Gå til innhold

defuzion

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av defuzion

  1. Magnus Rydningen skrev (5 timer siden):

    Hvilken dropouts er det snakk om? Har for tiden Series Xen tilkoblet og spiller på S95Ben og har ikke sett noe problemer der.

    Det er snakk om HDMI signaler som faller ut noen sekunder. Er visstnok et problem på S90C og S95C, men jeg vet ikke hvor mange XBOX/PS5/PC spillere opplever dette...

    Link til et eksempel på youtube:

     

  2. Sosialist57 skrev (3 timer siden):

    Jeg undres på hvilken verden vesten lever i ? Jeg tror Nato driver Ukraina mot atomkrig. Russland vil bli så desperate at de går til bruk av atomvåpen. Taktiske atomvåpen. De gjøres klart. 

    Alt pissprat om at dette skal Nato og Ukraina vinne tilsier at det blir brukt atomvåpen. 

    Derfra og ut så kan alt skje. 

    Så kan man lene seg tilbake og se verden glid mot en ny atomvåpenbruk. Alt kan skje etter det. 

    Tviler på at Russland vil ta i bruk atomvåpen. Landet vil da bli husket for å ødelegge sivilisasjoner og måtte bære den skammen som en del av sin historie. Russere vil da bli uglesett av mennesker overalt på jorden.

    Å ettergi for Putin's vilje vil være å gjøre oss selv en bjørnetjeneste. Synes Ronald Reagen sa det fint under en tale han holdt for lenge siden:
     


     

    • Liker 1
  3. Enceladus skrev (2 timer siden):

    Christine Lambrecht: German defence minister resigns after blunders

    Tør vi håpe på endringer med en ny forsvarsminister og endelig en godkjennelse til at andre land kan sende Leo2?

    https://www.bbc.com/news/world-europe-64288267

     

    Og litt på siden av dette, har Norge panservogner å avse til Ukraina? Har vi noe annet enn Tysk panser vi kunne sendt? Om vi bare sender et par stykker så vil symbolverdien være sterk og vil ytterligere legge press på Tyskland.

     

    Har vi noe tysk produsert bør vi bare kvitte oss med det med en gang. Skulle det skje en krise og vi trengte tyske reservedeler så kan vi ikke stole på tyskerne. Bør heller kjøpe britisk, amerikansk eller fransk.

    • Liker 3
  4. Aagesen skrev (1 time siden):

    Da kommer Europa til å sakke akterut økonomisk inn i evigheten. Som en skygge av seg selv. Mens USA og Asia dominerer. Kina kommer til å eie USA og USA vil dominere Europa, som patetiske nikkeduer.

    Jeg er bare en realist som vet at Norge og resten av Europa taper enormt på dette. Det er derfor jeg virkelig hater det som skjer nå.

    DU er jammen meg en bra naiv "realist" hvis du tror innovasjon og utvikling i EU vil stoppe opp fordi Ru-SS-land vil rette seg mer mot Asia / Kina. Jeg vil påstå det motsatte, at utfordringene som EU står ovenfor vil bidra til mer innovasjon og effektivisering. Jeg ser et enormt potensiale i EU for innovasjon og utvikling, spesielt innen energi sektoren.

    • Liker 7
    • Innsiktsfullt 1
  5. Snikpellik skrev (5 timer siden):

    Litt morsomt er Russland nå nekter å selge gass til Bulgaria, et land som til nå ikke har bidratt med noe våpen til Ukraina. Blant begrunnelsene for det er at de fryktet Russland ville stenge gassen.

    Hvorfor skal Bulgaria la være å gjøre det nå? Russland har brukt opp sitt sterkeste forhandlingskort ovenfor dem.

    Kanskje Putin pønsker på å bruke gassen som et forhandlingskort ovenfor Bulgaria, Polen og eventuelt Tyskland angående NATO medlemskap for Sverige og Finland? Idk...

  6. Noxhaven skrev (14 minutter siden):

    Det er det media her påstår også. Og det media i Russland påstår også.. at de bruker ekstreme ressurser på å redde folk som er undertrykt og plaget av en NATO implementert regjering fra 2014 som ikke er folkevalgt. En regjering som tok over en de facto folkevalgt regjering. 
    Men det er nok det enkleste for de fleste. Som du gjør og som sikkert de fleste gjør i Russland, bare aksepter det som blir formidlet til deg. Enkelt og greit. Sort og hvit. Som en Hollywood film for simple folk uten kritisk sans eller evne til å se ting fra flere sider. For oss så har NATO rett og Russland feil. For russere så har Russland rett og NATO feil. Veldig enkelt.

    Før Putlers inntog var det stillingskrig med Donbas, Luhansk...i ÅTTE ÅR! Putler har hatt 8 år på seg! Enda har han ikke lagt frem bevis i FN som vitner om alvorlige overgrep og folkemord! Til og med USA klarte å spy opp noe da de invaderte Irak. Russland derimot har ikke klart det enda det har gått 8 år! Så ja, jeg tror ikke et fnugg i påstandene fra Vladolf Putler. Mannen er syk!

    Og ja jeg er forbannet!

    • Liker 4
    • Hjerte 4
  7. Jeg så nettopp pressekonferansen med Sergey Lavrov. Hvorfor har ikke Russland lagt frem bevis for disse påståtte folkemordene i FN? Tror russiske ledere at mennesker i vestlige land kjøper dette utsagnet når det aldri har vært fremlagt bevis offentlig? For en gjeng med klovner.

    • Liker 7
  8. Mannen1 skrev (2 timer siden):

    Ja, helt riktig "opprøret" Det var betalte opprørere, nynazister og allierte med USA. Ukraina var et bedre land før dette såkalte opprøret. Morsomt. Selvfølgelig ble Yanukovitsj kjeppjaget av yankeene. 

    Du er på feil forum. Betalte russiske propaganda-troll kan gå til RT og TASS.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 2
  9. aomt skrev (3 timer siden):

    ser ingen andre alternativer. Så det handler ikkje om å gjøre Biden tjenesten, men gjøre det han mener er best for Russland. Prøver han å tøffe seg? Vil han gå i Ukraina, for å vise at USA kan ikkje drive slik i bakgården hans? Veit ikkje ej.
    Om du må velge om å kutte av deg balla eller begge beina? Du ønskjer ingen av deler, men blir du tvunget til å velge, da gjør du det ene eller det andre. Ikkje fordi du er "gigantisk idiot", men fordi du har ikkje andre alternativer. 

    Det er ikke snakk om at Russland kutter av seg ballene eller beina. Russland kan fint sende 10 atomraketter på hver by i hvert NATO-medlemsland. Selv med et rakatt-skjold så har ikke NATO kapasitet til å stoppe alle rakettene. Russland har i tillegg flere ubåter med nok atomvåpen til å utslette den vestlige sivilisasjonen. Og et angrep med atomvåpen få så store konsekvenser for hele jorden at det blir bare dumt å tro NATO noen gang vil utfordre Russland militært.

    Ukraina, Moldova eller Georgia er ikke Russland sin bakgård. Dette er suverene nasjoner med egen politikk. At Russland sitter og anser dette for å være deres bakgård er idiotisk gammeldags tankegang fra en svunnen tid.

    • Liker 3
  10. Aiven skrev (På 28.1.2022 den 7.36):

    Hvordan bør man telle dem i 2022? :p

    Russland kunne overholdt avtalene i Vienna dokumentet som de visselig har signert. Men når de bryter vilkårene i bevisst er det klart vestlige land stiller spørsmål bak hensiktene med en slik ansamling av styrker så tett opp mot Ukrania. Russland opptrer lite diplomatisk og transparange når de ikke engang tillater eller inviterer OSCE til disse "øvelsene".

    Edit:

    https://www.osce.org/files/f/documents/a/4/86597.pdf

    • Innsiktsfullt 1
  11. aomt skrev (17 timer siden):

    Det er stor forskjell om du dreper noen i selvforsvar når noen prøver å ta seg inn i huset ditt, eller du tar med deg ei rifle, kjører på kryss av statsgrenser til opptøyer og skyter noen der. Er du bekymra for livet sitt, så sitter du hjemme, ikkje midt på natta i ein anna statt med rifle over skuldra. 

     

     
    Opptøyene var ute av kontroll og politiet ble ikke gitt nok ressurser til å beskytte folks eiendommer. Det bør derfor ikke komme som en overraskelse at en gruppe bekymrede borgere bevepner seg for å helpe til. Ikke for å provosere, selv om det for fremstår slik for mange sosialister, men for å beskytte sin eiendom, eiendeler og liv.

    Under opptøyer dekker ikke forsikringsselskapene tapene påført butikkeiere. Det er den enkelte Stat i USA som får ansvaret for å dekke påførte skader / tap, men for mange private butikkeier så vil bortfallet av inntektsbrunnlaget få så store konsekvenser at mange risikerer konkurs. Dessutten er erstatningen svært dårlig. 

    Dugnadsånden er også noe annerledes i USA enn her i Norge. I enkelte områder og grupper er den svært sterk. Det samme gjør eiendomsretten, retten på frihet og å bære våpen. For meg fremstår det ikke som rart at Rittenhouse reiste inn til Kenosha når han hadde tilknytning til stedet i tillegg til at det bare var en 30 minutters kjøretur unna. Det er som om jeg tar kjøreturen fra Oslo til Gardermoen / Jessheim. Det er mange som f.eks. bor på Jessheim som pendler inn til Oslo.

    image.png.070f0c8d9dde2c67b115c9899b177a75.png

    Skal man være autoritær og nekte mennesker å flytte seg på tvers av byer vil jeg trekke frem Gaige Grosskreutz. Han reiste helt fra sitt bosted i Milwaukee til Kenosha for å bidra til opptøyer og hærverk. I tillegg til sjult pistol med utgått bæretillatelse. Og siden mange påstår Rittenhouse er en ytterliggående right-wing supporter, så spør jeg...er Gaige Grosskreutz en satanist?
    image.png.6d9c8ab935e364e90c4fd84546f0660a.png

    • Liker 4
  12. uname -i skrev (6 timer siden):

    Det er et faktum at hvem som helst kan kalle seg ingeniør. Som demonstrert her.

    Musk fans synes naturlig nok at det er en bra ting. Andre kan nok helle til at ord bør ha mening.

    Det er riktig at hvem som helst kan kalle seg ingeniør, men hvorfor la det plage deg? Betyr virkelig denne tittelen så mye for deg? Han kommer neppe til å søke på noen stillinger her i Norge, så du vil nok fint slippe å ha han som arbeidskollega.
    Ellers har jo Musk oppnådd en god del mer i løpet av sin karriere enn hva de fleste "høyskole ingeniører" i Norge har fått til med denne "liksom tittelen" sin, og personlig synes jeg han har gjort seg fortjent til den.

    • Liker 5
  13. Hadde samme opplevelse da jeg søkte lån hos DnB. Lånet ble delt i to, et innenfor 60% og et annet som dekket det resterende utover 60%. Første delen av lånet hadde lavere rente, men begge hadde samme løpetid i mitt tilfelle.

    Hvis du er misfornøyd anbefaler jeg deg at du fortsetter å søke refinansiering hos andre banker for å se om du kan få bedre rente.

  14. LMH1 skrev (23 timer siden):

    Tja de har ikke testet risikogruppen som fikk pfizer og AstraZeneca og ble fyllvaksinert.

    https://www.aftenposten.no/norge/i/JEE89R/kan-det-bli-noedvendig-med-en-tredje-vaksinedose-derfor-er-helsemyndig

    https://www.nettavisen.no/nyheter/studie-viser-at-3-pfizer-dose-gir-svart-hoy-beskyttelse-dette-er-losningen-pa-delta-utbruddet/s/12-95-3424169551

    Desverre er det første gang er dødsfall etter 3 pfizer dose https://www.tv2.no/a/14045144/

    Men vi aner ikke om det skyldes vaksinen eller hva årsaken er.

    Men vil jo alltid være noen saken på fleste vaksiner uansett er vel risikoen liten.

    Ikke vaksinemotstander, men familien min har hatt noen merkelige opplevelser rundt vaksiner.
    Min bestemor ble lagt inn på overvåkning etter første og andre dose med pfizer. Hun ble sterkt redusert av bivirkningene og klarte ikke gjøre rede for seg selv og snakket usammenhengende. Kan legge til at hun er snart 100 år og med sukkersyke.
    Har også en slekning som utviklet epilepsi etter at personen ble vaksinert mot svineinfluesa. Om det skyldes vaksinen strides det fortsatt om, men familien innad er sterkt mistenksom mot vaksinen.

  15.  

    Grøsss... har ikke oppdatert selv enda kan ikke si at det frister... Ryzen+ kan ikke komme fort nok!

    *Ryzen 2 ;)

    Flisespikkeri, men Zen+ blir vel kalt Ryzen Gen.2? Serien kommer vel mest sannsynlig til å hete Ryzen 3/5/7 2xx0...?

    Blir jo litt rart om den skal hete Ryzen 2, med Zen2 får vi Ryzen 3, som vi allerede har - f.eks. Ryzen 3 1200.

     

    Ryzen-Model-Number-Decoder-01.jpg?resize

×
×
  • Opprett ny...