Gå til innhold

Wixicy

Medlemmer
  • Innlegg

    429
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wixicy

  1. Hei,

    Da jeg jobber, bor og skatter i utlandet har jeg ingen skattbar inntekt i Norge, men handler fond og litt aksjer med formuen jeg har i Norge. Har så to aksjesparekontoer der den minste har en samlet avkastning på omkring 15.000 som så vil tilsvare nesten 5000,- i skatt. Vil det lønne seg/er det mulig å selge, sette alt på brukskonto for å utløse skatt, for å så sette de tilbake inn igjen og i andre enden gjøre et innskudd i BSU for å få fradrag og dermed nulle ut avkastningsskatten på aksjesparekontoen?

  2.  

     

    Husk momsregler på import, eller hold deg under tollgrense på 350kr for vare+frakt.

    Nei. Få pakka deklarert under 35$.

     

    Det er momssvindel og du kan straffes for det.

    Det er selgeren som gjør det straffbare så lenge den kommer gjennom.

    Nesten samtlige selgere på AliExpress har velvillig gjort det når jeg har spurt. På det meste en pakke til ca. 3000 kr og 10kg uten at det var noe problem.

  3.  

    1. Mock locations på Play Store

    2. Mock mock locations på Xposed

    3. ????

    4. Profit

     

    Og vips var du bannet fra spillet.

    Mock Locations lar deg sette opp en rute der du bestemmer hastigheten med hvor stor variasjon denne skal ha. Bortsett fra dette gjelder det å bruke sunn fornuft. Du mocker ikke Oslo det ene minuttet før du tar deg New York neste.

  4.  

    Interessant. Har du linker til mer info om dette?

    Ironisk nok har Tek.no skrevet om et av studiene av søvnvaner og teknologi: – Ikke skyld på telefonen for dårlige søvnvaner

     

    Berit Nordstrand, tidligere overlege, har samlet mye informasjon om forholdet mellom mat og helse, både i bøkene sine og på nettsiden sin. Også informasjon om mat og søvn: Mat for en god natts søvn

    Det står ingenting i linkene om for mye fiber eller for lite mettet fett.

  5. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå..

     

    Har slitt med angst og depresjon i 5 år nå..

     

    Jeg er lærling i telekommunikasjon i et firma i Oslo nå, men jeg har vært mye borte fra jobb nå i det siste pga depresjonen og angsten. Jeg har hatt 3 uker ferie nå, skulle vært tilbake på jobb igår, men har vært borte både igår og idag pga dette....

    Jeg var sykemeldt og mottok penger fra NAV før ferien.

    Jeg har veldig lyst til å slutte nå, men vet ikke hva jeg skal gjøre, og hvordan jeg skal få betalt leie osv.

    Har veldig lyst til å studere videre, og ta påbygging til studiekompetanse, det er drømmen min nå!

    Jeg klarer rett og slett å ikke komme på jobb pga min situasjon, jeg føler den eneste utveien nå er, ja, dere vet hva jeg snakker om..

     

    Vet faen ikke hva jeg skal gjøre nå... Jeg blir fysisk syk av å være slik som dette.. Jeg var også innom jobb på mandagen, men jeg måtte bare dra hjem fordi jeg ble så dårlig pga klumpen i magen min. Føltes ut som jeg var 50kg tyngre og slet med å puste. Har vært ofte til lege og psykolog uten at det hjelper noe særlig. Gått på Cipralex 10mg det siste året.

    Men nå har jeg altså lyst til å slutte, og studere.. Hvordan går jeg frem? Hva skal jeg gjøre.. Jeg vil ikke havne på gata heller. Jeg har egentlig ingen som kan hjelpe meg nå, som jeg ser det.

     

    Noen som vet hva som skjedde med Korka?

    Det der er siste posten hans på forumet, og han gikk inaktiv to uker etter det (nærmer seg et år siden).

×
×
  • Opprett ny...