Gå til innhold

Grizzler

Medlemmer
  • Innlegg

    648
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grizzler

  1. Hei! 

    Er litt forvirret med de nye reglene for innreise til Norge. 

    Vi kommer fra England, lander i Bergen og skal videre til Ålesund en time senere, hvis jeg forstår det riktig så må vi teste oss når vi lander i Bergen. 

    Det som er uklart er det gratis? Er det offentlige testsenter eller må vi bruke Volvat som tar skyhøye priser? 

    Vi lander også sent, så de er kanskje stengt da og da kan vi ta en egen hurtigtest innen 24 timer, kan vi bruke tester som vi tar med oss? (Fra NHS)

     

     

  2.  

    Klagene var basert på at det var lootcrates som du kunne kjøpe som ga deg fordeler i spillet. Kosmetiske gjenstander er igjen helt greit, ihvertfall for min del. Og slik bør det være.

    Hvilket det ikke var, og aldri har vært i spillet.

    Excuse me? Du kunne kjøpe lootcrates som inneholdt Star Card som unlocker heroes og oppgradere gjorde du ikke? Det gjør at du speeder om prosessen betydelig raskere en hvis du bare gjorde det ingame med grinding.

  3.  

    Hvorfor har de ny sikkerhets kontrollpå mellomlanding på Oslo lufthavn?

    Fordi du må ut av sikker sone for å komme deg til innenlandsgaten?

    Dette er når du går på transfer fra utlandet før du henter bagasje. Da slipper du å sjekke inn på nytt og har egen inngang.

    Sikkerhets kontrollen har du allerde vært igjennom som sagt og du får ikke tatt med deg noe ekstra inn på innenlands flyet bortsett fra det du kan kjøpe på butikkene på flyplassen.

     

    Så jeg skjønner forstatt ikke greia, og det er mange som reagerer på det når de kommer dit.

  4. Kommer fra utlandet (UK) og skal videre til Molde.

     

    Hvorfor har de ny sikkerhets kontrollpå mellomlanding på Oslo lufthavn? Det er også ganske hårreisende at jeg må gi fra meg vannet jeg kjøpte ETTER sikkerhets kontrollen i England. Det er bakvendt hele greia. Toll kontrol har de jo uansett på andre steder så jeg skjønner ikke helt dette.

  5. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg nylig en Panasonic 50dx700b og har et par spørsmål om surround lyd oppsett.

     

    Jeg har et 5.1 sett fra logitech som jeg brukte til min pc før jeg kjøpte tven.

     

    Idag når jeg pakket ut tven testet jeg med å koble anlegget på tven og teste netflix appen, og det fungerte helt fint. Fikk fin lyd.

     

    Jeg har nå koblet pcen til tven også, har en pc skjerm som er koblet til med dvi, og så har jeg tven koblet til pcen med HDMI.

     

    Når jeg da spiller av ting på pcen, så bruker den 5.1 anlegget så det er helt supert, MEN, hvis jeg da går i tv appen og kjører feks netflix, så kjører den bare på en høytaler. Hvorfor gjør den de? Kan jeg ikke ha pcen koblet til og kjøre 5.1 fra begge? Det er jo ikke samtidig, da jeg må switche om på tven.

     

     

     

    NM: Det fungerer likevel :)

  6.  

    Burn them all!

     

    Noen som tror at eksplosjonene i Kings Landing og pyromancerne var fremtid og ikke nåtid?

     

    Det var vel et tilbakeblikk når the Mad King herjet?

     

    Jeg tror det er fremtid. Vi har fått vite at tidligere i serien at pyromanceren som fikk ordre om å brenne ned hele byen ble drept av Jamie før han rakk å reagere. 

     

    Min teori er at det enten er Cersei som forsøker å ødelegge The Great Sept of Baelor, eller at Drogon som vi ser fly over Kings Landing på et eller annet vis setter det i gang mens han spyr flammer på resten av byen. 

     

     

    Men han som satt på Trona og ropte "burn them all" var vel The Mad King? Det virket mer som at Bran hadde et tilbakeblikk på alt som har skjedd til nå.

×
×
  • Opprett ny...