Gå til innhold

Holliday

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Holliday

  1. Jeg har brukt litt lengere tid enn tolmodigheten min har godt for, på å lete etter en grei tommelring på nettet i dag uten hell.

    Så jeg lurer på, er det noen her som vet om en plass jeg kan få kjøpt noe slikt for en "billig penge"?

  2. Har sett en del poster på forumet her som spør om hvilke fag man bør velge. Har fått med meg at man bør gå realfag og ta en del forskjellige mattefag.

    Men hva skal egentlig til? Kan hvem som helst klare å bli lege om man bare setter seg ned på skolebenken og følger med på hva som blir sagt? Er det tøft med realfag og de 6 årene på medisinskole? Og hva skal egentlig til for at man kommer seg inn på medisinskolen i det hele tatt?

     

    Har lenge slitt med valget om hva jeg skal bli, og jeg må si at lege er noe av det eneste som virker interessant for meg, selv om de fleste sier at det nesten ikke er vits å prøve engang, siden de bare vil ha de aller beste.

  3. Sjanger: Melodic Powermetal

     

    Begrunnelse: Fordi det er bra, mystifistiskt og skikkelig musikk for oss som ikke liker den brølemusikken som går slik som "WRÆÆÆÆÆÆL! HYYYYYL! JEG HAR ET PINNSVIN I HALSEN, HJELP!!"

    Melodic Powermetal er rask musikk med skikkelig melodi, og med folk som faktisk kan synge.

     

    Første gruppa: Sonata Arctica <3

     

    Grupper innen sjanger du hører mest på: Sonata Arctica, Luca Turilli, Dark Moor, Angra, Kamelot, Freedom Call, Stratovarius, Symphorce

  4. Trappa til andre etasje er min beste venn når det gjelder å få kondis =) Funka fett, den har 14 trinn, og jeg løper opp og ned på den i ca et kvarter hver dag.

    Å løpe på stedet funker også. Selv om man ikke ser særlig smart ut kan det hjelpe en del.

    Bruker å bytte mellom å løpe trapper og "spurte på stedet".

  5. Jeg har begynt å løpe ei mil tre ganger i uka på steppemaskin, går 20 min til fots hver dag (skoleveien) og løfter vekter hver dag. Jeg har mistet ca 2kg på ei uke sier badevekta, men magen min har rett og slett blitt større.

    Én kamerat sier at dette er vanlig når man har begynt å trene, og en annen en sa "ikke spis noe som helst". Tenkte jeg skulle spørre her for flere meninger og råd.

    Er det vanlig at man kan bli litt "blåst opp" når man har begynt å trene? Det "slutt å spis" -tipset skjer hvertfall ikke :p

  6. Alexander:

    From the Greek name Αλεξανδρος (Alexandros), which meant "defending men" from Greek αλεξω (alexo) "to defend, help" and ανηρ (aner) "man" (genitive ανδρος).

     

    This name was most famously borne by Alexander the Great, King of Macedon. In the 4th century BC he built a huge empire out of Greece, Egypt, Persia, and parts of India. The name was later used by emperors of Russia, kings of Scotland and Yugoslavia, and eight popes. Another notable bearer was Sir Alexander MacKenzie, an explorer of the north and west of Canada in the 18th century.

     

    Konklusjon: Det betyr "beskyttende menn/mann" :)

  7. Helt enig. Så på Goblet of Fire på nytt på søndag og han er rett og slett for aktiv syns jeg, altfor sprek. I bøkene viser han at han er en gammel man og tar alt med knusende ro, veileder og kommer med vise ord. Er ikke noe bedre i Order of the Phoenix heller.

    9471275[/snapback]

    Enig. Satte faktisk drikken i halsen når han kommer løpende inn og dytter Harry intil et bordet etter at navnet hans kom opp fra begeret.. Fikk nesten lyst til å smekke han over ansiktet :p

    Men jeg synes å ha lest en plass at grunnen til at han er slik, er fordi han ikke har lest bøkene selv.. Det synes jeg hvertfall burde være et krav for å få spille i filmene.

  8. Jeg har ikke noe stort peiling på romaner og historier, siden jeg "bare" har lest Harry Potter serien.. Men må si at historien virker utrolig bra, og jeg synes språket virker utrolig bra siden du bare er 15 som du sa =)

    Husker meg selv når jeg var 15.. Stilene jeg skrev da var noe slikt som "Også gjorde han det, også gjorde han det. Og så gikk han dit også ble alt bra. Teh End."

  9. I mitt tilfelle så søkte jeg i siste uka av sommerferien, fokk svar ca 2 uker senere, henta brevet mitt, sendte inn den greia, og fikk pengene på kontoen nå rett før helga.

    En kamerat har ikk engang fått svar enda han heller, enda han søkte et par dager etter meg, så jeg tenker at det er forskjellig for de fleste.

    Du får sikkert svar snart, ellers så kan du vel snakke med rådgiveren på skolen din. Vår rådgiver har hvertfall utrolig med peiling, og klarer hva det skal være når det gjelder lånekassen.

  10. Anbefales å lese Harry Potter. Noen folk sier at det er barnebøker, men det beviser at de aldri har lest ei setning.

     

    Det begynner når Harry er 11 år gammel, og vet ikke at han selv er en trollmann. Han er egentlig ganske ulykkelig og venneløs. Men så får han vite at han er trollmann, får komme til Galtvort, og får seg venner.

    Den første boka kan virke litt barnsligere enn resten, men etterhvert som serien kommer lengere, blir Harry mer og mer voksen. I slutten av bok 7 er han nesten 18 år og står foran farer som kan utrydde drøssevis av liv.

     

    Harry Potter serien anbefales ;)

  11. Hei.

    Jeg har tenkt å kjøpe meg "Arven" trilologien (eller hvertfall de to som har kommet ut til så lenge: Eragon og Den Eldste), men har lurt på hvilket språk den er "best" å lese på, Norsk eller engelsk? Når man ser på Harry Potter for eksempel, så er den engelske versjonen mye bedre enn på norsk.

    Noen som har lest begge versjonene?

     

    På forhånd takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...