Gå til innhold

N1ko

Medlemmer
  • Innlegg

    3 544
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av N1ko

  1.  

    Er på utkikk etter et tube-reservoar (15cm +/-) som kun har en port på midten av toppen og bunnen men som også har mulighet for sånn rør inni reservoaret slik som bildet under. Forslag?

     

    Ser ikke for meg at dette vil fungere. Hvis du kun har 1 port i toppen, og denne skal ha en "internal tube" så har du jo ingen plass å etterfylle og lufte res'n på. Du må vel ha en multiport topp for å kunne bruke et slikt dykkrør.

     

     

    Glemte helt av at jeg hadde spurt om dette. :wee:

     

    Planen er en t-blokk noe høyere enn reservoaret som skal monteres vertikalt, så trenger bare et inline res med en inngang og utgang. Internal tube trenger jeg så jeg slipper å høre lyden av en foss inni reservoaret.

     

    Ting blir ikke symetrisk dersom reservoaret ikke har inn og ut på midten...

     

     

    Btw, vet ikke om det her er innafor reglene, men det er ikke tilfeldigvis noen som har et skjermkort med vannblokk (680 eller bedre) de vil selge for en billig penge?

  2. @Twinflower, folk sier at man må ta øvingsopplegget på nytt dersom man stryker 3 ganger, har ikke noe kilde på det though.

     

    Forresten, noen som vet hvor strenge krav det er for å få utveksle? EDIT: Fant ut av det. på UCSB er det førstemann til mølla konsept. Karakterer spiller ingen rolle.

     

    Tenker å ta 3. klasse av Kybernetikk og Robotikk på UCSB.

  3. Som folk sikkert har fått med seg, har NTNU studenter fått tilgang på 100TB skylagringsplass. Er det noen som har noe innsikt i hvordan dette fungerer teknisk, og hva som evt. vil skje når man er ferdig med studiene? Hvor er dataene fysisk lagret, på NTNUs egne servere eller på Microsofts servere? Hvor stor båndbredde får man?

     

    Er smålig fasinert av potensialet til 100TB lagring. :dremel:

  4. Hmm. Kjører for øyeblikket kun batterivann fra biltema i loopen, uten noe tilsatt. (Har ikke klart å komme meg ned til DI og kjøpe den antibac greia enda).

     

    Hva er det dere egentlig anbefaler å kjøre i loopen? Liker å holde det billig sånn at jeg kan draine og endre på loopen uten å få dårlig samvittighet.

     

    EDIT:

     

    Sinnsykt irriterende at man ikke kan styre DC vifter på CPU_FAN og CPU_OPT på Z77.

     

    Tror dog jeg fant ut at viftesituasjonen, blir å bytte ut AP15 på radiatoren med Corsair SP120 PWM (noen som har erfaringer med disse??) og bruke AP15 som casefans forran. Da trenger jeg bare en eksosvifte med høy airflow, så er jeg good!

  5. Noen som kan anbefale noen gode 120mm vifter som fungerer bra i kabinetter som Define som har lukket front, men luftinntak på sidene?

    Er ute etter noen skikkelig kraftige, da støynivå under load ikke er et problem. I idle pleier jeg å bruke 0 RPM mode i AI Suite uansett.

     

    Det er viktig at de fungerer bra med lite tilgang på luft, da jeg skal bruke de i fronten på Phanteks Enthoo Evolv.

    post-138102-0-40538400-1424154726_thumb.jpg

  6. Skjermkortet som står i nå er brodern sitt, så med en gang han trenger det tilbake blir det fort et 980 ellernoe annet spennende i loopen.

     

     

    Outlettene på radiatoren er faktisk ikke rette, som fører til at om jeg setter et rett rør inn i fittingen blir de stående litt på skrå. Når jeg tenker meg om burde jeg bare lagd en liten bøy på det ene røret...

  7. Heihei! Tenkte å ta steget over på vannkjøling selv nå. Eneste erfaring jeg har er å skifte en morken slange på bilen min.

     

    Vurderte først lukket loop, men vil ha noe mer. Hva skiller EK Kit L og EK Kit X?

     

    Vurderer L-utgaven av kitet. Greit nok? Eller er det dumt å spare her?

     

    EK sine nettsider kan du se hva de forskjellige pakkene inneholder. Alle komponentene er forskjellige, og X-kittet inneholder noe mere avanserte komponenter.

     

    Personlig startet jeg vankjølingseventyret med L-kittet (gamle versjonen for et par år siden) uten noe tidligere erfaring. Komponentene du får med i L-kittet er mer enn gode nok, så det er et godt sted å starte. Husk også at vannkjøling er 100% modulært, så du kan bytte ut enkelte komponenter senere om du skulle ønske det.

     

    Det er en kis på Finn som selger L-kittet på finn (med en ekstra GPU blokk) for en tusenlapp hvis du skulle vært interessert i å få det enda billigere.

  8. Kan tenkes jeg har et X-Res 3 140mm liggende på jobb. Kan sjekke i morgen.

     

     

    No need, fikk det til å funke med pump/res komboen jeg har fra før.

     

    Et lite stykke slange mellom pumpen og kobberrørene løste problemene jeg hadde med vibrasjoner. Loopen er fortsatt ikke slik jeg ønsker å ha den, men lar den bli slik den er nå til jeg får satt sammen en bestilling med litt nye deler osv. Kan poste noen bilder når jeg får satt inn resten av delene! :)

  9. Edit: Hvordan ser det ut? Åssen har du støttet rørene (klammer, rørgate..?)

     

    Har ikke støttet rørene på noen som helst måte, men tror det går greit da det ikke er store loopen det er snakk om.

     

    post-138102-0-38939200-1422460196_thumb.jpg

     

    Er helt ærlig ikke helt fornøyd med resultatet, så vurderer å gjøre det på nytt. Har fortsatt 2 meter med kobber igjen, og mtp. at jeg kommer til å ha slange mellom pumpe/res komboen og rørene blir det en del lettere da alt ikke trenger å være en perfect fit.

  10. Lettere sagt enn gjort å bytte til kobberrør!

     

    Har fått satt igang loopen, og alt ser ut til å være tett! :w00t:

     

    Problemet nå er at kobberrørene er koblet direkte på pump/res komboen, noe som fører til at alle vibrasjonene fra pumpen forplanter seg i alle de andre komponentene, så nå rasler det i alt fra radiator til minnebrikker.

     

    Tenker å ha et mellomledd med slanger, tipper det vil absorbere nok vibrasjoner.

  11. Pumpa bestilte jeg fra Aquatuning for mange år siden, så i grunn kan jeg si meg fornyd med at den har kjørt som den skal i et par år. Ny koster også bare 299kr, så er ikke verdens undergang.

     

    Apropo gamle blokker, du har tilfeldigvis ikke en blokk for de gamle typene Corsair Dominator brikkene?

  12. Tror jeg går for en ny DCP 2.2, da jeg allerede har res komboen. Begynner å merke at EK ikke akuratt stiller med kvalitetsprodukter. Ble veldig knotete å få bøyd kobberrør når portene på radiatoren ikke står vinkelrett, men litt skjevt.

     

    Forresten, bare jeg som synes det er rart at det ikke finnes et større bruktmarked for vannkjøling i Norge? Folk bytter jo ut fittings, blokker, tanker og alt mulig hver gang man bygger et nytt build. Jeg er kun på vannkjølingsbuild nummer 2, og merker allerede at det begynner å samle seg opp ting og tang.

  13. Tenkte mer om det er typisk at sprekker kan utvide seg og skape større problemer selv om de er små.

     

    Ser ut til at jeg har enda et problem. Pumpa (EK DCP 2.2) er død. :hm: Får vel begynne å titte etter en ny en...

     

    Var egentlig helt ferdig med kobberloopen, men får jo ikke kjørt vann gjennom systemet da pumpa er død.

×
×
  • Opprett ny...