Jump to content

erikaak

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Gjør det. Jeg jobbet nesten 10 år innen helsesektoren (bachelorgrad). Trivdes forsåvidt sosialt, men ikke med faget. Tok en ny bachelor (fulltid) på siden av 50% jobb. Svir litt økonomisk når man holder på, men angrer ikke en dag på valget. Man skal tross alt gå på jobb hver dag i årevis og da er det for meg avgjørende å synes at jobben er interessant. Tok en bachelor i økonomi og administrasjon. Da blir man "ingenting", men kan jobbe med mye forskjellig. Etter endt studie og en periode med jobbsøking endte jeg opp en plass jeg aldri hadde sett for meg (førstekonsulent på et statlig kontor) og jobber i hovedsak med administrasjon. Tjener litt bedre, "status" er nok litt dårligere, men det viktigste er at jobben faktisk interesserer meg! Kjipeste perioden var grublingen før jeg endelig tok valget om å studere på ny
 2. Hei! La meg si først som sist at jeg vet en vanlig skjerm kan heves og senkes i seg selv, men dette er ikke skjermer av den typen. Brukeren har allerede ett heve-senkebord. Men i tillegg må han/hun ha mulighet for å kunne justere skjermen opp og ned oppå bordet for å kunne oppnå best mulig ergonomi. Dette er da skjermer som ikke har denne funksjonen i "seg selv" (3D greier med to skjermer osv...). Noen som vet om noe sånt finnes? Et lite bord for å ha på bordet rett og slett, med heve-senkefunksjon?
 3. Jeg lastet ned messenger til telefonen ved å søke på DC++. Fungerer som bare det og er gratis (så lenge jeg er koblet til et trådløst nettverk seff..) Er det noen som får fring til å fungere på telefonen? Er det kommet en versjon til N82?
 4. Valget er tatt. Endte opp med denne Panasonic'en (TH37PX70E), en TV som jeg så langt er veeeeldig fornøyd med! Ble plasma istedenfor LCD, men har forstått det slik at "hypen" med å ha LCD til tider er ubegrunnet da plasma-TV'er gjerne er like gode (ihvertfall for mitt bruksområde). Anyway, en veldig bra TV til en god pris!
 5. Hei! Er ny bruker på forumet, men har fulgt med den siste måneden da jeg skal kjøpe meg ny TV snart. Ønsker en 37" til max kr 10000,- og gjerne et velkjent merke. Har funnet frem til to TV'er som ser aktuelle ut, og lurer på hvilken dere vil anbefale? Kanskje har dere andre alternativer også? Skjønner jeg ikke kan være spesielt kresen siden jeg vil ha en såpass "billig" 37-tommer, men ønsker ikke å kjøpe noe shait heller. Bruksområdene er digital kabel tv og dvd. Her er de to: Philips 37PFL7332/10 Samsung LE-37R81B Forresten noen som har erfaring med NetOnNet? Mvh, Erik.
×
×
 • Create New...