Jump to content

Nwader

Medlemmer
 • Content Count

  1016
 • Joined

Community Reputation

442 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Island sitter faktisk på mye geopolitisk makt, de tok rotta på Storbritannia hele tre ganger. Google cod wars 1, 2 og 3.
 2. https://www.proshop.no/Grafikkort/ASUS-GeForce-RTX-3090-ROG-STRIX-OC-24GB-GDDR6X-RAM-Grafikkort/2876867 På lager, svindyrt.
 3. De sendte ut mail om dette til alle kunder for flere måneder siden, det er ingenting på nåværende adresse. Enten går det i retur eller så får nåværende innehaver av adressen gratis ting. Send mail til jetcarrier og spør, samt til avsender for å se om de kan omdirigere pakken.
 4. Kjøpt flere kort og solgt de.
 5. Mitt xfx 6900xt black ligger jevnt på 2450mhz, 288w draw og 73c på 1200rpm i spill. Har ikke fiklet noe med settings utover nye chipset drivere og oppdatering av bios. (x470+3900x). Godt fornøyd for en totalpris på ca 11500,-
 6. Ser ut som en helt grei maskin det der, om den er bra nok kommer litt an på hvilken skjerm du bruker.
 7. Jeg har denne her, når den var til salgs ble den markedsført som et produkt for større personer, går sikkert an å sjekke om akracing har laget en oppfølger? Kostet ca 3700 når jeg kjøpte den. https://www.komplett.no/product/858712 [Selv kjøpte jeg den riktignok fordi jeg er bredskuldret og ikke passer i bucketseats som er normalt store]
 8. Forskjellen er at det kommer en robot og ser på situasjonen, så kommer det en politimann løpene fra litt lenger bort. Dette er et lett gjennomskuelig plaster på et makkvek av et spill.
 9. Tar det mer enn 10 minutter å få det solgt på finn til mer enn hva du betalte blir jeg overrasket.
 10. Er det forskjellige varianter? Black edition, ultra etc.
 11. "Sendingen vil dessverre bli forsinket pga eksterne faktorer utenfor brings kontroll." Heck.😐
 12. Debris virker lovende etter tre episoder, en slags blanding av x-files og fringe.
 13. Yikes, for 3000 mer fikk man 6900xt på komplett for to dager siden.
 14. Komplett bryr seg hvertfall ikke om 1 per kunde regelen selv om det står på siden deres. Er mer en per ordre hos de 😅
 15. Flere av merc kortene fra kompletts slipp her om dagen har funnet veien til finn, et par åpenbare scalpere med flere tusen i påslag og et par mer fornuftig prisede kort.
×
×
 • Create New...