Gå til innhold

Alompi

Medlemmer
  • Innlegg

    513
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alompi

  1. Hei.

     

    Kjøpte en Asus G53SX for litt under en måned siden, og har vært strålende fornøyd med den helt til i dag.

     

    For et par timer siden fikk skjermen plutselig en gultone. Denne gulfargen kommer og går, men skjermen blir normal igjen hvis jeg vipper den i en spesiell vinkel. Vinkelen skjermen er normal i varierer. Beveger jeg på pcen nok blir skjermen etter hvert gul.

     

    Må nesten være et hardware problem, tenker at problemet er atskjermen har dårlig kontakt med resten av lap'en.

     

    Har lite lyst til å sende den inn.

    Noen som vet hva jeg kan gjøre?

     

    PS: Merker nå at gulfargen flimrer mens jeg trykker på tastaturet. Ikke bare skjermen som er problemet?

  2. Phee... dere er bøtte meg hysteriske.

     

    Jeg har satt av 11.11 i et år snart og da skal jeg pokker meg vente til 11.11 også. Fludium og føde er klargjort, preloading utført. Nå har jeg en sånn frydefull prematch spenningsfølelse, som antagelig er det stikk motsatte av depresjon.

     

    Geee... fin dag dette.

     

    Haha, jeg er bare stressa. Vil spille det NÅ! Men, men, får vel bare være tålmodig og vente til kl 01.01.

    • Liker 1
  3. Det åpner 00:01 PST i USA, som vil si kl 0901 i Norge.

     

    Så nå på steam at det er 1 dag og 7 timer til det unlocker. Altså klokka 01.00 natt til fredag.

     

    Er blitt sagt at nedtelling er unøyaktig. Så er fullt mulig at det ikke blir mulig å spille før på morrakvisten. Jeg skal uansett hoppe til køys tidlig for å være klar til en heldag med Skyrim :).

     

     

    Ja, men det er jo en GOD stund siden, så jeg regner med at de har fiksa det nå. Todd Howard har jo all the way sagt at målet deres er å få den released rundt midnatt individuelt i hver tidssone.

  4. Hei hei!

     

    Brukernavnet mitt på Minecraft er : Alompi

    Jeg har spilt Minecraft i 3-4 måneder nå, både multiplayer og singleplayer.

     

    Har vel for det meste spilt singleplayer, har lagt mer enn 100 timer inn i det vil jeg tro. Åpnet ikke øynene for multiplayer før SMP ble sluppet. Fant creative mode multiplayer kjedelig og lite utfordrende, men finner SMP veldig gøy. Kan det meste om minecraft, (crafting og teknikker and so on). Syns minecraft er et supert spill. Er ikke helt sikker på hva mer jeg skal si her.

     

    Ble tipset om serveren av o7uk (han går god for meg btw :p)

     

    Jeg syns det er supert at det finnes en norsk SMP server. Vil veldig gjerne bli en del av serveren, tror jeg kan ha det moro med alle dere fellow norwegian minecrafters. Deres server virker gjennomført og bra.

     

    Min styrke i Minecraft er vel at jeg elsker til å bygge kvadratiske og majestiske byggverk.

    Jeg er også en perfeksjonist deluxe når det kommer til mine byggverk. Jeg vil aldri griefe, griefers are the scum of the earth.

     

    Har lest reglene, og er veldig keen på å joine serveren deres! Håper jeg blir akseptert :)

     

    - Alompi

  5. Hei!

     

    For rundt en måned siden kjøpte jeg meg en 1TB seagate expansion ekstern HDD. Den har fungert flott fram til i dag. I dag nemlig, så falt den en halv meter ned på et mykt teppe. Dette medførte at USB-Porten på disken knakk (?) av og forsvant inn i selve casingen, og jeg hører at den ligger og slenger når jeg rister på disken.

     

    Er det noen andre som det har skjedd lignende med? Noen som vet hvordan man fikser det?

     

    Tenkte jeg kanskje kunne åpne casingen for å "re-attache" usb-porten, men jeg aner ikke hvordan man får opp casingen. Casingen har ingen synlige skruer eller "sømmer".

     

    Noen som kan hjelpe?

     

    - Alompi :)

  6. Akkurat nå sitter jeg i en engelsktime og hører på et foredrag om India. Snart skal vi mest sannsynlig presentere Jamaica. Grunnet en helt idiotisk "gruppe-kamerat", har vi INGENTING å framføre. Læreren har sagt at hvis vi blir trukket ut til framføring i dag, MÅ vi framføre. Og vi kommer til å bli strøket, siden vi ikke har NOE.

     

     

    SÅ HJEEEELP!

     

    (Andre forslag enn "Dra i brannalarmen", takk :) )

  7. Det var selvfølgelig ikke Trinity som skjøt Lundy og Brenda!

    Selvfølgelig er vel å ta en smule hardt i. Det at han tok kontakt teller for at det var Trinity. Det er ikke helt utenkelig at han var villig til å modifisere ritualet sitt noe, mtp. at offeret er en kriminalekspert. Når det er sagt tror jeg egentlig at det var Vacation-killer duden som drepte de. Veldig morsomt med to bad-guys. Så langt har feriemorderen ikke fått så mye fokus, kanskje han blir hovedmålet mot slutten. Blir ihvertfall veldig spennende fremover, som alltid i Dexter.

     

    Tror nok ikke han under noen omstendigheter er i stand til å modifisere ritualet sitt i det hele tatt, for jeg tipper at det er ekstremt viktig for han at alt skjer AKKURAT som det har gjort i hans tidligere "drepe-sykluser".

×
×
  • Opprett ny...