Jump to content

Mikael-

Medlemmer
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)
 1. Man slåss også mot mennesker og mindre dyr. Men det er definitivt de store dyrene som er "bossene", og det eneste som egentlig ga en utfordring i spiller slåssmessig.
 2. Historien i dette spillet er fantastisk! Ikke helt fan av slåssmekanismen, den er for enkel. Blokkering stopper alt av innkommende skade, så bosser etc. blir altfor lett. Også en liten skrivefeil med at det står "Greedfakk" inni der <3
 3. Sliter litt med at Ubisoft skal snakke om dårlig forretningsmodell... Ubisoft som lurer kunder ved å å hevde det er kundens feil at spillet ikke fungerer, selv om de sier det er et kjent problem for GET kunder (og tydeligvis mange i andre land). Derav også nekte refusjon for spillet som ble kjøpt, Rainbow Six Siege... Kommer aldri til å kjøpe et Ubisoft spill etter den hendelsen for 3 år siden. For meg er det en dårlig forretningsmodell
 4. Er faken og KF3 de gamle 1.6 spillerne? Vil vel være litt merkelig å kalle de ukjente i så fall. Mener å huske de var på lag som kjempet i verdenstoppen for ørten år siden?
 5. Du fokuserer mer på spill en nyhet. Folk har vært spilleavhengige siden spill kom. Hvorfor tror du det ikke er noen spilleautomater igjen noe sted? Jepp, fordi folk ble for avhengige. Om vi snakker rene dataspill var det rimelig mye oppstyr da Everquest 1 kom, fordi folk ble avhengige. Selv om vi kun snakker om WHO klassifiserte de spillavhengighet som en sykdom allerede i januar. Så hvorfor er det en "nyhet" nå? https://www.bbc.com/news/technology-42541404 Det er en nyhet nå fordi det ble ratifisert 18. juni av WHO. Innstillingen om å klassifisere spillavhengighet som en psykisk lidelse kom i januar, men det er først nå det er offisielt.
 6. Battle Royale er opprinnelig en bok som filmen baserer seg på. Så det blir vel mer riktig å hevde at sjangeren er oppkalt etter boken ettersom filmen er oppkalt etter den.
 7. Synes det i begynnelsen kanskje ikke var optimalt håndtert. Ble litt mye støy og publisitet rundt alt sammen. Uansett greit når man man sier man har tatt en feil avgjørelse og anken kommer fram. Vil også anbefale gamer.no å redigere spilleres ordbruk, greit det kanskje er litt imot journalistiske retningslinjer, men burde klare å holde unna ord som "snørrunger" og en overbruk av ordene latterlig og sinnsyk i noen av nyhetssakene vedrørende spillere
 8. Dere har utestengt en spiller for juks, så kommer det en høydepunktsvideo med to klipp fra den utestengte spilleren? Wow
 9. Er det ikke 8760 timer i løpet av et år? Hvordan kan man spille CS i totalt 13000 timer i løpet av 3 år...????
 10. Beklager folkens, vår skyld det her. Litt rot pga uventede jobbreiser, flytting og oppussing. Ikke meningen å kaste bort tiden deres. Lykke til videre.
 11. Hei, foreslo å spille en dag tidligere. Jeg flytter til Østerrike på lørdag, og planen var å ta noen øl med gjengen torsdag, ettersom jeg drar tidlig avgårde lørdagsmorgen!
 12. Aight da prøver vi det Sorry for å være vanskelige å ha med å gjøre denne uken. Folk er bortreist
 13. Vi kan også evt spille den kl 21 eller 22 om det passer dere bedre på torsdag? Klokken 21 passer i hvert fall bedre for alX hevder han.
 14. Finnes det noe annet enn steps i cs? Dere står som hjemmelag, så det er i hvert fall i følge reglene dere som skal det.
×
×
 • Create New...