Gå til innhold

B25S

Medlemmer
  • Innlegg

    2 187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av B25S

  1. Dyr forsikring om du skal ha den på deg selv. Høyt bensinforbruk. Du trenger antageligvis ikke å bytte ut noe særlig med slitedeler på stund på en bil som har gått 260k og det er en bilmekaniker som har hatt den.

     

    Deler er ikke så veldig dyrt.

     

    Helt kurant bil. Bensin er best, men det koster å fylle tanken.

  2. Jeg har i snart en måned hatt diverse gipser på foten min i forbindelse med et komplisert brudd.

     

    Den første gipsen jeg hadde dekte nesten alle tærne. Jeg antar at det med denne gipsen oppsto litt "klammeri" da tærne var "innestengt".

     

    Den andre gipsen jeg fikk på var litt bedre. Nå var alle tærne synlige og "i det fri". Det var massevis av død hud og størknet svart blod jeg pirket, skrubbet og vasket vekk (det som var synlig og "tilgjengelig"). Fikk endelig følelse i tærne igjen og alt var bra - trodde jeg.

     

    Problemet mitt er at det alltid er klamt mellom lilletåen og tåen vedsidenav. Når jeg drar fingeren mellom de to tærne og lukter på den så er det en veldig sur lukt som kan minne om ost. Når jeg skraper mellom de to tærne så får jeg faktisk noe ostelignende på fingeren, jeg antar at dette er diverse rester som kan inneholde blant annet bakterier og døde hudrester.

     

    Jeg har også sjekket mellom de andre tærne og de er som regel tørre og fine, og lukter godt (såpe). Det er bare mellom de to tærne som det er ille.

     

    Har vasket med såpe flere ganger om dagen i noen dager nå og hatt på litt babypudder mellom de to tærne en gang iblant for at det ikke skal være så klamt, men det ser ikke ut til å hjelpe på denne lukten.

     

     

    Så til mine spørsmål:

     

    - Har jeg fått sopp?

    - Bør det behandles eller går det over av seg selv når jeg begynner å dusje hver dag (når jeg får av gipsen).

    - Hvilke salver bør jeg kjøpe på apoteket for å bli kvitt dette? Regner med at jeg får hjelp på apoteket mtp. påføring og oppfølging.

    - Kan denne soppen smitte over på de andre tærne eller resten av foten?

    - Er denne soppen smittsom, er det dumt hvis jeg ikke vasker meg på henda etter jeg har tatt på tærne mine?

  3. Kjenner ikke til firma, men antar at de driver med egen import fra utlandet.

     

    Du bør forsikre deg om bilen har eller ikke har nordisk pakke. Noe som kan innebære sterkere batteri, dynamo og varme i setene, kan også være flere ting alt ettersom bilmerke og bilmodell.

     

    Det er ikke så viktig med "nordisk pakke", de som importerer biler inn i Norge plukker gjerne modeller som passer det norske markedet bra mtp utstyr.

     

    En viktig ting du bør passe på er hvilken garanti du får på bilen. Denne kan veie veldig mye hvis det er f. eks. 2 år kontra 5 år. Dette må du finne ut.

     

     

    Hvis du liker å gjøre ting selv kan du se om det er noen kroner å spare på å fjerne mellomleddet (bilforhandleren på Jessheim) og importere bilen fra f. eks. Danmark. Har hørt det er sport å importere ny Toyota fra Danmark. Bare et lite tips.

  4. Altså, jeg vet det er mange som klarer å holde seg i forhold uten å være utro, men de aller fleste er jo i stand til å føle begjær og tiltrukket av andre på et fysisk nivå uansett.

    Grensen for utroskap er hva som ikke er greit. Det forutsetter at begge parter er helt OK i hodet sitt og begge stoler 100% på hverandre og det er 100% åpenhet og forholdet fungerer og partene kan kommunisere. Dette betyr at hvis du f. eks. gjør noe med en annen som du ikke ville fortalt din egen kjæreste eller løyet om fordi du vet at kjæresten ikke ville syntes noe særlig om det, så er det utroskap.

     

    I forhold der det ikke er 100% tillit og åpenhet oppstår det sjalusi og andre problemer som er krangling og det er som oftest begynnelsen på slutten.

     

    Grensen for utroskap er individuell. Spennet er veldig stort. Det er kvinner som ikke får lov til å vise ansiktet sitt og må gå i burka, det finnes kvinner som ikke får lov til å snakke til andre menn på Facebook eller like bildet dems, så finnes det kvinner som blir motivert til å ha sex med gjerne flere menn mens mannen er tilstede (cuckold) eller uten slik at mannen kan bli opphisset av å høre om horeriet senere - uten at det er utroskap.

×
×
  • Opprett ny...