Gå til innhold

aberland

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aberland

  1. For en stund siden bestilte jeg deler til en pc og et skjermkort fra komplett. Men ventetiden ble lang, og ting ble utsatt, kabinettet ble utsatt igjen.

     

    Da ba jeg de sende de delene de hadde (alt utenom kabinettet). Jeg fikk mail tilbake om at det var greit. Ordren ble satt til plukking og der har den stått siden sist tirsdag.

     

    Etter noen telefoner til dem ble jeg lei av ventingen og sendte en mail og ba den kanselere hele greien siden jeg ikke kunne vente lenger og hadde kjøpt deler et annet sted.

     

    Da fikk jeg beskjed om at maskinen var satt til bygging (uten kabinett?) og at den var snart ferdig. Men jeg hadde jo ikke bestilt en ferdig bygget maskin, bare deler, liker å bygge den selv.

     

    Jeg har alltid vært fornøyd med komplett, har brukt masse penger der men nå tror jeg at det er nok for min del. :cry:

  2. jeg har socket 939 maskin, fungerte helt fint fra dag 1, hovedkortet er et MSI K8N NEO2 Platinum-54G Hovedkort S939 nForce3 250Ultra,SATA,GbLAN,ATX,Dual-DDR og rammen er en TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 1024MB Dual Pack Kit w/two matched PC3200 CL2.5 DDRs. har bestilt en helt lik maskin jeg har til en kamerat. :!:

  3. temperaturen vises i bios, det er satt til å slå på en alarm hvis den kommer opp i 70 grader, har også sjekket med msi sitt pc alert 4 program som ligger på msi sine sider, da kan jeg se at tempen sakte men sikkert stiger hvis noen spesielle ting skjerm, filkopiering og sånt, vanlig bruk som surfing på internett går helt greit, da holder tempen seg fint nede under 60 grader....

  4. Jeg har en amd 2500+ barton på et msi nforce 2 delta hovedkort som jeg har vært veldig godt fornøyd med, hatt det i et år og aldri hatt noen problemer med det. men så plutselig begynte den å gå seg varm, visste ikke hva som feilet. sjekket bios, monterte ekstra vifter og ny cpu kjøler. det ble ikke bra igjen før jeg reinstallerte windows xp.

     

    har vært flott en god stund nå men nå har den begynt å tulle igjen.

     

    noen som vet hva som kan være galt? hvis jeg setter på et program som krever litt går cpu sakte oppover fra 58 til 70grader og da begynner den å pipe og jeg må slå den av....

  5. både jeg og en kamerat har hatt problemer med våre chieftech strømforsyninger :thumbdown: , plutselig mister den strømmen til forskjellige ting (hd stopper og maskinen fryser eller skjermkortet klager på at det mangler strøm (r9800pro)), sjekket om det var dårlig kontakt og byttet om på kablene men det hjalp ikke. vi har nå byttet strømforsyninger og da ble problemet løst. siden vi begge hadde samme problem på samme type kabinett og strømforsyning så har de muligens en svakhet.

×
×
  • Opprett ny...