Jump to content

Nwader

Medlemmer
 • Content Count

  695
 • Joined

Community Reputation

239 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måtte ikke gjøre noe som helst for å aktivere volte på min 8 pro, abb hos ice.
 2. Man betaler 25% moms, ikke toll. jetcarrier.com er et bedre alternativ ettersom de er norske og har 20 år på baken.
 3. Fallout 1 og 2 er bra, det du nevner som universet er fra Bethesda og det er PG13 tullball.
 4. Kai har drevet med omtaler av kamera i 10+ år:
 5. Prøv å se om det samme skjer når du bruker headset.
 6. https://beebom.com/how-get-note-8-app-pair-feature-any-android/
 7. Kan man opprette 'app pairs' på 8 pro slik man kan på Samsung sine telefoner? Bruker shortcut for å åpne nettleser/youtube og nettleser/notepad i splitscreen ganske ofte.
 8. Nwader

  LG V60

  Utsolgt i Korea så det blir no go enn så lenge, så langt ikke funnet den i noen EU butikker. Hadde foretrukket KR versjon da de som oftest kommer med dual sim.
 9. https://www.komplett.no/product/1134501/demovarer/datautstyr/demo-skjermkort/asus-geforce-gtx-1660-ti-rog-strix-demo https://www.komplett.no/product/1157822/demovarer/datautstyr/demo-skjermkort/gigabyte-radeon-rx-5700-xt-gaming-oc-8g-demo Hadde kjøpt et av de to, å kjøpe noe dyrere rett før neste generasjon kommer gir ikke så mye mening.
 10. Noen som vet om p40 pro+ kommer til norge?
 11. Toppmodellen blir vel xperia pro som kommer senere i år? Den er dog litt mer retta mot proffbrukere som streamer mye, men skal beholde alle de gode tingene ved 1 ii.
 12. Ta rabatten og løp, xm3 blir jo erstattet innen kort tid. Har dukket opp specs og pris på utenlandske nettbutikker allerede
 13. Nwader

  LG V60

  Takk for svar, det er veldig synd da de lager gode mobiler. Får heller se etter den neste gang jeg er på ferie i det store utland, men er vel stor sjanse for at mobilen er erstattet av v70 til det blir lov 😅 LG har ingen mobiler på sin norske side så det du sier stemmer nok ganske greit BigBadAde. For rundt 10 år siden hadde Apple flere møter om "den norske situasjonen" rundt reklamasjon da de mente at lovene var alt for strenge sett fra en produsents ståsted.
 14. Nwader

  LG V60

  Noen som vet hvor/om jeg kan kjøpe LG V60 i Norge? Evt. tips til utenlandske butikker?
 15. Bare 5.0 bluetooth, ingen jack og kun 4500mah batteri. Skuffende sak om specs stemmer. Sitter på min note9 et år til.
×
×
 • Create New...