Jump to content

Nwader

Medlemmer
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

237 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant du en kabel? Ser etter det samme. Forsøker bestille Anker kabelen via amazon, 286,92,- inkl. frakt, levering 1.april.
 2. Har en Intel 660p 1TB M.2 SSD, de to siste dagene har den plutselig begynt å forsvinne fra explorer/diskmanager. Reboot hjelper ikke og har prøvd å ta den ut og montere den pånytt uten hell. Det eneste som hjelper midlertidig er å starte maskinen på nytt, gå inn i bios, exit&save for så å boote som vanlig i windows, da fungerer det noen timer igjen. Noen idéer om hva dette kan være?
 3. Verken m.2 eller mer ram vil gi merkbart hopp i ytelse i forhold til spill. Spar heller til nytt bygg.
 4. Shit, og jeg som venter på svar fra min venn, hans kongelige høyhet av Nigeria. Han lovde å sende meg noen kroner via paypal.
 5. Når det står 2-3 dager er dette tiden det skal ta til landet, ikke til mottaker. Uansett er det noe feil her, kontakt firmaet som har pakken på terminal. Kanskje de mangler importdokumentasjon.
 6. Er prism kjøleren noe folk kjøper? Min ligger ubrukt i en eske.
 7. https://www.ebay.com/itm/VC-1-01-Graphics-Card-GPU-Brace-Support-Video-Card-Sag-Holder-Holster-Bracket/123713793166 En slik løser problemet pp nåværende og neste pcbygg. Finnes selvfølgelig do it yourself løsninger.
 8. Noen som har link til en god overclockingsguide for ram? Asus x470 og b-die om det skulle ha noe å si.
 9. Bor såpass langt nord at det grenser til Finland, men takk
 10. Prøver få tak i et vektløfterbelte fra en svensk butikk, men butikken sender ikke til Norge og det er ingen andre jeg finner som fører merket. Finnes det noen løsning ala jetcarrier fra Sverige til Norge? Evt. andre idéer? Fant ikke allverdens via google og bor for langt unna til å dra over grensa selv. Takk,
 11. Det er 2080ti til 10053,- hos multicom nå.
 12. Det kommer og an på hvor mye du ender opp med å betale for et Ti? Er prisen ala det man ser på finn.no så blir det nok en smule mer fornuftig å kjøpe tilsvarende ytelse nytt. https://www.youtube.com/watch?v=e6FWiVwq1fI
 13. Sjekket om du har nvme eller s-ata m2 og hva hovedkortet støtter i de ulike m2 portene?
×
×
 • Create New...