Gå til innhold

Pengi

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pengi

  1. Men denne fra clas er jo en switch, fungerer den og som splitter?

     

    Og den fra dealextreme fungerer veldig bra på pvr og ps3, godt mulig det rett og slett er spesifikasjonene på mediesenteret som er flaskehalsen. Men merkelig at det fungerte med 1080p før splitteren kom på plass.

     

    EDIT: Den du nevnte hadde jo to utganger, leste ikke nøye nok. Så får ta en titt :)

  2. Har et mediesenter, pvr og ps3 koblet til en reciever, utsignalet fra denne igjen til en hdmi splitter (http://www.dealextreme.com/p/3-port-3d-1080p-hdmi-splitter-1-in-2-out-53623) som deler signalet til en tv og en projektor.

     

    Før jeg investerte i splitteren måtte jeg stresse med å bytte på kablene hver gang jeg skulle se på tven eller projektoren.

     

    Før splitteren fungerte alt fint, men nå har jeg problemer med mediesenteret. Pvr og ps3 fungerer fortsatt fint, men bildet fra mediesenteret hakker! Tidligere kunne jeg se i 1080p uten problemer mens jeg nå har redusert oppløsningen til 720p men opplever fremdeles litt hakking i bildet. Tenkte først at billige kabler hadde skylden, men en oppgradering av disse gav en heller umerkbar forbedring. Så er nok splitteren som er den skyldige.

     

    Splitteren fungerer slik at den sender inn-signalet ut på begge ut-kanalene, så tenkte at en ny splitter vil kunne redde dagen. Og er da på utkikk etter en som er bygget på samme måte som en switch (bare omvendt) slik at en vha en fjernkontroll eller knapp kan velge om det er tven eller projektoren somm skal motta bildet/lyden, ikke begge samtidig.

     

    Dette har derimot vist seg å være litt vanskelig å finne til en fornuftig pris, så noen som har noen tips?

     

    Og til slutt vil en ny splitter gi noen forbedring i det hele?

  3. Sitter og å lurer på det samme abonnementet. Har for øyeblikket onecall og har vært veldig fornøyd med dette helt frem til jeg gikk til anskaffelse av en nexus one. Dekningen for datatrafikk hos onecall er tragisk, så lurte på om dette vil bli bedre hos chess? Halve poenget med telefonen forsvinner i denne heller store mangelen hos operatør :(

     

    Bor forresten i rogaland, om det bør ha noe å si for valg av operatør?

  4. Har hatt telefonen i snart en uke nå og må sei meg strålandes fornøyd, det jeg oppdager av "mangler" løses med et lite besøk i market. Eneste jeg sliter med er edge/3g. Er nødt til å slå på roaming for at det skal fungere. Kan det ha noe og gjøre med apn innstillingene mine eller ligger feilen hos operatøren min (OneCall)?

  5. Etter et kort fall fra sofaen og ned på gulvet har skjermen på min Nokia E66 sluttet å virke. Den lyser opp, men er helt svart, så baklyset fungerer ennå. Det samme gjør alt det andre, klarer å ringe osv.

     

    Lurer derfor på om noen har peiling på hva som kan være problemet, noe jeg kan ordne selv?

     

    Viss ikke, hvor mye vil det koste meg å få satt i en ny skjerm på et verksted?

  6. Da det er trangt om plassen i leiligheten min, vurderer jeg å plassere pc'en min på samme rom som varmtvannsberederen, vaskemaskinen og tørketrommelen (kondens) min. Men dette er kanskje ikke av de bedre idèene mine, eller vil dette kunne fungere greit? :ermm:

     

    Er rimelig bekymret for vanndamp fra tørketrommelen, hadde det ikke vært for den hadde jeg egentlig ikke hatt noen betenkeligheter med å plassere den der inne.

  7. Skal som topic'en sier oppgradere de oppgitte komponentene, og har plukket meg ut følgende komponenter:

     

    - Prosessor: https://prisguiden.no/product.php?productId=81431

    - Skjermkort: https://prisguiden.no/product.php?productId=82064

    - Hovedkort: https://prisguiden.no/product.php?productId=84365

    - Minne: https://prisguiden.no/product.php?productId=85613

     

    Noen som mener at enkelte komponenter burde være byttet ut, hadde i så fall satt pris på om du kom med et alternativ.

     

    Hørte forresten og rykter om at amd's black edition ikke kom med vifte, stemmer det?

     

    Og hva er forskjellen mellom 65nm og 90nm prosess, vil det ha noe å si på komplabilitet med hovedkort? Eller går det på andre ting?

     

    Uansett setter jeg pris på all hjelp, men husk totalpris kan ikke overstige 2500,- med mer enn maks 1000,-

  8. Har en Nec AD-5170A som i utgangspunktet skal kunne støtte en hastighet på 16x brenning (18x på gode plater), med jeg oppnår ikke mer en 5,6x i gjennomsnitt på fra en god gammel 7200rpm ibm-ide disk, fra en ekstern maxtor klarer det rett over 8x i snitt. Er det da rett og slett hd'ene mine som er de begrensende faktorene, eller kan det være andre ting?

     

    Lest at enkelte nec-brennere ikke likte å bli satt som slave, men heller ikke det å sette den som master hadde særlig effekt.

     

    cpu: 2,8ghz (northwood)

    ram: 4x512 geil pc3200 (200mhz)

     

    Setter pris på all hjelp:)

  9. Etter å ha fjernet acer-partisjonen m.m. og lag inn en såkallet clean-installasjon av vista, savner jeg sårt av en eller annen grunn mediaknappen som åpnet nti når jeg trykket på den. Alle de andre mediaknappene fungerer som før reinstallasjonen, men denne fungerer da altså ikke.

     

    Finnes det noen måte å få denne knappen til å fungere igjen?

     

    Kanskje greit og nevne i tillegg, at jeg ikke bruker nti lenger men nero..

  10. Finnes det noen alternativ til real player på en Nokia n73?

    Hvilke formater som støttes er ikke så viktig, men savner sårt en form for spole-funkjon. Er irriterende om du f.eks ser en halv episode av et eller annen, så når du skal se ferdig, må du begynne helt fra begynnelsen igjen.

    Det finnes flere alternativer til real player, men for ordens skyld: Du kan spole i real player også. Bare hold inne >> knappen.

     

    Alternativer er: DivX for Symbian, LonelyCat, SmartMovie. De er alle nevt i denen tråden hvis du søker litt.

     

    Så du mener joysticken?? Har ikke klart dette til nå selv, men kanskje det bare har med tålmodigheten å gjør..

     

    Uansett takk for tips.

×
×
  • Opprett ny...