Jump to content

Snusorten

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mener det var i starten på mai. Da kunne en reserve 2 stykk. Jeg la inn en i slutten av mai, i tillegg til den jeg la inn hos komplett.no 23.04. Fikk av dustin på release og fra komplett i februar.
 2. Ok, merkelige greier. Både jeg og en kompis har bestilt før deg og har blitt skjøvet til 3. Mai, etter at jeg brukte hans ordre som sammenligning. Like før jeg starter en konspirasjonsteori.
 3. Hei, har snakket med komplett. Dei har ikke gitt noe annet svar en at ordren ble oppdatert når adresse ble endret og kø plassen ble ikke endret. Hvilke dato har du på din ordre i dag. Har hørt at andre har fått bekreftet inn på lager 29.01
 4. Ok, kan det ha seg at adresseendring satte meg bak i køen? Jeg bestilte også 23 april, datoen endret seg når mottaker adressen endret seg.
 5. Hei, alle sammen. Jeg har vært her og hengt litt i kulissene og følgt denne tråden. Nå har jeg et sprøsmål til dere Jeg la inn bestilling på PS 5 hos komplett 23.04 kl 17.30 og dustin 30/5. Jeg fikk min i fra dustin på release, men den hos komplett har stått som 3. mars siden 24/10. I helgen endret den seg til 4.feb da endret jeg mottaker adressen til min brors adresse, etter dette ble forventet levering 3. mai. Dere som fikk endring til 4. feb, har den endret seg til ny dato igjen? Kjenner jeg blir provosert hvis denne har blitt lagt bak i køen pga adresse endring. Noe helt annet, ikke kjøp pulse 3d headsettet. Meget skuffet over lydkvalitet og byggekvalitet. Bruk heller pengene på et annet produkt
×
×
 • Create New...