Jump to content

GlennLimos

Medlemmer
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)
 1. Stemmer, men søksmålet gikk på at forfatteren mente avtalen bare gjaldt det første spillet og at han hadde rett på suksessen og pengene som helst kom med oppfølgerene. Så helt bitter idiot som tok feil valg var det ikke. Selv om jeg syntes litt synd på han i starten så sulter han vel ikke helt nå lenger. Jeg så en kollega som sikkert ikke vet spillene finnes engang lese boka, at det har spredt seg såpass kan fortatteren nok takke spillene for. Uansett godt å se at flere får nyte suksessen, iallefall han som sto bak alt.
 2. En av ankepunktene til disse er at begge skal ha egen blutooth tilkobling til hva enn de er koblet opp imot, så de kan brukes uavhengig av hverandre ja.
 3. Ganske enig med deg, men synes Hitman Absolution var et elendig Hitmanspill. Et bra spill, men usikker i hvilken sjanger det var bra.
 4. Takker så meget for svar, får hive den ut på finn en dag. Takk takk igjen!
 5. Hei! Er litt hjelpeløs i denne situasjonen, har alltid sett på PC som forbruksvare og har somregel alltid gitt dem videre før de har fått gått ut sin levetid hos meg. Jeg bygget en stasjonær for noen år siden, grunnoppsettet er som på vedlagt bildet. Inni så er det 2 quad radiatorer, en relativt kraftig vannpumpe og slanger, nippler osv. Har også en eske med reservedeler til PCen som følger med, jeg tenker jeg tar ut SSDene og selger den egentlig som en dele PC. Er 5000 for mye å be om?
 6. Så flere sånne kommentarer rundt omkring, som blant annet gikk på "billige lesbescener". Trodde vi hadde kommet lenger i 2018, i hvertfall i Norge. Hadde det vært en mann hun hadde kyssa så hadde ingen reagert på "heteroscener". Spillet så forøvrig rimelig bra ut, som forventa. Det morsomme er at nå kommer vel Ellen Page til å saksøke nok en gang, haha. Hun saksøkte ikke Naughty Dog for likheten, bare kommenterte litt rundt likheten til Ellie. Hun vurderte søksmål mot Sony pga. nakenscenen i Beyond Two Souls, men gjennomførte ikke det heller.
 7. Latterlig dyr, men er fornøyd med kjøpet til nå. Sto lenge mellom valget av 13" eller 15", men grafikkortet og Xbox kontroller støtten solgte meg på 15", greit med litt større skjerm også.
 8. Les saken, det er ikke noen "newbs" som prøvde seg et par ganger og konkluderer at det er umulig. Det er en dataingeniør som har undersøkt spillet og konkludert at tid under 5,57 ikke er mulig.
 9. Jeg er samme plassen som Andreas, jeg klarte iallefall å runde spillet, men det ga meg omtrent ingenting utenom litt kompis/roadtrip følelse de første timene. Combaten er forferdelig kjedelig, historien er ødelagt (jeg har ikke sett animen eller filmen, men hører det fyller inn litt) de fikser det iallefall litt med litt mer har jeg forstått gjennom dlc og kap 13 er noe av det verste jeg har spillt de siste årene og var nok til å få meg til å synes det er et 5/10 til å dra det ned til 3/10. Andre spill har gjort alt det FFXV gjør bedre og mer underholdende. Rundet dette og plukker ikke opp et FF spill igjen før de eventuelt går tilbake til det "gode gamle", jeg likte FF serien, likte det ikke lenger etter FFX
 10. Jeg runda FFXV for noen dager siden, jeg elsket serien, men fant nå ut at jeg ikke liker FF serien lenger, serien døde med FF12 (jeg har ikke vært interessert i spinoffs av serien, holdt meg til hoved spillene) for min del. Jeg likte de første timene av 15, men den lille kjærligheten jeg hadde forsvant fort og jeg rundet det på trass mot slutten. Historien er noe rot (jeg har ikke sett filmen eller serien) og slutten blir så linær at at det er latterlig, det skal sies at det kommer en oppdatering som skal legge litt til på historien og skal gjøre den irriterende delen av spillet bedre på en eller annen måte.
 11. Forsikringer pleier faktisk å følge med godt betalte stillinger. Er heller ikke uvanlig i godt betalte stillinger at de har tannhelse støtte som også dekker familie.
 12. Ja 1440 hadde vært å foretrukke,Reagerer litt på forholdet her også , 2560 x 1080: 2560 er kun 30% bredere en 1980, kunne tenke meg en enda bredere og høyere oppløsing horisontalt. 3-4000 i bredden og 1440 i høyden. Denne er vel for å erstatte to skjem løsninger og da er 50% av skjerm 2 et krav, blir knotete med en skjem 2 med en så bred. Sjekk ut storebroren; LG 34UM95
 13. Jeg har også en, tenk på stakkaren som kun har 0,5 av den.
 14. "Plottet som har pågått siden Wings of Liberty har hovedsaklig handlet om nettopp disse to figurene, Raynor og Kerrigan." Plottet som har pågått siden StarCraft 1, fra 1998! Snart 20 år siden, og endelig kommer konklusjonen! Håper de hiver seg på Warcraft 4 eller en ny historie som jeg kan avslutte når jeg nærmer meg 50.
×
×
 • Create New...