ca. 30 sekunder etterpå. Det går an å slette dem, hvis jeg bruker WinRar. Det går an å flytte dem, sånn ca. 60% av dem iallfall. Men det går forsatt ikke an å se dem. Natt til i dag lastet jeg ned syv WinRar arkiver - ikke fra DC ++. Fra en jeg kjenner, over IRC. Der funker også vel ca. halve arkivet, før det samme skjer, maskinen låser seg. De funker helt fint hos ham.

     

    Så.. Fire-fem filmer og syv WinRar arkiver er det siste jeg har lastet ned. Ingen av dem har fungert. Da lurer jeg på, kan det kanskje være at det ikke har noe med codecs å gjøre, og heller ikke hvor jeg laster det ned fra, men kanskje det er noe med harddisken/partisjonen?

  5. Jeg får snart lønn, på rundt 8000kr. Og jeg har lyst til å fikle litt med PC'en. Så da vil jeg kjøpe meg noen nye ting, men jeg vet ikke hva :p

     

    Her er specs:

    ASUS P4PE

    WD 200GB - 8Mb cache

    1024MB Geil DDR-Ram

    Radeon 9700 som bråker

    P4 - 2,8GHz

    Boxed CPU-vifte som bråker

    En kabinettvifte som bråker

    DVD-Rom

    Floppy

     

    Hva kan jeg kjøpe?

  6. Takker! Skal teste.

     

    Jeg har ikke det problemet med alle filene som sagt. Men natt til i dag lastet jeg ned en til film med samme problemet. DivFix virket ikke, men skal teste det Lysbryter gidde link til.

     

    Edit: :woot: Nå kommer ikke problemet før jeg har åpnet dem i et program... Hva er galt? Ingen som har hatt dette problemet?

×
×
  • Opprett ny...