Gå til innhold

foenix

Medlemmer
  • Innlegg

    1 231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av foenix

  1. Jeg skjønte med en gang hva det var men valgte å jatte med de en stund for å påkoste dem noen kostbare tellerskritt.

    Det jeg lurte på er om det er riktig at de feilene og advarslene som kommer opp på diverse filer er noe man skal bekymre seg for?

    Jeg bel bedt om å skrive "eventvwr" i "kjør" vinduet pluss en del andre ting og tilslutt under "administrative hendelser" kom det opp ca 20 000 hendelser med advarsel, feil eller kritisk. Er disse hendelsene noe man bør bekymre seg for?

  2. Hvilken program er mest bukervennlig for å omforme bilder og tekst til html koding og legge det ut på nett? Det er en del år siden jeg drev med dette, så mesteparten er gått i glemmeboken og det er sikkert kommet bedre programmer siden dengang.

    Finnes det noen gode gratisprogrammer til slike formål?

  3. Min teori er at nedstenging av bedrifter og flyplasser vil sette igang en dominoefekt med konkurser som igjen fører til at alt fra dem som blir arbeidsledige til bedriftseiere faktisk blir nødt for å selge unna aksjer for å kunne dekke gjeld og andre utgifter samt sikre egenkapital i et forsøk på å redde bedriftene sine, noe som igjen vil føre til at børskursene kommer til å stupe ytterligere i tiden fremover.

    Norge med sitt oljefond har selvsagt mulighet til å hjelpe litt her til lands, men jeg tviler på at det blir nok med tanke på hvor lite de gjorde for pelsdyrnæringen da den ble avviklet. Andre Europeiske land har ikke slike fond og den økonomiske krisen som oppstår der vil nok helt sikkert innvirke på børskursene her til lands også.

    Jeg for min del tipper at nedgangen på ca. 30% bare er begynnelsen. Sammenlignet med siste børskorreksjon i 2008 som var på ca. 60% så er vi bare halveis i fallet, men om den krisen vi er inne i nå blir verre enn finanskrisen dengang, gjenstår å se..

    • Liker 1
  4. Gouldfan skrev (1 minutt siden):

    Freakforum er ikke diskusjon.no, ulike forum har ulike regler og syn på ting.

    Om du er uønsket, så ber jeg deg bare akseptere det. Akkurat som om du blir utestengt fra utested eller en fest.

    Om man blir utestengt som følge av urettferdig behandling, så må det være lov å rette kritikk mot dette. Vi har alle ytringsfrihet her til lands og dersom du ikke tåler det, så kan du gjøre som eieren av Freak, dvs. å la være å engasjere deg mer i emnet..

    • Liker 1
  5. Jeg tenkte å kjøpe en ekstern HD på 4-6 TB og lurte på hvilken jeg bør gå for? Jeg ser Seagate Backup Plus Desktop Hub USB 3.0 6TB ligger lavt i pris, men enkelte mener at dette ikke er noe bra merke og anbefaler heller en fra WD.

     

    Er det noen her med erfaringer som kan gi meg noen råd?

  6. Er det et vifteløst skjermkort? De lave modellene har ofte laber kjøling og kan lide hvis man har lite luftsirkulasjon eller hvis kortet begynner å bli gammelt og fullt av støv eller kjølepastaen har separert og tørket ut.

    Det er ikke et vifteløst kort. I går startet ikke skjermen opp igjen og jeg ble nødt til å restarte pc-en.

  7. Enkelte ganger blir skjermen svart og starter opp igjen med en feilmelding om at driveren sluttet å fungere og er blitt gjenopprettet. Denne driveren har alltid fungert tidligere, så jeg lurte derfor på hva som kan være problemet. Kan det være noe galt med selve skjermkortet?

  8. Man vil aldri få de beste bildene av melkeveien fra vår del av verden. Sentrum av denne galaksen må man et godt stykke sydover for å få øye på, aller helst på den sydlige halvkule. Da kan man ta bilder av den tetteste og lyseste delen som utgjør sentrum.

     

    Appen "Photo Pills" er forøvrig et meget bra hjelpemiddel med hensyn på å planlegge fototurer på kvelds og nattestid da den viser solen og månens posisjon på himmelen til enhver tid..

×
×
  • Opprett ny...