Gå til innhold

AL3X

Medlemmer
  • Innlegg

    395
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AL3X

  1. Test disken i en annen maskin...jeg tror ikke den virker som den skal.

     

    Virket fint i en annen maskin, ble gjenkjent av Windows og fant ingen feil med disken. Formaterte den, og delte opp i litt mindre partisjoner.

     

    Men får fortsatt det samme tullet når jeg dytter den inn i min maskin. Får ikke bootet fra Windows CD-en heller så får ikke installert Windows nå :p Stress...

  2. Prøv å ha Windows CD inne, det er mange som bare får til å boote disken på den måten. Av en eller annen grunn.

    CD-ROM bør alltid stå før disken, ellers blir det upraktisk når man skal boote en CD.

     

    Fungerer dårlig å boote med Windows disken nå i alle fall, får bare samme feilmeldingen og ingen mulighet til å velge om systemet skal boote fra CD.

  3. Problemet er ikke nVidia boot agent. Det er en normal melding som kommer fra BIOS når den har gått gjennom listen for bootenheter uten å finne noe, da er nVidia boot agent (nettverk) den siste den forsøker. Den fant heller ikke noe, derfor kom det 'Disk boot failure ..'.

    Så det første du må sjekke er BIOS menyene for bootrekkefølge, finner du disken din der?

     

    HDD-0 står som 1st boot device

    så er det CD-Rom

     

    Aldri stått navnet på disken der, men kortet finner disken under POST.

  4. Du finner noen tips i denne tråden. Prøv og oppdater bios og se om ikke det kan hjelpe.

     

    Jes, har lest den tråden. Ikke at den hjalp meg så veldig mye. Finnes ingen nyere BIOS versjoner til kortet mitt, eller, det finnes en beta versjon. Men beta + BIOS er som regel ikke to ord som går godt sammen.

     

    Har som sagt aldri opplevd dette før, er kun nå i det siste det har skjedd.

  5. Har i det siste hatt litt problemer med maskinen, først tok OS disken kvelden så jeg byttet disk og installerte Windows XP med SP2 igjen. La inn driverene til hovedkortet (Asus A7N8X med BIOS v. 1007) og til skjermkortet fra driver CD-en og restarter maskinen.

     

    Den booter, og gjør seg ferdig med POST, tar lang tid, men den går så videre til Verifying DMI pool data...

    SÅ kommer problemet; plutselig dukker nVidia Boot Agent opp og følgende står på skjermen:

     

    PXE-E61: Media test failure check cable

    PXE-M0F: Exiting nVidia boot agent.

    Disk boot failure insert system disk and press enter

     

    Dette har aldri skjedd før, har dukket opp etter den forrige hdd'n tok kvelden.. Har aldri sett noe til nVidias boot agent før :S

     

    Har prøvd å resette BIOS og kjøre med forskjellige innstillinger der uten hell..

     

     

    Maskinvaren består av:

    - Asus A7N8X

    - AMD Athlon XP2400+

    - WD 250GB disk

    - Asus GeForce 7600 GS

    Og har testet med to forskjellige RAM oppsett

     

    Så er det noen som har noen lure tips ang. dette problemet? Sitter og funderer om hovedkortet kanskje synger på siste verset.. det har vært i bruk så og si 24/7 siden 2001 :p

  6. Prøver å finne en eller annen butikk i Norge som selger lav profils molex kontakter. Noen som vet om et sted?

     

    Har lett på Elfa, Biltema, Clasern og Vendurs sider uten hell..

     

    Fant etter en god del Googling et bilde av de, men var det å finne noen i Norge som selger da...

    UVBlackTConnector_t_LRG.jpg

     

    Edit: Beklager hvis denne skulle ligget under Kabinetter og modifikasjoner og ikke under case-mods.

  7. Det er en omstendig prosess å putte inn en psp-chip.

     

    om du føler deg konfertabel med lodding, er det ingen ting som hindrer deg?

    9123120[/snapback]

     

    Er fullt klar over hvor mye som skal til for å montere en slik chip, og nei, jeg har ingen planer om å gjøre det selv (uten mange timer med øving i forkant, har loddet før men ikke noe så smått og innviklet). Men nå var det heller ikke det jeg spurte om...

  8. Hvor får man kjøpt modchip (billig) til PSP'n i Norge evt. Sverige med unntak av modnet.no?

     

    Klarte å bricke PSP'n min under reinstallasjon av 3.40OE-A her om dagen så sitter og vurderer om jeg skal invistere penger i en chip eller bare kjøpe en ny/brukt PSP.

     

    Og med prisene til modnet.no så kan jeg like gjerne kjøpe en ny PSP. De skal jo ha 550kr for chippen...

  9. Når jeg spiller så henger plutselig hele maskinen seg og det kommer en bluescreen med dumping memory tullet. Står at det er noe galt med nv4_disp.dll (mener jeg å huske det var).

     

    Har prøvd å installere XP på nytt med driverene som fulgte med skjermkortet og har prøvd med nyeste nForce driverene. Men det hjalp ikke.

     

    Merk at dette ikke gjelder alle spill, kan fint spille Sims 2, Settlers 3, Civilization 3, The Godfather - The Game og SimCity 3000 (eneste jeg har prøvd som virket siden jeg reinstallerte). Mens f.eks. Battlestations Midway, SWAT 4 og Company of Heroes virker ikke.

     

    Så, noen som har noen forslag?

     

    Kortet er fra Club 3D

  10. Har et par Dell bærbare maskiner som jeg har forsøkt å koble til TVen via S-video. Problemet er at bildet kun blir i sort/hvitt. Har prøvd alt jeg kan komme på uten at det har hjulpet;

    - Satt TVen som primærskjerm

    - Fått slått av skjermen på bærbare slik at bildet kun vises på TVen

    - Klonet bilde (likt på både TV og bærbar)

    - + sikkert litt andre ting å

     

    Så, noen som har noen forslag?

     

    Edit: Har fått til dette et par ganger før, av 10000 forsøk eller noe =/

  11. Kan være litt stress å ta backup av store disker da, jeg har en 300GB disk som tok kvelden liksom =/ Men men..

    7495545[/snapback]

     

    jeg har to 500GB disker som er rimelig fulle... men har tatt backup av det viktigste.. musikk, mine dokumenter og lignende.. så får filmer, spill og lignende seile sin egen sjø den dagen det skjer noe med dem

    7496354[/snapback]

     

    Hadde bare filmer, spill og serier på den. Men er allikevel kjipt å miste nesten 300GB med data :p

  12. Har du fått til noe mer?

    Ene 300GB disken min sluttet og virke her en dag og lager nå kun klikkelyder når jeg prøver å starte maskinen med harddisken koblet til. Får ikke bootet opp i Windows en gang pga. den disken (virker når den ikke er koblet til da). Og Maxtor/Seagate har bare bedt meg om å kontakte et sted som driver med data recovery, noe som i Norge er alt for dyrt =/

  13. AL3X

     

    Hvis du tolker min post som at jeg ikke liker spillet? så mener jeg ikke at jeg ikke liker det. Det er et godt og spillbart spill, som du ser gir jeg personlig spillet god karakter, men iogmed at det ikke er noe serlig bedre enn NFSU(2) og NFSMW, så vil jeg gi det dårligere karakter.

     

    Jeg har også runna Gran Turismo 4, og gir dette 9/10 pga det mangler noe i det, men kjørekomfort og realismen liker jeg. Jeg er også av dem som klarer å hoppe mellom GT4 og NFS og allikevel fort sette meg inn i det og ha det gøy, Ikke alle som klarer overgangen fra NFS til GT4, folk glemmer bremsen :p

     

    Og jeg kan ambefale NFSC, men det er noe som jeg ikke liker ved spillet, men det stopper meg ikke i å spille det. Jeg liker sjangeren, men kunne godt vært litt mere realisme i drift modes og kjøre mode, med mulighet for å sette på "Arcade mode" for de som ikke takler realismen. :yes:

    7334500[/snapback]

    Var ikke spesielt rettet mot deg det innlegget mitt, men litt mer til de andre her inne som har vist misnøye med spillet. Fatter bare ikke helt hvorfor de fleste som ikke liker et spill allikevel kjøper/spiller det. Litt merkelig det der.

     

    Og ja, det er ganske likt de forrige spillene, men det er allikevel litt nytt som jeg sa. Liker ikke den nye driftinga egentlig, men er vel bare fordi jeg er vant til å styre andre veien fra tidligere og andre spill :) Men det hadde selvfølgelig ikke gjort noe med litt mer realisme i det spillet. Et spill blir aldri perfekt desverre :(

     

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Litt sånn utenom, blir helt feil å sammenligne NFS Underground osv. med de første NFS spilla ettersom det er helt forskjellige typer spill og de retter seg mot forskjellige kundegrupper/markeder.

  14. Kan ikke fatte og begripe hvorfor dere som ikke liker NFS Underground -> NFS Carbon sitter og spiller disse spillene i det hele tatt?

     

    Hvis dere er ute etter god kjørefølelse osv osv så velg et spill som har det. Nyeste NFS spilla er ikke laget for å være realistiske, kanskje derfor det eneste som skjer når man kjører i 300km/t+ og treffer en betong vegg er at bilen hopper litt og mister fart.

     

    Kan være enig i at det har kommet lite nytt i de siste spillene, men NFS Carbon har jo faktisk en del nytt/nye variasjoner av det gamle (i forhold til NFS Underground 1 & 2 og Most Wanted).

     

    Fartsfølelse får man jo også til en hvis grad i spillet med at alt på siden av bilen blir blurry ved høye hastigheter, finnes mange bilspill som ikke har noe sånt. GT4 f.eks. har ingen ordentlig fartsfølelse mener nå jeg.

     

    Men men, sånn er nå verden blitt at hvis det er mange som ikke liker en ting så må man regne med at de fleste andre kjører videre på samme holdningen for å ikke stikke seg ut :roll:Edit: Her gjelder det som har blitt sagt om BattleField spilla også. "Alle" elsker disse spillene fordi det er så mye snakk om det osv. Samme gjelder CounterStrike (:sick:).

     

    Jeg tør i allefall å si at jeg likte NFS Carbon! Greit nok at det er visse ting jeg ikke liker der men all-in-all så hadde jeg det gøy når jeg spilte det. Savner faktisk politihelikopteret fra NFS - Most Wanted. :)

×
×
  • Opprett ny...