Gå til innhold

Bykatt

Medlemmer
  • Innlegg

    2 337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bykatt

  1.  

    14k ble prisen for X100F. Spent på hvor mange som tar spranget fra 100T om en måneds tid. 

    Jeg er dypt fristet, men er samtidig veldig fornøyd med X100T. Jeg kommer nok uansett til å vente litt og la prisen stabilisere seg noe.

     

    Har også veldig lyst på X-T2, så vi får se hva det evt blir til.

     

     

    Hm. Pleier Fujifilm å droppe prisene etter en stund på kameraene sine? Ser det kjøres kampanjer på forhåndskjøp av 100F som likner det jeg husker av diverse messetilbud; inkludert originalveske i skinn, men vel samme pris.

  2. Har Xpro2 selv. Et meget bra kamera! Men jeg vurderer å bytte i fra xpro2 til xt-2 da jeg vurderer å prøve meg litt på video.. Men jeg vil anbefale den komboen som du skisserer her.. :) En annen ting er jo at denne komboen er ordentlig vær/vanntett. Så regnvær byr ikke på problemer i så måte! :D Og det igjen kan bety at du får bilder som andre ikke får, da de holder seg innendørs i dritt vær.. :)

     

    Takk for innspill. Har du gjort noen tanker om (for) dårlig autofokus på X-PRO2-en?

     

    Jeg tror jeg er mindre værtett enn kameraet... :)

  3. Til den bruken du skisserer så vil jeg absolutt tro at du vil bli fornøyd med en XPro2 :)

    Etter den nye firmwaren så er det egentlig ingenting som skiller disse to kameraene når det kommer til vanlig autofokus. Det er kun på kontinuerlig autofokus at XT2 er mer avansert.

     

    Jeg har begge kameraene og bruker dem om hverandre. Og selv om XT2 absolutt er det mest fleksible allround kameraet, så er XP2 min favoritt av dem, rett og slett fordi jeg liker bedre å jobbe med det.

     

    Takk. :) 

     

    Tenke, tenke...

  4. Scandinavian Photo har tilbud på X-PRO2 med 35mm f/2, og jeg er fristet.

     

    Jeg har egentlig hatt en diffus langtidsplan om å kjøpe et X-T2 på et fremtidig godt tilbud.

     

    Jeg har nå googlet forskjeller mellom X-PRO2 og X-T2. For meg betyr ikke video noe. Vippeskjerm har jeg vendt meg til med X70, men kan vel leve uten, selv om det ikke er ønskelig. Likte godt hybridsøkeren i X100 i sin tid, og den er vel ikke noe dårligere enn den originale X100 hadde, går jeg utfra. Jeg liker formen til X-PRO-serien bedre.

     

    Jeg skal bruke dette kameraet til gatefoto, portrett, kattebilder, sosiale sammenkomst-bilder, noen enkle naturbilder, samt nærbilder av blomster. Ser for meg en fremtidig komplett objektivpark bestående av 35mm f/2, 56mm f/1.2 og eventuelt et makro-objektiv. Jeg klarer meg faktisk godt med X70 som eneste kamera, men det er litt begrensende da 28mm-brennvidden egentlig er for vid for meg. Så dersom jeg selger X70 noengang, vil jeg nok kjøpe 23mm f/2-objektivet i stedet.

     

    Så det jeg står igjen med av stor betenkelighet er autofokus. Er det noen som kan kommentere på om forskjellen i X-T2 sin favør etter siste firmware-oppgradering fortsatt er så stor at den vil påvirke min bruk?

     

    Er det noen andre forskjeller jeg har misset?

     

    På forhånd takk!

  5.  

    Fin vri på bilde 1 - kjenner godt utsikten, jeg også, og denne hadde et nydelig lys fra himmelen.

     

    Er det et X-T2 på vei? ;)

    Takker, Bykatt! :)  Sitter foreløpig på gjerdet, men godt mulig jeg "mister balansen", om ikke så brått...  ;)  

     

     

    Det er vel knapt mulig å oppdrive et X-T2 for tiden heller. Men det må være fristende om man er i markedet. Hvilket jeg ikke er. Tror jeg.

  6.  

    Tre fine bilder på rappen, vet sannelig ikke hvilket jeg skal velge som favoritt. Flott komp og nydelig beslysning fra Elvegris, og soppbildet var nesten litt trolsk.

     

    Mange takk for hyggelig kommentar!

     

    Elvegris-bildet er nydelig og så fredfyllt. Kunne vært en plakat. Så flott med lykten, og den stigende(?) solen.

     

    Takker! Så hyggelig å se deg her. Hadde håpet at du kanskje skulle deltake selv.

     

    Jeg var innom tanken, og har såvidt utstyr som kvalifiserer (et Fujifilm X70 er alt jeg har av fotoutstyr nå, og det har jo et fastobjektiv). Men jeg kom til at jeg ikke kom til å klare å fullføre. :)

  7.  

    Når lyset bryter igjennom som 6. oktober-bildet er det nesten en religiøs følelse. Veldig flott!

     

    Liker også portrettet av Ingeborg og Franz.

    Tusen takk, savner deg i festen

     

     

    Vurderte å delta - jeg har jo et 18mm-fastobjektiv på mitt Fujifilm X70-kamera, så jeg kvalifiserer rent teknisk! Men så kokte det bort i den berømte kålen. Får heller bruke tid på å beundre og kommentere andres bilder.

×
×
  • Opprett ny...