Gå til innhold

kevinedomm

Medlemmer
  • Innlegg

    2 814
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kevinedomm

  1. Jeg lurer på en ting. Jeg har en 125cc honda og jeg lurer på om det er ulovlig å kjøre med øretelefoner (sånne som følger med iPod f.eks.). Leste litt om det på nettet og i noen land er det ulovlig.

     

    Mange venner av meg som gjør dette. Er det lovlig i Norge?

    Synst det er idioti, ikke gjør det..
  2. Jeg så at det ikke var noen tråder om denne sykkelen på dette forumet, så jeg starter en tråd! Jeg har tenkt å kjøpe denne sykkelen om noen måneder, og vil gjerne høre om andre sine erfaringer av denne sykkelen?

    Jeg skal kjøpe denne om noen måneder.. gler meg noe sykt, noen som har tips til teoriprøven for klasse a1??:) -takk
  3. På Jula så jeg de hadde noen omformere med plugg til å sette i sigarett-uttaket, og kontakt til vanlige 220 v apparater i andre enden. De kostet kr 395

     

    Om man bruker feks en bærbar PC til det, vil det trekke mye strøm fra batteriet?

    Husk å la omformeren stå et par sekund uten belastning før du plugger i laptopen, ellers risikerer du at den går i "beskyttelsesmodus" og ikke lader.

    Å plugge den rett i sigarettenneren med laptopen koblet i blir litt det samme som å starte en bil i gir uten å trykke inn clutchen, er ikke helt bra ;)

  4. Ja, kom deg over henne så fort som mulig. Mor lærte vel deg at du skulle gi bort dine gamle brukte leker til de mindre heldige??

     

    Så når den dagen kommer (for den kommer garantert) at hun har skaffet seg en annen type, så må du bare prøve å drite i det, og heller tenke at han fyren ikke er så heldig nettopp fordi hun helt sikkert kommer til å gjøre det samme mot han.

     

    Once a cheater forever a cheater.

  5. Når du skriver på fb statusen at du skal ut å kjøre en tur og hun ringer og spør hvor du skal, så kan du like godt svare: Nei, jeg skal på besøk til ei venninne, var det noe spesielt?"

     

    For i helv.. da mann! Ikke la den kjærringa manipulere og styre deg sånn! Svar med samme mynt og så tvinger du deg selv til å kutte ALL kontakt før hun bryter deg _HELT_ ned!

    • Liker 1
  6. Har gått inn på min datamaskin og høyreklikket på C: og tatt bort "indekser denne hdd".

    Maskinen hakker fortsatt som før, den går jevnt de første sekundene etter at jeg har logget på windows, og så begynner det å hakke. Så det virker som om det er et program eller noe som er problemet. Merkelig, maskinen er jo nettopp formatert. Har prøvd å stenge en masse prosesser for å se om det fikset problemene, men det gjorde det ikke.

  7. Har akkurat installert Vista på laptopen. Når jeg er i windows så hakker alt hvert sekund, alt stopper opp, musikk, filmer og til og med pekeren. Når jeg skal logge på windows er pekeren helt fin, men når jeg først har logget på hakker det som fy.

     

    Noen som vet hva dette kommer av?

     

    På forhånd takk for svar :)

  8. du kan eventuelt etter en kjøretur la bilen få stå i 2-3 timer på tomgang med varmeapparatet på max varme og vifte, med resirkulering PÅ. og still inn slik at den blåser ned i gulvet.

    da tørker den vertfall innvendig!

    er du sinnsyk? 2-3 timer? du er faen ikke klok! hva skjer med en bil som har katalysator som står å går for lenge på tomgang?

     

    jo. den blir tett. mange som bare daukjører bilen og lar den gå på tomgang lenge om vinteren for at den skal tine av, så blir den tett så lyser det i motorlampa. ikke bra for en bil. ikke finn på å la bilen stå å gå for lenge.

    Pisspreik. En såpass ny bil skal ikke ha noen problemer med å putre litt på tomgang!

  9. du kan eventuelt etter en kjøretur la bilen få stå i 2-3 timer på tomgang med varmeapparatet på max varme og vifte, med resirkulering PÅ. og still inn slik at den blåser ned i gulvet.

    da tørker den vertfall innvendig!

     

    EDIT: husk på å slå av lysene!

  10. Har en '91 mod civic som har et problem.

    I begynnelsen var det slik at når jeg vridde om nøkkelen så hørte jeg bare en klikkelyd og starteren dro ikke rundt. Da brukte jeg bare å vri om flere ganger, og da tikka den gjerne 5-15 ganger før starten tok tak og dro rundt. Noen ganger klikka den bare, eller dro motoren 1 omdreining.

    Nå i det siste 'klikker' bare starteren og drar ikke rundt motoren, men skulle gjerne funnet ut av dette når jeg kommer hjem igjen siden bakkestarting ikke er så moro..

     

    Noen som vet hva det kan være? Og er det vanskelig å fikse dette selv?

  11. fikk et lignende problem på en gammel volvo 740;

    skulle gire ned og kjøre inn et kryss, og der var det bom stopp. Clutchpedalen ble stående fast i dørken og ville ikke gå opp, bilen gikk verken forover eller bakover. girspaken stod bom fast i 2. gir.. undrer litt på hva det var som gikk galt i ettertid? forsket aldri noe på det, ringte NAF og fikk bilen vraket..

  12. Kjøpte en svensk bil for en stund siden som reserveløsning for å komme seg billig hjem når jeg var i Sverige.

    Vraket så bilen og sitter igjen med skiltene, lurer da på hvordan de gjør det i Sverige? Er det på samme vis som i Norge slik at jeg bare kan sende skiltene i posten til Vägverket?

    Noen spesiell adresse jeg må sende skiltene til? Noen som vet?

     

    Takker på forhånd for svar :yes:

  13. Gamlingen har samme problem på sin '96 mod Astra med 1.6 16V motor.

    Skjedde etter å ha kjørt i en 3km lang oppoverbakke, og der er ikke kompresjon på sylinderen som ikke fyrer.

     

    Antar at det da er opphengt ventil eller noe?

     

    Brent eksosventil.

     

    Edit: Tror det var spesielt syl. 3 eller 4 som pleide og ryke. Hvilken sylinder er død? Er uansett helt vanlig.

    Ja det er sylinder 3 som er null kompresjon i.

  14. Har en Civic der kun fjærnlysene virker.

    Ingen sikringer er sprengte, og pærene fungerer. Men det går IKKE strøm til sikringene for nærlys. Ikke på noen av sidene.

    Så det er enten fjernlys eller ingenting, og sånn det er nå så er det en selvfølge at det må fikses siden det er trafikkfarlig og irriterende.

     

    Noen som har erfaringer med dette? Hva kan det være som forårsaker dette problemet?

     

    På forhånd takk for alle svar :-)

×
×
  • Opprett ny...