Gå til innhold

Rekviem

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rekviem

  1.  

    Kunne tenkt meg å sett disse kampene i ettertid, noen tips om hvor jeg kan få gjort det?

    Hei!

     

    Du kan se kampene på Khaldor sin twitch-kanal fra rundt 03:10:00. :)

    http://www.twitch.tv/khaldor/b/534336727

     

    Takk for svar! :)

     

    Kunne tenkt meg å sett disse kampene i ettertid, noen tips om hvor jeg kan få gjort det?

    Og hvis du har lyst å se Snute sitt episk run i IEM qualifieren, så er de her:

     

    Har sett kampene mot Jjakji, MC og First og ikke bare spiller Snute bra, men motstanderene spiller også bra, noe som gjør det skikkelig underholdende.

     

    Takk! :)

  2. Er en stor fan av Dead Space spillene og gleder meg skikkelig til å spille DS3! Det begynner å bli lenge siden jeg har trampa ned noen Necromorphs nå.

     

    Og denne gangen med en venn som ikke helt tør å spille slike spill som dette på egenhånd, det blir veldig gøy å kunne dele Dead Space med han, og håper han blir like frelst av Dead Space universet som jeg er. :)

     

    Håper bare coop ikke går for mye utover stemningen, atmosfæren og "skrekkelementene" til spillet. Men jeg har troa på Visceral Games, de har ikke skuffet meg så langt.

     

     

  3. En god og rettferdig anmeldelse dette, sier meg i stor grad enig med anmelderens meninger og konklusjon.

     

    Men, med det sagt så må jeg bare få det frem at på enkelte dager er underholdningsverdien i RO2 bunnløs. (Dager hvor jeg er i "realisme-gaming" modus.) Har aldri opplevd makan til spill som gir så god belønningsfølelse etter godt samarbeid og "kills" som dette. Det er i slike øyblikk spillet føles ut som en klar 10/10. Holy crabstick hvor gøy det kan være til tider :)

     

     

    Er det forresten noen andre enn meg som lurer på hvordan RO2 gameplayet og fysikken hadde spilt seg ut på de mindre, mer linjære og actionfylte brettene til Day Of Defeat? Hadde vært artig å prøve ^^

  4. Hei!

     

    Skriver denne posten på vegne av stefaren min som har kjøpt seg Blu-ray spilleren BDP-320 av Pioneer. Spilleren er koblet til et sorround anlegg av god kvalitet - og alt funker som det skal foruten om en ting; Lyden har ikke noe "trøkk" eller "guff" ved Blu-ray avspilling.

     

    Lyden på Blu-ray er generelt sett lav og volumet må settes opp endel før det er oppe i et rimelig lydnivå. Og selv på dette lydnivået mangler det noe "trøkk" som jeg nevner høye lyder som eksempelvis eksplosjoner av daffe og matte. Men bildet er helt supert.

     

    Når det spilles musikk fra CD eller film fra DVD på Blu-ray spilleren fungerer lyden utmerket, så vi lurer da fælt på hva dette kan være for noe. Noen som har noen mistanker om hva dette kan være ?

     

    På forhånd takk.

  5. Heisann!

     

    Har problemer med å få godkjent bruk av <img> tag i et strict XHTML dokument. Håper noen kan hjelpe meg å finne ut hva jeg har gjort galt!

     

    Bildekoden ser slik ut: <image src="bilder/vektor.png" alt="vektorbilde av meg" /> og den er innenfor en div tag, jeg ser ingenting gale med den men validatoren maser om at attributtene src og alt ikke eksiterer ? En nærmere titt på feilmeldingene kan sees her:

     

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.fusco-ex.net%2Fhermans%2Findex.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.767

  6. 1. Half Life - jeg ble helt slått ut av dette spillet, det var helt fantastisk. Jeg må ha spilt gjennom demoen hundrevis av ganger - det var et spill som svarte alle mine bønnfall. Half Life fikk også en utrolig lang levetid takket være mods. (Slik som f.eks Counter-Strike)

     

    2. MGS (1) - ord kan egentlig ikke beskrive hvor godt jeg likte MGS, det var liksom et spill som hadde stil, engasjerende historie og varierende gameplay. Brikkene falt perfekt på plass i dette spillet. (Cyborg ninja ftw!)

    3. Mitt første LAN med kompiser - gud så jeg savner de første LAN`ene jeg og kompisene mine hadde - dette var før de dager multiplayer på nettet var "populært" og multiplayer fikk en helt ny betydning for meg etter dette. Gaming har tidligere aldri vært så gøy.

  7. Jeg rundet nylig spillet og for meg er det ingen tvil; Dette er underholdning av ypperste kvalitet - jeg satt klistret til skjermen fra start til slutt.

    Ikke bare er spillet utrolig vakkert, men det lever også fantastisk gøy gameplay som igjen blir hevet av ypperlig pacing. I mine øyne fortjener spillet 10/10. (Og jeg har ikke prøvd meg på multiplayer delen enda!)

     

    Selvfølgelig er dette min egen oppfatning av spillet og jeg skal ikke kritisere anmelderen bare fordi hans oppfatning var annerledes enn min - men jeg personlig kommer til å være forsiktig med å lese anmeldelser her på gamer.no. Dette fordi jeg føler at omtaler her på gamer.no er mer personlige og mindre "generic" enn ellers - jeg sier ikke at dette er en negativ ting, jeg bare peker ut at det blir mer rom for uenigheter og avvik her enn hos en mer "standard" anmelder.

     

    Jeg vil heller bli skuffet av et spill på egne premisser fremfor å ha "dårlige elementer" fra en anmeldelse gnagende i bakhodet mitt under en gjennomspilling. Hadde jeg lest denne anmeldelsen før jeg spilte igjennom Uncharted 2, kunne jeg potensielt sittet igjen med en noe dårligere oppfatning av spillet - hvorfor skal jeg ødelegge det for meg selv?

  8. Etter å ha lest denne artikkelen sitter jeg igjen med et inntrykk av at forfatteren egentlig ikke er en dataspillentusiast - men en som lengter etter en annerledes interaktiv opplevelse. En som ønsker å "leve" gjennom en ekstraordinær historie der en selv velger retninger og moralske beslutninger. Kanskje det kommende "spillet" Heavy Rain er det spillet Tonny lengter etter ?

  9. Nå elsker jeg begge fable-spillene, men Molyneux blir litt drevet med og sier ofte litt for mye - fable spillene har ikke vært like fantastiske som han skulle ha det til!

     

    Jeg tror at Fable spillene hadde vært enda bedre om det hadde hatt en mer realistisk tilnærming. En mer åpen verden ala oblivion eller fallout og ikke disse linjære og instanserte brettene. Jeg syns også at combat-systemet er litt vel enkelt. Buttonmashing er litt gammeldags!

  10. Min tur til å lage konkurranse igjen gitt!

     

    Ettersom jeg har hjerneteppe og det var såpass lite bidrag på forrige konkurranse jeg laget så tenkte jeg at denne gangen går vi kun for Tema 1. fra photoshop IX konkurransen. (En post-apokalyptisk verden)

     

    Har også noe lengre frist denne gangen, ettersom det er sommer og folk gjerne ikke sitter like mye forann datamaskinen som vanligt.

     

     

    Innleveringsfrist: Tirsdag 07.08.09 kl 23:59

    Stemmefrist: Fredag 10.08.09 kl 23.59

    Minimum størrelse: 800x800

    (Ikke så veldig nøye, men ønsker ikke små bidrag.)

     

     

    Koffeinkanin is the winrar!

  11. Kan si meg enig i at det er litt "kjedelig" og "oppbrukt" design - skal prøve å gjøre det mer spennende og annerledes. Noen forslag?

     

    Logoen oppe til venstre skal forestille sjokkbølger som kommer mot deg, "bølgene" oppe til høyre og nede i footeren håpet jeg også at skulle assosiere litt med sjokkbølger (sjokkbølger som holder på å falme). Er kanskje litt lite tydelig. Får vel jobbe videre på det aspektet av siden også :)

     

    Takk for tilbakemelding.

  12. Tema passer meg utmerket ettersom jeg har jobbet med et design i det siste. Jeg og en kompis har lenge hatt lyst til å lage en modifikasjon til source motoren.

     

    Her er en liten synopsis til modden:

     

    Synopsis

    Spillet utformer seg på futuristiske arena-aktige brett der spillere med identiske drakter og identiske våpen (kun fargeforskjeller.) kriger mot hverandre. Brettene skal variere i størrelsen fra små til middels og anbefalt antall spillere er fra 2 til 10. Kampene avsluttes når tiden renner ut (tidsberegnet spill) eller første mann til X antall ”kills” av motspillere blir nådd (”kills”beregnet spill)

     

    Alle spillerene får kun et våpen med to funksjoner. Det kan skyte sjokkbølger som slenger motstandere i luften. Spillere dør når de faller utenfor brettet, blir skytt inn i ”burnpads” eller blir tilstrekkelig skadet av vanlig kollisjon med vegg, tak, bakke eller lignende. Den andre funksjonen er et kortvarig skjold, som beskytter spilleren mot sjokkbølger.

    Utenom disse funksjonene kan våpenet også brukes som håndgemeng – dette skader ikke motspillere, men desorienterer dem i en kort periode.

     

    Timing blir et viktig element for å vinne med disse tre aksjonene.

     

    Nøkkelord om hvordan ”Shockwave” skal være for brukeren i ferdig form:

    * Hektisk

    * Morsomt

    * Underholdende

    * Annerledes

    * Stilfult

     

    Her er designet i photoshop:

    post-19-1098386688_thumb.jpg

     

     

    Trykk her for en delvis fungerende versjon av siden satt opp med html og css.

×
×
  • Opprett ny...