Gå til innhold

Underkiller

Medlemmer
  • Innlegg

    545
  • Ble med

Innlegg skrevet av Underkiller

  1. 29 minutes ago, NULL said:

    En svitsj er enkleste løsningen. Hvis du kjøper en annen ruter, så er utvalget av rutere med såpass mange borter svært begrenset. En OK 8-ports svitsj koster ikke mer enn 3-400 kr.

    Tusen takk for svar. Da setter man i bromodus og kobler til switchen? Vet du om det er noe jeg må være ops på ang hastighet? Har fiber 750\750 linje

  2. Jeg har 7 forskjellige enheter som jeg ønsker å koble til lan porten på min Altibox ruter\hjemmesentral. Men det er rett og slett for få porer å koble til, den har bare 4 jeg kan bruke om gangen, så er håpløst å måtte bytte rundt på dem. (Trådløst er ikke et alternativ).

    Hva blir enkleste måte å få tilgang til flere lan porter uten at man mister internett hastighet? Er det å kjøpe en switch eller ruter som man kobler til hjemmesentralen (der den er satt i bromodus)?

    Noen tips og råd?

  3. Jeg gjorde et kjøp hos Monter.no sin nettbutikk under black week, da det var et godt tilbud 26 november. Jeg fikk en mail etter jeg betalte om at varen skulle bli levert innen 5 virkedager. Etter 2 uker kontaktet jeg dem, og fikk til svar at dem ikke vet hvor pakken er fordi dem hadde fått nytt system på lagret sitt som gjorde at dem ikke hadde oversikt over pakker eller hvor dem befinner seg. Jeg sa at jeg ville da ha pengene tilbake, men det gikk heller ikke fordi jeg må motta varen og sende i retur før jeg kan få pengene tilbake. Jeg har vært i kontakt på chat, tlf og mail og får samme beskjeden hele tiden. Jeg leverte inne en skriftlig klage for 3 dager siden uten at jeg har fått svar på den. Det er nå over 1 mnd og 7 dager siden jeg betalte.

    Hva i allverden gjør jeg nå? Dette virker jo som en svindel butikk.

  4. On 8/6/2022 at 4:12 PM, Tåkefyrste said:

    Kjøpte 1 måned gjennom strim til halv pris. Men ikke imponert over kvaliteten på viaplay sin stream. Ser jo ut som 720p. 

    Kommer ikke til å fornye, iallfall ikke til full pris.

    Gjelder dette også kampene som går i UHD? En kompis har Viaplay abonnement, og kampene i UHD var veldig bra. Men gjelder det også via Strim`? Noen som vet?

  5. On 8/7/2022 at 2:41 PM, SpongeFrog said:

    649 pr måned i 720p på min 82 tommers tv er helt forjævlig. Betaler ikke en eneste måned til hos viasat. De sitter å ruger på 4k kanaler med sylskarpt bilde. 4k kanalen sender jo bare crap som ingen ser på.

    Trodde helt ærlig at viasat skulle prøve å "uppe" gamet litt, men til og med studio er døvt. Noen som har gratis streams for viaplay er jo svindel!?

    Reagerte på akkurat det samme! Har en 75 tommer Qled tv som jeg gledet meg til å se fotball på, også sender Viaplay kampene i 720p. Var merkvedig dårligere kvalitet en f.eks Tv2 Sumo. Har Viaplay sagt noe om dette skal bedres?

  6. Det jeg ikke liker med dusjkabinett er at dem får flekker som er nesten umulig å ta bort i festene mellom glass og plast etc. Derfor jeg kunne tenkt meg dusjkar.

    6 hours ago, Mercruiser said:

    Dusjkar vil fungere mot gulvet, men du vil fortsatt få vann direkte på veggflisene. Hvis du ikke kjenner tilstand på eventuell membran osv. bak de flisene

    Vil ikke proxy og fugemasse hjelpe på veggflisene?

     

×
×
  • Opprett ny...