Jump to content

fujjii

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her var det aktivitet gitt, har ikke vært her på noen dager! Jeg har forstått at å velge 3900x foran 8600k ikke vil gi meg noe særlig bedre ytelse i spill, men det er helt greit for min del. Bruker pcen til å spille ja, men det er begrenset med tid til med 3 barn. Bruker den også til mye jobb og dermed endel multitasking. Vil ha en pc som ''føles'' kraftig ut og holder lenge, og her tror jeg en 3900X med 12 kjerner holder lenge med min bruk. Overklokking er for egen personlig interesse jeg har hatt siden jeg bygde min første pc som 17 år(nå en pappageek på 32?) Om jeg får den til 4.3 eller 4.4ghz er ikke så viktig, bare utrolig gøy å dille med. Jeg ønsket hovedsaklig innspill på valget av komponenter jeg hadde gjort, som feks Asrock hovedkort, minne og nzxt kjølingen jeg har valgt. At jeg kan velge å beholde Z370 plattformen og velge intel cpu vet jeg, men har ikke hatt AMD siden athlon 64 og vil nå prøve 3000 serien.
 2. Hei, Har bestemt meg for å oppgradere fra en intel pc med 8600K til 3900X ? Har vært altfor mange år uten Amd! Uansett, litt av morroa med ny pc er jo å overklokke, så jeg er litt usikker på valg av komponenter og PCIE 3.0 eller 4.0. Har lest at for å overklokke 3900X (det lille som går ann) anbefales det et hovedkort med kvalitets VRM. Veldig usikker på om jeg skal gå for et kort med X470 eller X570 chipset, her virker det som forskjellen er PCIE 4.0, så spørsmålet er vel om PCIE 4.0 er aktuelt om noen få år? GTX 1080 beholder jeg inntil videre. Asus ROG Strix Z370-H Gaming hovedkort Intel 8600K Asus 1080 ROG Strix 8gb OC 16GB Corsair vengeance 2800mhz CL17 Cooler master 120 AIO Tenker å bytte ut disse til Asrock X470 eller X570 Taichi (aldri brukt Asrock men ser mange liker de) 3900X Nzxt kraken X63 AIO 16GB G.skill 3600Mhz CL16 (Bør jeg ha samsung b-die for mest mulig OC? Og hvordan vet jeg hva som er samsung og hynix? tenker å selge eksisterende hovedkort, cpu, minne og kjøler, men hva er en grei pris? Noen tanker eller forslag til bedre valg? Takk Mvh Geir
 3. Hei, Jeg bygde nettopp en htpc/gaming stuepc i fractal design node 202 kabinettet. Knall løsning! Nå satt jeg inn en cryorig c7 kjøler, men merker den ikke er av den mest støysvake sorten. Noen som vet om bedre kjøleløsninger i dette kabinettet? Tror maks høyde på cpu kjøler er 56mm. Innholdet er forøvrig; MSI B450i gaming ac Ryzen 2600 16gb 3000mhz ram Amd rx560 4gb (dette skal byttes ut til feks 1070, bare noe jeg hadde liggende)
 4. Til informasjon, så skal visst bobleplasten være antistatisk
 5. Kan nok forklare det! Har bygget noen pcer de siste 15 årene, dog lenge siden, men har til gode å oppleve et dødt produkt pga dette. Hvor sannsynlig eller ikke dette er aner jeg ikke
 6. Gjerne utdyp mer? klokken stammer jo fra hovedkortet
 7. Innpakket oppå en skumbit (typisk slik som kommer i hovedkortpakkene i bunn) og wrappet rundt med litt bobleplast inni en liten pappeske, i en konvolutt
 8. Hei Har en eldre pc med MSI Z77a-gd65 hovedkort som jeg ønsket å oppgradere fra intel 2500k til 2600k. Hovedkortet skal støtte prosessoren iht manual, og har også multibios og en ledskjerm for feilsøking. Når jeg bytter cpu kommer jeg ikke til post og får kode 03 på hovedkortet, som iht manual skal være feil på north bridge initialization. Selger sier den ble testet rett før den ble sendt, og var greit nok innpakket. Cpu'en ser fin og hel ut. Bytter jeg tilbake til 2500k får jeg post med en gang. Hva tror dere? Har også oppdatert bios til nyeste 10.11, samt prøvd en og en minnebrikke.
 9. Hei karer Trenger litt hjelp av dere... Har dampet tidvis i perioder på måneder, men har ofte slitt med irritasjon med lekkasjer o.l. , så har gått tilbake til sigaretter flere ganger. Sikkert også kjøpt mye dårlig vræl Har per dags dato en joyetech ego one xl med 1 ohms fordamper som fungerer greit.... Bestilte meg nå en Eleaf tc60w http://www.friskedrag.no/products/eleaf-istick-tc60w-med-melo-2-tank Veldig usikker på dette med subohm, ohm, wattstyrke og juicestyrke. Denne kommer med 3 forskjellige fordampere Bruker væske fra libertyflights på 18mg, og er ute etter mest mulig naturlig sigarett-drag. Hvilken styrke på juice og fordamper burde jeg gå for? Fint om noen av dere kan forklare hvordan "alt" dette spiller sammen også.... Takk!
 10. Takk for gode tips! Skal høre med han om hvilken modell motoren er, og om servicehefte er fyllt.... Får satse på att motoren er nyere enn 2000, og at jeg muligens kan prute litt på prisen. Båten da, hvordan er den?
 11. Ja, det var det jeg trodde.... Spørs jo vel sikkert litt på årsmodellen på motoren? Saken er at jeg ikke har lyst til å dra alt for langt for å hente båt, bor i ålesund, og utvalget rundt i møre og romsdal er visst ikke så stort nå... Kan jo legge ut link til finn; http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=34511079 Kanskje noen klarer å antyde årsmodell?
 12. Hei dere! Vurderer å stikke å se på en båt nå til helgen, en askeladden 475 fighter med 50hk mariner 4-takter. Har ikke så mye peiling på slike båter, bare erfaring fra en god gammel shark. Er dette stabile båter? Det er isåfall viktig, ettersom vi har en liten som vokser som vi gjerne vil ha med på båttur...... Samtidig som den går godt! Båten er fra 1998, og motoren er nok litt nyere i og med det er en 4-takter? Er det mye skrog igjen selv om båten er....hm...14 år gammel..? Noe spesielt man burde passe på? Prisen ligger på 75000, inkl henger, syns det ligger litt i overkant? Takk!
 13. Fikk meg nettopp denne, hadde hørt både positive og negative ting om den, de negative handlet mest om fargegjengivelse. Kan ikke si jeg la merke til dette, syntes skjermen gir ett kjempeflott bilde, og er behagelig å spille på! Burde da også si att spillfølelsen ved 120hz teller mer enn bildekvaliteten for min sin del.
×
×
 • Create New...