Gå til innhold

SmyGen

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SmyGen

  1. Er ikke særlig smart å plassere skjermen slik at en lyskilde reflekterer på skjermen. Dette gjelder jo alle skjermer og ikke bare de med glassfront. Alle som jobber med grafikk vet å plassere skjermen i forhold til lyssettingen i rommet.

     

    Jeg må si meg enig i at jeg kjenner ikke igjen de problemene som testeren viser. Virker nesten som gjenskinnet er provosert frem.

  2. Da har jeg også fått meg en Xerox XA7-192i. Jeg har kun pipelyd i ca 10 sek ved oppstart. På esken står det ikke 192i men 19i. Jeg ringte Netshop om dette. De sa at hvis man ser på esken så er det klistret over 192i og satt på 19i. Uansett så er det et 8ms klistremerke på skjermen og har man denne så kan man være sikker på at det er 192i versjonen. Fikk ingen døde pixler! Veldig fornøyd med skjermen. Har ingen problemer ved spill og skjermen virker rask. Fornøyd!

     

    Jeg kjøpte også (Passer bra til skjermen :p):

    Logitech Ultra X tastatur

    JBL Creature II Black høytalere (www.harmanmultimedia.com)

  3. Ytelsen er kjempebra. Men fremdeles synes jeg det blir for mye jåleri på maskinen. Det blir mye plastikk, store logoer og fargerike lys...Til den prisen burde de brukt bedre materialer slik som magnesium, aluminium. IBM og Apple synes jeg lager maskiner med bedre materialer. Hjelper ikke å bare klistre på en glinsende stålplate på toppen som gjør at den ser ut som den hører hjemme i en kjøkkenbenk...

  4. Tror dette må være den styggeste slepbare maskinen jeg har sett. "Hore"-lysene gjorde den enda verre. Ja jeg vet at du kan slå det av, men at designerne i det hele tatt gadd å implimentere det i maskinen så virker det for meg helt idiotisk. Lys uten funksjon og mening er bare tull og jålete.

     

    I tillegg er luftinntakene satt på bunnen. Dette gjør at du MÅ legge den på et hardt og flatt overflate. Kan ikke ha det på fange i hvertfall. Laptop??? - Nop. Ellers er den vel uansett for stor til at det er behagelig å ha på fanget. Dette er ikke en bærbar men en skrivebordserstatter.

  5. Hei!

     

    Jeg har et XFX 6800 Ultra kort og har nettopp bestilt Arctic Cooling NV Silencer 5 (Rev. 2). Braketten som er montert er en dual slot brakett med 2 DVI-porter. Denne vil da stenge utblåsningen fra kjøleren. Vet dere hvor jeg kan få tak i en singel slot brakett med plass til 2xDVI og en S-video?

  6. Hei!

     

    Jeg trenger litt hjelp til valg av ram til oppsettet mitt:

     

    - Asus P4C800-E Deluxe

    - Intel P4C 2.8 GHz

    - XFX 6800 Ultra AGP

    - Enermax Noisetaker 475 rev.2

     

    Dette oppsettet er kun luftkjølt så jeg regner med at jeg når 3.0 - 3.2 GHz. Spørsmålet er hva slags ram jeg skal kjøpe. Det er jo ingen vits å kjøpe noe mer enn PC3700 hvis jeg ikke skal klokke FSBen mer enn ca 230 eller tar jeg feil nå? Takker for alle svar.

  7. Da har jeg endelig bestemt meg. Det ble dette:

    - XFX 6800 Ultra

    - Enermax Noisetaker 485

     

    Valgte Enermaxen til slutt for å få kun en pakke så jeg slapp to frakt.

     

    Takk til alle som har bidratt med gode forslag. Gleder meg nå til å få pakken....

  8. Takker for alle svar. Da blir det et XFX 6800 Ultra på meg. Trenger nå bare en ny strømforsyning. Bzerk ser altfor harry ut synes jeg. Hva annet anbefaler dere?

     

    - Enermax 485W Noisetaker

    - OCZ PowerStream 520W

    - Mist 500W

     

    Klarer ikke å bestemme meg. Noen som kan hjelpe?

  9. Takker for alle svar!

     

    Disse to virker nå mest interessant:

    ATI X800XT PE

    XFX nvidia 6800 Ultra

     

    Hvor mye mer bråker nvidiakortet og må jeg ha mer enn 350W strømforsyningen jeg har nå? I så fall er nvidia utelukket. Orker heller ikke å ha for mye støy. På dette punktet virker i hvertfall ATI bedre etter det jeg har lest. Noen som har prøvd disse to kortene "live"?

  10. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg et nytt skjermkort og trenger gode råd. Hva gir mest for pengene?

     

    6800GT - 3500,-

    6800Ultra - 4100,-

    X800XT - 3700,-

     

    Det er ikke så veldig store prisforskjeller. Hvordan er de forskjellige skjermkortene ytelsesmessig? Støy er også et viktig punkt.

     

    Tenkte også om jeg heller skal gå for et Asus V9999 6800 som koster 2220,- og heller kanskje kjøpe et bedre kort senere. Noen som har tanker rundt dette? Takker for evt. fornuftige svar.

  11. Du vet at du kan lage ID3 tags og spillelister? tror neppe du vil finne en spiller som gjør det enkelt å bla igjennom 10000 sanger :) Å lage spillelister i iTunes er faktisk ganske lett, du bare drar katalogen med f.eks ett album over i spilleliste raden og vips så har du en spilleliste.

    Jeg bruker selvfølgelig spillister og ID3-tags! La meg gjøre hva jeg mener litt klarere:

     

     

    Situasjon:

    Jeg kommer på en kul sang, jeg husker tittelen "summer sun", men klarer ikke å komme på artisten.

     

    Slik løser jeg det i dag:

    Jeg går inn på naviger-menyen, velger sanger og blar nedover til jeg finner "summer sun". Jeg er nødt til å bla forbi ca 9000 sanger før jeg kommer til sangen jeg er ute etter.

     

    Slik ønsker jeg å løse det:

    Jeg går inne på naviger-menyen, velger sanger, velger 's', og blar så til jeg finner "summer sun". Her ville jeg bare ha trengt å rulle seg forbi ca 20 bokstaver og ca 500 sanger.

     

     

    Dette er ett av flere steder hvor jeg mener man kunne ha valgt smartere løsninger. Derfor irriterer det meg litt at alle skal skamrose navigeringssystemet på iPoden. Det er langt ifra perfekt, selv om det kanskje er bedre enn det konkurrentene kan stille opp med!

    Det er jo så enkelt å lage det oppsettet man selv vil i iTunes. BRUK SMARTPLAYLISTS!

     

    f.eks.

    Lage smart playlist for sanger som begynner på a-e, f-k, l-q eller for hvert enkelt bokstav i iTunes. Dette vil da automatisk bli synket opp mot din iPod og du kan enda enklere finne sanger i iPod hvis du kun husker forbokstaven til sangen. Det er enorme muligheter med smartplaylist til å lage sine egne oppsett.

     

    Nå kan du finne sanger som begynner kun på 's'...

  12. Det er ikke tvil i H.... om hva som er best. X40!!!!

     

    Dell maskinen er jo plastic fantastic. Knirker når man klemmer på den. IBM har også et vanvittig bra tastatur. Jeg er i hvertfall ikke i tvil. Apple PowerBook 4 12" er også ikke verst, men veier litt mer pga intern CD/DVD-ROM/DVD-brenner. Ville gått for en av disse.

  13. Synes det er så forferdelige mange teite kommentarer her. Spesielt når det blir sånn Mac mot PC diskusjon. Jeg har begge deler. Hva man foretrekker er opptil dere selv. Selv foretrekker jeg Macen til alt annet enn å spille på. Jeg har også brukt Adobe Premiere/After Effects og Final Cut Pro/Motion. Begge deler fungerer bra.

     

    At Mac'en er dyrere enn en dell er vel ikke noen bombe. Aluminium/Titanium er jo dyrere enn plast.

     

    At noen har dårlige erfaringer med enten PC eller Mac sier bare at dere ikke ar peiling. Det fins alltid et dårlig eksempel men det betyr ikke at alle PCer eller Macer er slik.

     

    Firewire er et must å ha hvos du skal drive med videoredigering så uansett om du velger PC eller Mac så må du ha dette. Så vidt jeg vet er Firewire 400 standard på alle Macer mens Firewire 800 finnes på utvalgte modeller.

     

    Lykke til med valget.

  14. Hei!

     

    Er selv på jakt etter en ultraportabel og valget falt da på IBM X40. Dette på grunn av ren kvalitetsfølelse og at PCen er fri for jåleri.

    Hadde ikke hatt noe imot en Thinkpad X40. Men de er jo sinnsykt dyre, da.

    Du kan få en X40 til rundt 20000,-. Er du student eller kjenner en student på f.eks. BI får du den for vel 16000,-

     

    Jeg har allerede bestilt min X40. Gleder meg som en unge...

  15. Hei!

     

    Jeg prøvde en annen 9800 Pro kort på PCen og den fungerte utmerket. Tror TV-utgangen er ødelagt.

     

    Aktivere TV-view??? Mener du at jeg skal slå på TV-utgangen. Det har jeg selvsagt prøvd. Uansett skal TV-ut fungere med en gang før Windows XP i det hele tatt har begynt å kjøre og før XP-driverne lastes inn.

×
×
  • Opprett ny...