Gå til innhold

Gjest_

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Gjest_

  1. Quote:


    Den 2002-06-30 12:48, LarsC skrev:

    Quote:


    Den 2002-06-30 12:39, Gjest_ skrev:

    Jeppz.. bra den, har lagt den inn på siden
    :grin:


     

    Der moderatoren heter Viva? Hvis dette skulle være den samme som
    : Nei takk.

     

    Edit: Skrivefeil

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: LarsC på 2002-06-30 12:49 ]</font>

     

    Jeg har IKKE lagt noen rasistiske uttalelser på Hardware.no , den moderatoren som har slettet meg som bruker der, bør se og tenke litt.

     

    MEN JEG VET AT MANGE AV MODERATORENE PÅ HARDWARE.NO GÅR FORTSATT PÅ UNGDOMSSKOLE. JEG FORVENTER HELLER IKKE AT DESSE GJØR NOE SERIØST.

  2. Quote:


    Den 2002-06-30 01:55, hanscats skrev:

    jeg trodde ActiveISP hadde no kluss i regnskapet sitt også... er ikke sikker, men syns jeg leste det et sted..


     

    Jah, regneskapsfeil er en unskyldning for "lur" konkurs.. se på ENRON i USA som skrev ut 1 milliard i lønn til 1 av sjefene.. 400 millioner i bonus til "gode arbeids kammerater" m.m. :grin: det er regneskaps feil det! hehe..

  3. Quote:


    Den 2002-06-30 02:07, Padrel skrev:

    Jeg betalte nettopp 2204,- kroner for en sånn 25mb, 2 e-postersak. Jeg ringte de og spurte hvorfor det var blitt over dobbelt så dyrt siden ifjor, og da svarte de at jeg hadde bestilt en 3 for 2sak. Jeg tenkte 2204,- kroner for 3 år er vel ikke så ille, og jeg orker ikke pese med å bytte, så jeg betalte. Var det dumt?


     

    Glem det! 3 år hos ActiveISP = 6612,- 3 for 2 pakke er sikkert Active Web 2000, en tullepakke med 2 email å webplass.... *sorry men det var dumt* Hadde du valgt bluedomino hadde du fått alt til samme pris!

  4. Dyre priser, dårlige servere og mye mer.. 25mb og 2 email koster over 2000 året og du får ikke MySQL. Serverene støtter ikke CHMOD fra FTP (gi adgang til filer i CGI_BIN)

     

    http://www.bluedomino.com , gir 500MB mer og ubegrenset email plass... støtter alt fra MySQL, PHP, ++++++ i deres pakke. Ubegrenset båndbredde, alt tenkelig! Det er bra service? :grin:

     

    Foruten egen webmail som går på domenet f.eks webmail.hardware.no , mail.hardware.no etc....

     

    Mister ActiveISP mange kunder nå for tiden eller? hører alle sier opp.. til og med WebDeal bør nå ha flere kunder en ActiveISP nå...

  5. De fleste som spør om slikt ønsker vel å skru tilbake kilometerstanden og tjene 10 tusner?

     

    Søk i Google, Altavista eller Kvasir for "hand held car programmers" eller lignende. Du må uansett ha en slik hånd holdt enhet for å chippe opp hestekrefter..... (som et universal verktøy)

  6. Den 2002-06-27 21:49, DMPoWer skrev:

    Quote:


    Den 2002-06-27 21:16, Odden skrev:

    i henhold til norsk lov så har en lov til å kopiere alle cd-er, bøker osv en eiger. så dette har ingen ting med §5 siden de allerede eier cd-ene =) hehe


    måtte bare si det =)


    men seriøst hvem er det som er så idioter at de vil sperre cd-er fra å spilles i cd-romer.... leste noe på it-avisen om at Sony kom til å lage en cd-brenner som vil kunne brenne/lese alle kjente cd-er også de som er kopisperret. av den enkle grunn at de ikke vil at folk skal tro at det er noe galt med produktene sine=)... *liker det asså*. *gleder meg til å se musikkbransjen saksøke sony*. Tror sony hadde en hær med advokater klare til enhver sak =)


     

    Musikk bransjen i dag er idioter bokstavelig talt. CD er for dyrt og MP3 er gratis :grin: , nei men sett en CD koster 180 kroner , en DVD video koster 225 kroner. Filmbransjen har tredobble utgifter mot musikk bransen. (de trenger ikke betale rapperene 100 millioner for nyeste record i det heletatt. 1 million er mer en nok!) Synes musikk folka burte stå mer selvstendig frem, å selge platene sine selv. Kanskje som MP3 på sin egen hjemmeside, vi lever nå i år 2002 og ikke 1980.

     

    For meg kan en CD gjerne koste 359 kroner, laster ned alt fra nettet uansett. (slipper stå i kø også!) å tenk om plata er utsolgt? 2 uker venting? nei takk!

     

    La dem bare styre på vi bryr oss ikke om dette alikevel :grin: Kjøp heller en DVD Video!

  7. Quote:


    Den 2002-06-28 09:31, Yngvejos skrev:

    har dette tastaturet og har en tendens til å bomme på knappene. ellers er det ett konge tastatur som bare er å anbefale.


     

    Eneste den "GO" knappen som blir lite brukt. Volum-Hjulet blir heller ikke mye brukt, men "Media" knappen er jo drittkul til å hente frem alle spillerene med! Alle de beste webshoppene i Shopping å søkemotorer i Søk :grin: hva mer kan en forvente av et tastatur som har alle favorittene dine?

  8. Quote:


    Den 2002-06-24 08:47, Mr.Hassan skrev:

    Hei!

    Trudde han var i Sogndal endå eg.. :wink:


    Skjekk artikkel


     

    Nei, men vi har 150 afghanistanere som bor i egne hytter her som kom da det smallt. 4 av desse har rømmt bygda og ingen vet hvor folka er. Politiet gjør ingenting med det, da desse ikke er meldt "savnet". Tror ikke ex. Al Quaida melder folka som savnet heller :grin:

     

    Greit å vite hva skatten går til!

×
×
  • Opprett ny...