Gå til innhold

GlennLimos

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GlennLimos

  1. Jeg må gå til innkjøp av vaskemaskin og tørketrommel. Valget har falt på Miele pga. gode erfaringer. Når jeg ser på modellene så skjønner jeg ikke hvordan prisene på 4-5 såvidt jeg kan se like maskiner kan variere med nesten 10k på Power/Elkjøp. Er det noen som har noe kunnskap om hvorfor den dyreste koster 30k og en som virker helt tilsvarende koster 20k?

  2. Stemmer, men søksmålet gikk på at forfatteren mente avtalen bare gjaldt det første spillet og at han hadde rett på suksessen og pengene som helst kom med oppfølgerene. Så helt bitter idiot som tok feil valg var det ikke.

    Selv om jeg syntes litt synd på han i starten så sulter han vel ikke helt nå lenger. Jeg så en kollega som sikkert ikke vet spillene finnes engang lese boka, at det har spredt seg såpass kan fortatteren nok takke spillene for. Uansett godt å se at flere får nyte suksessen, iallefall han som sto bak alt.

    • Liker 4
  3. Er vel heller: går tilbake til å være et skikkelig spill.

    Men ellers veldig fin anmeldelse. Hitman er vel en av de gjevneste seriene jeg vet om.

    Ingen dårlige spill i serien selv om noen er bedre enn andre.

     

    Ganske enig med deg, men synes Hitman Absolution var et elendig Hitmanspill. Et bra spill, men usikker i hvilken sjanger det var bra.

  4. Hei! Er litt hjelpeløs i denne situasjonen, har alltid sett på PC som forbruksvare og har somregel alltid gitt dem videre før de har fått gått ut sin levetid hos meg. Jeg bygget en stasjonær for noen år siden, grunnoppsettet er som på vedlagt bildet. Inni så er det 2 quad radiatorer, en relativt kraftig vannpumpe og slanger, nippler osv. Har også en eske med reservedeler til PCen som følger med, jeg tenker jeg tar ut SSDene og selger den egentlig som en dele PC. Er 5000 for mye å be om?

     

    BPIYwl9.png

  5.  

     

    Har sett myyyyyye bedre lesbescener på pornhub. 1/10.

     

    Så flere sånne kommentarer rundt omkring, som blant annet gikk på "billige lesbescener". Trodde vi hadde kommet lenger i 2018, i hvertfall i Norge. Hadde det vært en mann hun hadde kyssa så hadde ingen reagert på "heteroscener". 

     

    Spillet så forøvrig rimelig bra ut, som forventa.

    Det morsomme er at nå kommer vel Ellen Page til å saksøke nok en gang, haha.

    Hun saksøkte ikke Naughty Dog for likheten, bare kommenterte litt rundt likheten til Ellie. Hun vurderte søksmål mot Sony pga. nakenscenen i Beyond Two Souls, men gjennomførte ikke det heller.

  6. dette beviser at 5,51 sekunder er uoppnåelig for newbies men beviser ikke mer da ingen juksemetoder ble nevnt,

    så vikeligheten kan være at todd fyren jukset, eller han meldte 5,57 men noen blinde leste dette som 5,51, siden bevisene er uklare så er det stor risiko at missforståelser oppstår i slike situasjoner uten at det er nødvendigvis noen jukset i virkeligheten

     

    Les saken, det er ikke noen "newbs" som prøvde seg et par ganger og konkluderer at det er umulig. Det er en dataingeniør som har undersøkt spillet og konkludert at tid under 5,57 ikke er mulig.

    • Liker 3
  7. Jeg er samme plassen som Andreas, jeg klarte iallefall å runde spillet, men det ga meg omtrent ingenting utenom litt kompis/roadtrip følelse de første timene. Combaten er forferdelig kjedelig, historien er ødelagt (jeg har ikke sett animen eller filmen, men hører det fyller inn litt) de fikser det iallefall litt med litt mer har jeg forstått gjennom dlc og kap 13 er noe av det verste jeg har spillt de siste årene og var nok til å få meg til å synes det er et 5/10 til å dra det ned til 3/10. Andre spill har gjort alt det FFXV gjør bedre og mer underholdende. Rundet dette og plukker ikke opp et FF spill igjen før de eventuelt går tilbake til det "gode gamle", jeg likte FF serien, likte det ikke lenger etter FFX

  8. Har ikke spilt spillet men har sett filmen som tar for seg historien før spillet, kanskje det er en stor fordel. For den historien er spennende og råkul spør du meg. Det er utrolig mye dem kan ta for seg og dem skal vel slippe mer og mer historier etterhvert. Venter på PS4 Pro så skal jeg ha dette spillet. Blir mitt første etter FFVII :o En del år siden. Har ikke kunnet fordra de nyere spillene. Dette er et steg i riktig retning mener jeg.

     

    Jeg runda FFXV for noen dager siden, jeg elsket serien, men fant nå ut at jeg ikke liker FF serien lenger, serien døde med FF12 (jeg har ikke vært interessert i spinoffs av serien, holdt meg til hoved spillene) for min del. Jeg likte de første timene av 15, men den lille kjærligheten jeg hadde forsvant fort og jeg rundet det på trass mot slutten. Historien er noe rot (jeg har ikke sett filmen eller serien) og slutten blir så linær at at det er latterlig, det skal sies at det kommer en oppdatering som skal legge litt til på historien og skal gjøre den irriterende delen av spillet bedre på en eller annen måte. 

  9. Noen som har tenkt på rettighetene når man blir syke? Tror i USA må man jobbe om man er syk eller ikke.

    Man må tegne forsikring med tanke på sykehus etc.

     

    Penger betyr ikke alt i verden. Med mindre alle ansatte i google får spånset fiber uten å betale for 1 gigabit hastighet.

     

    Forsikringer pleier faktisk å følge med godt betalte stillinger. Er heller ikke uvanlig i godt betalte stillinger at de har tannhelse støtte som også dekker familie.

  10.  

     

    Og for oss som er ute etter meir enn 1080 i høgda er det framleis altfor få alternativ...

    Ja 1440 hadde vært å foretrukke,

    Reagerer litt på forholdet her også , 2560 x 1080: 2560 er kun 30% bredere en 1980, kunne tenke meg en enda bredere

    og høyere oppløsing horisontalt. 3-4000 i bredden og 1440 i høyden. Denne er vel for å erstatte to skjem løsninger og da er 50% av skjerm 2 et krav, blir knotete med en skjem 2 med en så bred.

    Sjekk ut storebroren; LG 34UM95

  11. Jeg elsker dette spillet, til og med idag. Ikke bare var det et veldig bra singleplayer RPG, men coop delen av det som jeg desverre kun fikk spillt med en person pga. manglende multitap var en kjekt måte å dele eventyret på. Til og med idag så er det spesielt med tanke på det store eventyret en deler sammen.

     

    Meg og lillebror var drittunger den gangen også, lillesøster som fortsatt er gamer holder fortsatt nag etter vi ditcha henne for å spille sammen.

  12. Bestilte nettopp Assassin's Creed V (5) - Unity Bastille Edition til PS4, selv om jeg ikke har PS4, fordi jeg ikke har noen gamerPC og ikke planer om å skaffe en.

    Nå må jeg bare spille igjennom 3 og 4 jeg har liggende til PS3, heh :D

     

    Dropp Unity og plukk opp Rogue istede, det er fantastisk og er til PS3. Jeg runda nettopp Unity og har nettopp tatt noen timer i Rogue, kjekkere, "ingen" bugs i forhold til Unity og mer minneverdig hovedperson og historie. Unity er for meg det dårligste siden AC1 som har alder som unnskyldning.

  13. Jeg runda spillet idag og har ganske nylig spillt igjennom alle AC spillene også nr. 1. Dette må være det dårligste siden AC1 mener nå jeg personlig. De har gjort noe med slåssmekanikken som ødela noe som fungerte, slåssingen gir ofte fryste animasjoner og den er uresponsiv til tider. Klatring er ødelagt i forhold til de eldre, tidligere fløt det sømløst oppover byggninger, nå stopper det opp og knotten må beveges i flere rettninger før en fortsetter å klatre videre. Slåssingen er uoversiktelig flere plasser, i tidligere spill klarte jeg å se alle rundt meg, men nå er kamera til tider låst slik at jeg ikke ser folk bak meg. Måten fiender "aggroer" på er også rar, en blir oppmerksom på meg, plutselig er det mange flere som "ser" meg. Opplevde ingenting av dette i de eldre spillene. Starter snart på Rogue og får se om det holder seg bedre, noe jeg hører det gjør.

  14. Ubisoft sier de vil håndtere det annerledes. I dag gikk de ut med info om at de fikser microtransaction, de gjør ingenting med bugs eller elendig performance. Som vil de, de kommer ikke til å endre seg.

     

    At anmelderen ikke har hatt noe problemer må jo regnes som mirakuløst. Også merkelig hvis han ikke har lagt merke til alle periodene med 20 fps.

     

    De trenger vel mer tid på å fikse bugsene, tid de burdte tatt i form av en utsettelse av spillet. Jeg digger spillet og tåler drop i framerate, men gode gud kontrollbugs fikk meg til å rage til sengs igår. Fryste animasjoner i kamp, uresponsive knapper (ikke typen jeg vet jeg trykkte slag eller parry knappen i det sekundet der, men typen 5-10 sekunder trykking på drop knapp eller slå knapp uten at noe skjer) Jeg synes spillet er underholdende, men det må patches. Spiller selv på PS4.

    • Liker 1
  15. Det spillet er awesome, rundet det et par ganger. Dere glemmer flere ting med starten forresten, når spillet starter så sitter han ved pulten, hvis du ikke svømmer så synker du til bunns og drukner, hvis du svømmer for sent så kommer et tentakkel dyr å tar deg, hvis du henger for lenge ved vannkanten når du kommer opp til overflaten så tar tentaklene deg der også, så er det de rare iglene, så er det det rare løvedyret. Basically Australia simulator de første minuttene av spillet.

    • Liker 1
  16. Fy faen dette blir for dumt. Er dere kjøpt og betalt hele gjengen? Det er vel sånn det går når man bare ser på skjellet på utsiden uten å titte under overflaten. Skuffende.

     

    Shadow of Mordor er faen ikke et av årets beste spill. Den meningen får dere faen meg revurdere. Jeg kan nevne noen punkter.

     

    Jeg lurer på om du har hørt podcasten i det heletatt, de snakker om spillet så er pratet om alt annet enn combat mekanikken som du sier ikke er verdt å nevne utenom med animasjonene som han i videoen din også nevner. Jeg personlig likte spillet veldig godt, combaten er til en viss grad QTE (det er ikke så lett som han fremstiller det i videoen før en er oppgradert noe han selv også innrømmer) men igjen så er combaten mindre viktig i spillet og skal appelere til alle imotsetning til Dark Souls serien. Folk har det kjekt med spillet, trenger ikke å være kjøpt og betalt for å ha det kjekt med et spill, og GOTY trenger ikke å være basert på rene tall, det bør heller måles i ren underholdningsverdi, jeg har hatt det mye kjekkere med bla. dette spillet enn store nettsiders GOTY spill. Et av mine større favorittspillet mitt som er teknisk værre og har combat som jeg tørr påstå er mer retardert enn i dette spillet Fallout 3 har GOTY awards.

    • Liker 1
  17. Jeg har sett veldig frem til dette spillet, si du er en sadist som liker å forsøke om og om igjen, ville du klassifisert dette spillet noe bedre da? For da kjøper jeg det... tror jeg kjøper det uansett for anmeldelsen din gir meg følelsen av at det kan gå opp eller ned avhengig av personlig smak og mistenker i dette tilfelle at min smak kan dra det litt opp. Bra anmeldelse!

×
×
  • Opprett ny...