Gå til innhold

zypher_ut

Medlemmer
  • Innlegg

    805
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zypher_ut

  1. Hva er arcane rotasjonen nå? Synes arcane var ganske dårlig tbh. Spammet Blasts fra 100% til 40% mana, evocation og startet med 2-3-4 blasts+missiles.

    Jepp, den er horribel. Du gjorde det riktig. I tillegg så må man time bursten med cooldowns, andre cooldowns og boss fighten.

     

    Men det ender allikevel for det meste opp med Arcane Blast spam. Enda mer om du får innervates etc.

  2. Blir spennende å se med 30% i ICC i dag. Mistenker at jeg kommer til å ligge på 20-30k på alle bossene, og mye høyere på enkelte. Høyeste dps jeg har hatt på Blood Queen som arcane (før patchen) er 30500. Blir nok høyere i dag (om jeg blir bitt først).

    Har desverre ingen logg fra raidet, men arcane ble jo nerfet natta før, så det ble ikke like mye dps som antatt. Lå på rundt 20k +/- på de fleste bossene. Hadde 23k på Saurfang 25hc (første gang vi tok han på heroic), så det er jo mye bedre enn det var før patchen. Lå godt over den andre magen, som er fire. Hadde 37k dps på blood queen for øvrig.

     

    Når det er sagt så blir det siste raidet jeg er arcane på en stund. 95% av dps'n kom fra Arcane Blast, og det var IKKE moro.

  3. Fire er jo heeelt ellevillt nå..

    11k dps på dummy (med Arcane Brilliance og Molten Armor) til jeg gikk oom.

    Arcane 9k dps.

    Dette gleder meg da jeg synes Fire ikke er SÅ faceroll som Arcane, mye morsommere å spille. Har ikke testa frost.

     

    EDIT: Ser de kommer til å nerfe Fire dps..kanskje ikke så rart hihi:)

    Litt snodig at de ikke tok arcane i samme slengen. Var i ulduar10 i går for å prøve (skal icc i kveld). Høyeste crit'n jeg hadde der inne var 206k arcane blast, og den kunne vært mye høyere (litt uflaks med storm cloud og cooldowns på Hodir). Høyeste dps jeg hadde var 67k på General Vezax.

     

    Blir spennende å se med 30% i ICC i dag. Mistenker at jeg kommer til å ligge på 20-30k på alle bossene, og mye høyere på enkelte. Høyeste dps jeg har hatt på Blood Queen som arcane (før patchen) er 30500. Blir nok høyere i dag (om jeg blir bitt først).

  4. Som regel er det bare å pøse på med en macro som akriverer alt (mirror images, arcane power, trinkets, berserking om du er troll, icy veins etc) på en gang.

     

    Men det er situasjoner der det ikke er så lurt. Det avhenger av flere ting:

    • Om du ikke har Arcane Stability og/eller Concentration Aura, så kan Icy veins være bra å ha feks når Marrowgar gjør Bone Storm (siden Icy Veins gjør at du ikke får pushback).
    • Om du vet at bloodlust kommer litt uti kampen, dvs imellom der du vanligvis ville brukt cooldowns, og du allikevel vil få tid til 2 runder (evt om du bare har tid en runde uansett, da sparer du cd's til bloodlust)
    • Om du vet du får power infusion. Denne stacker ikke med Arcane Power. Kan være greit å la disc prestene bli klar over dette.
    • Om du har mye haste og er troll, evt har Black Magic enchant, så kan det være lurt å droppe noen haste-cooldowns under bloodlust. Om jeg har alle vanlige raid buffs og bloodlust, og popper alle cooldowns, så er jeg langt under 1 sekund cast. Det er idiotisk pga global cooldown på 1 sekund.

     

    Ellers så har man bosser der man burde ha cooldowns klare på visse punkter. Dette kan for eksempel være Blood Queen der du sparer de til du blir bitt (og får 100% dmg boost), eller på bosser der dere må brenne ned noe fort (Saurfang heroic).

  5. OKi, men på store aoe packs derimot, må det jo lønne seg å kaste en AB eller 2 for å få proccen, så bruke den, og ha masse ekstra haste på blizzard =)

    Nei. Du taper mye mer enn du får. Aoe så bruker du ikke proccen med mindre du har fire som spec.

     

    Når det gjelder single target (bosser):

     

    Har lest litt i tråden, og det er i det hele tatt mye rar informasjon her inne. For det første så skal man ha 4 stacks med AB før man fyrer av missiles, og man clearer kun stacken med missiles, ikke med arcane barrage. Arcane barrage brukes kun når man må bevege seg/blir beveget. For å unngå å miste stacken når man beveger seg så kan man bruke fire blast isteden.

     

    Om man har har 4xAB uten proc, så har man 2 valg;

    1. Fortsett å fyre av AB'er i håp om proc. Kan gå hardt utover manaen, men det er et mindre problem når man får bedre gear (forutsetter at du har replenishment etc. i raidet)

    2. Bruk arcane missiles uten proc. Dette er det mest effektive damage/mana messig, men man går jo glipp av proccen.

     

    Jeg sverger til valg 1 med mindre det er en laaaaaang fight uten flere muligheter for evocations. Mana pots er din venn.

  6. Sitter nå med følgende komponenter:

    • E8400 @ 3.2 GHz
    • 4 GB DDR2 (800 tror jeg)
    • Gigabyte GA-965P-DS3 (Rev 3.3)
    • 4870 (x1)
    • Intel X25-M (80)

     

    jeg bruker den mest til spilling, java kompilering, video encoding (til psp'n) og som fil/media server (siden den alltid er på uansett). Den er veldig stillegående. Jeg har tatt av kabinett døren, fordi den faktisk be stillere da (viftene går saktere). Det er stort sett bare harddiskene jeg hører når de spinner igang.

     

    Det jeg lurer på er om jeg vil få noen særlig gevinst i å oppgradere til f.eks i7-920 og DDR3. Skjermkortet er jeg for så vidt fornøyd med inntil videre.

  7. Flameshock -> Lavaburst -> Lightning Bolt er prioriteringen.

     

    Man bruker Chain Lightning til:

    1. Det er mer enn 1 mob

    2. Lightning Bolt kommer ikke frem i tide før mob'en dør

    3. Det er 1.5 sekund eller mindre til du kan kaste ny Lavaburst

     

    Når man får en brukbar mengde haste (si 800+), så har Lightnign Bolt så lav casting tid at det ikke er noe vits. Det er uansett aldri snakk om å tjene mye dps på å bruke CL.

  8. Har følgende konsoller etc:

    • Wii (component)
    • 360 (component eller hdmi)
    • PS3 (component (?) elller hdmi) - kjøpes på nyåret
    • Canal Digital PVR - kjøpes på nyåret

    TV'n er en Zepto Zview 32" med følgende inn/utganger:

    • DVI
    • VGA (HD-15)
    • HDMI
    • 2xSCART
    • PC Audio inn
    • Hovedtelefon ut
    • Component inn
    • Composite inn
    • Phono lyd inn
    • Coax til subwoofer

    Og så har jeg denne forsterkeren (med en sånn 2-til-1 sak som er på det nederste bildet):

    http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html

     

    Det jeg lurer på, er om det er mulig å koble til alt på en gang, slik at alle tingene får både lyd til forsterkeren, og bilde til tv'n, uten at jeg må bytte kabler hele tiden?

  9. La inn nyeste BIOS, nyeste vertex-firmware samt kjørt WIPER. Er dette as good as it gets med en singel vertex?

    Minner veldig om mine resultater. Dette er med Win XP installert på den, etter snart 3 mnd. Kjørte wiper før testen. Firmware 1370.

     

    post-13935-1246111496_thumb.png

     

    Edit: Det er med P5Q-E

  10. Hvor mye er en lite brukt 901 verdt, sånn ca.?

     

    Vurderer å selge den og kjøpe en av de som har større tastatur (Lenovo S10 eller noe i den duren), siden jeg trykker altfor mye feil når jeg bruker den.

     

    (Det er bare å sende en PM dersom du er interessert og bor i Oslo området)

  11. Sånn det er , så har jeg omtrent like mye armor som warr/pala tankene, men mer hp og bedre cooldowns. Så det er greit at de gjør noe.

     

    Men etter patchen så har vi mindre hp og armor, samme cooldowns, men ingen block. Problemet er at det ikke vil være noen grunn til å velge en DK over noen av de andre, siden de andre alltid vil gjøre ting like bra eller bedre.

     

    Og forresten; Anti-magic Shell er overvurdert.

×
×
  • Opprett ny...