Gå til innhold

varg78

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av varg78

  1. jeg holdt på å kjøpe meg en Nikon Coolscan for å digitalisere noen tusen lysbilder for noen år siden. Det ble lagt på is, men nå har jeg børstet støv av planene.

     

    Er det fortsatt en Coolscan av et eller annet slag jeg bør satse på eller finnes det nyere og bedre i samme eller rimeligere prisklasse? Jeg finner likksom ikke så mye annet en flatbedscannere over alt nå og er litt forvirret siden alt annet data/foto utstyr har gått gjennom minst 3 generasjoner siden den gang...

     

    takk

     

    -varg

  2. Hei,

     

    Glemte å slå av lysene i helga og batteriet på bilen er tomt. Igår kjøpte jeg en rimlig lader på chlas olshon bergente for blybatterier (står det på bruksanvinsingen. Når jeg kobler den på bilbatteriet så virker det ikke som den lader. En status LDE lyser grønt og indikerer at batteriet ferdig ladet, selv om det det tomt.

     

    På batteriet mitt står det at det er et Kadmium batteri. Betyr det at det ikke innehoilder bly, og kan det være at ladereren ikke klarer å lade batteriet mitt ?

     

    Batteri er tatt ut av bilen for lading så det skulle være lite feilkilder, og ja jeg har koblet rett.

     

    Takk for tips og hjelp.

     

    -varg

  3. Hei

     

    Vet ikke om dere har sett at Intel X25-M 80 GB SSD Gen 2, dvs Intels nye X25-M SSD disker vasert på 34 nm Flash technology har funnet veien inn i prisguiden nå.

     

    https://prisguiden.no/product.php?p...06&cat_id=9

     

    Ikke på lager noe sted, men 80GB X25-M til 1870,- hvilke andre alternativer finnes egentlig for en 80GB SSD disk? Den er vel billigst og best til dags dato, må vel bety nok en runde med priskutt hos konkurrenetene ganske snart!

     

    Hva tror dere ?

     

     

     

    Mvh

    Varg

  4. Hei

     

     

    Jeg ser etter et veldig lite serverkabinett med plass til 4-5 hardisker for fil server. For Standard kabinett må en gjerne opp i midi kabinett men det er for stort.

     

    HPs Mediasmart Server er liten, pen og med plass til disker: http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=92593

     

    Men jeg kunne tenkt meg å bygget noe selv basert på Linux.

     

    Noen som har noen gode forslag eller linker til produsenter?

     

    takk for hjelpen

     

    Mvh

    Varg

  5. er ikke denne prisen litt god for å være sann? Eller er det reelle priser..

     

     

    Tja, selv om batterier er veldig dyre i Norge så koster de ikke så mye egentlig. 1 celle Li-Ion batterli koster ikke mer enn 4-5 dollar i volum tror jeg. Jeg var i Korea for et par år siden hos et firma som skulle lage en GPS, de regnet 4 dollar for et en celle Li-Ion batteri, prisene er neppe gått oppover etter det.

     

    -varg

  6. God kveld folkens

     

    Det er mye snakk om logitech's Z-5500 som gode surroundhøytalere for PC, men hvilke alternativer er det some finnes? Det må være andre som lager tilsvarende "high-end" PC lyd. BOSE har jo et sett men det er bare 2.1 lyd...

     

    Kan man bygge seg en HTPC med OK lyd uten å ha ekstern forsterker, eller vil dette gi for dårlig lyd? Til PCen tenker jeg da å koble Z-5500 eller noe annet hvis det finnes.

     

    Takk for hjelpen :-)

     

    Mvh

    Varg

×
×
  • Opprett ny...