Gå til innhold

Snooz

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Snooz sine prestasjoner

21

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Fikk dette på mail fra Agva: Feil på faktura Det har dessverre blitt en feil i fakturaen du mottok fra oss i går. Du kan derfor se bort ifra den fakturaen så vil du få en ny, langt lavere faktura innen kort tid. Du trenger ikke å kontakte oss for å få ny faktura.
  2. Dette er varslet jeg finner i et nyhetsbrev. Hovordan 8,9øre påslag har blitt 199øre/kwh på min faktura aner jeg ikke. De 49kr er heller ikke skilt ut. Jeg håper virkelig det er en klassisk "menneskelig glipp" som da ett eller annet firma med "gule priser" konstant sa "vi skifter fakturerings system" og bad meg ignorere fakturaer med feil... men likevel gikk de til inkasso.
  3. Bra timing, om ikke du fikk samme overraskelse i epost per faktura akkurat nå Jeg satt og kopet på kontoret og fikk en mail fra Agva Kraft. Jeg har hatt spotpriser og på morro har jeg (pga agvas elendige innloggingssikkerhet vært innlogget i månedsvis uten å automatisk bli utlogget) sjekket dagens priser og fulgt med på grafer hos agvas "min side". Jeg bor i midtnorge så neste regning burde være på typ 250kr for min lille leil. Inn kom en faktura på 987kr for jeg er blitt flyttet til en "trygg" avtale til 199kr/kwt, jeg er altså flyttet fra en spotpris til forhåndsfakturering og estimert forbruk det doble av min leilighet. Jeg fant nå et "varsel" i epost i form av et nyhetsbrev. Ikke virker avtalen jeg har fått å stemme med hva jeg er fakturert heller, i følge Agva har jeg nå ikke betalt for mai mnd heller, for jeg er fakturert for 1. juni til 1. juli fremover i tid. Her har jeg trolig blitt fintet ut for 600kr om dette faktisk er lovlig. Om jeg fikk beskjed på "min side" også så fungerer den så dårlig at det står jeg "ingen tilgang" selv om jeg er logget inn. Jeg kan se fakturaer og forbruk frem til i går. Jeg har aldri gått for fastpris, men dette har snille Agva gjort for meg. Edit: Jeg får presisere at jeg selvfølgelig blir avregnet evt mindre forbruk, og det er jo også 3-4x estimert forbruk av en typisk juni for meg. Kjapp googling viser også at NVE skal ha satt inn tiltak mot slik forhåndsfakturering, men kanskje det ikke kom i effekt. Går agva konk pga hard konkurranse så kan flere tusen personer har "lånt" agva penger som går tapt.
×
×
  • Opprett ny...