Gå til innhold

jjbuddy

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jjbuddy

  1. Jeg har tenkt til å søke på lektorutdanning - kultur og samfunnsfag ved UiO nå til våren, men jeg er usikker på om snittet mitt er godt nok til å komme inn i høst. Vil det da være en god idè å heller sette opp historie som førsteprioritet i år, ta ett år (60 studiepoeng) der, for deretter å søke på lektorutdanningen neste år, da jeg har bedre sjanse for å komme inn pga. mer alderspoeng? Hvis jeg har 60 studiepoeng i tillegg til lektorutdanningen har jeg forstått det slik at jeg får tittelen "lektor med tillegg" istedenfor bare "lektor", noe som vil dytte meg opp til et høyere lønnstrinn når jeg får meg jobb som lærer fordi jeg da har kompetanse til å undervise i tre fag.

     

    Videre, i dette tilfellet med "lektor med tillegg", går det for det samme om jeg velger Historie årsenhet eller om jeg velger bachelor i historie og bare tar det første året? Begge gir 60 studiepoeng.

     

    Håper noen kan hjelpe. På forhånd takk!

  2. La nettopp merke til et problem med min PS3 - når jeg skal sette på en DVD kommer det ikke opp på PS3-hovedmenyen at det er en DVD tilgjengeig for avspilling inne i maskinen, og jeg får bare valget "Search for Media Servers", og når jeg velger det, kommer det bare opp "An Ethernet cable is not connected".

     

    Jeg fikk til å få PS3en til å merke discen som var inne, men da fikk jeg beskjeden "Could not play disc (6357467634)" eller noe lignende når jeg trykket på valget som kom opp på hovedmenyen, men nå går ikke det, og PS3en merker som sagt ikke at det er en DVD inne i maskinen selv om det er det.

     

    Har prøvd med et PS3-spill også, men akkurat det samme skjer der.

     

    Jeg tror dette kan ha noe å gjøre med et annet problem jeg har møtt møtt på i det siste, der filmen har begynt å hakke og fryse etter at jeg har spolt fram eller tilbake.

     

    All hjelp blir satt stor pris på! Takk på forhånd! :)

×
×
  • Opprett ny...