Gå til innhold

RAYJO

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RAYJO

  1. Hei!

     

    Hva bør jeg velge av disse tre typene dekk til min 2005 mod X-trail:

     

    Goodyear Eagle NCT5

    Goodyear Wrangler HP all weather

    Goodyear Wrangler HP

     

    Er anbefalt wrangler ved mitt lokale verksted men de sa ikke hvilken av de ovenfor, dessuten var prisen skremmende (2080 kr/pr dekk) halv pris hos dekkonline.com

     

    Hva sier dere?

  2. Hei!

    Er på utkikk etter solfilm til frontruta,helst ferdig tilpassa, vet det ikke er lov men jeg ser ikke logikken i det, må jo være bedre å se litt enn ingenting spesielt nå som sola står lavt på himmelen.

    Skal ha det på en X-trail 2005 mod 2.2 dci. Noen som vet om nettsteder ol? På forhånd takk!

  3. Hei!

    Har brukt startsettet til barbershop nå i et par mnd å er ganske så fornøyd men den aftershave kremen som fulgte med er jeg ikke så sikker på om den er så god. "Sul filo del rasoio" by Proraso heter den, blir veldig tørr etter barbering og må bruke ganske mye av den for å få fuktigheten tilbake.

     

    Noen som har erfaring med denne eller noen bedre å anbefale?

     

    Tenkte også jeg skulle prøve featherblad nå da mange anbefaler de, ser at noen prater om "polakken" på Ebay. Er han en seriøs selger?

    Hvordan foregår handelen?

    Får man kjøpt disse i Norge også?

     

    Håper noen har svar til meg, på forhånd takk!

  4. Heia!

    Brukte diesel som avfetting på min forrige bil, er det som å banne i kirka? Syns det funka bedre en disse avfettingsmidlene som de har på bensinstasjonene.

    Har bytta bil nå, sølvgrå X-trail 05 mod, og lurer på om jeg skal sette den inn hos proffene eller gjøre det selv, var vel tenkt å gjøre det selv men etter å ha lest litt her så begynner jeg å lure. Det er jo så mange produkter og gudene vet hvor mange operasjoner det er fra avfetting til skinnende ferdigglanset bil. Tar jo flere dager før man er ferdig :cry:

  5. Har inntrykk av at det er endel individuelle reaksjoner på denne sykdommen, en bekjent av oss som har samme sykdom klarer ikke å holde vekta, er fryktelig tynn.Hos Kona er det nesten tvertimot. Røyking hadde faktisk en positiv effekt den tid kona røykte.

    Er litt nyskjerrig på hvilke matprodukter folk reagerer på.

    Luftplager er et relativt stort problem også

    Noen som har prøvd akkupunktur e.l?

  6. Hei!

    Da kona mi har hatt Ulcerøs colitt i over 10 år nå å plages endel med dette så tenkte jeg at et innlegg på diskusjon.no kunne være interesant.

     

     

    Jeg ønsker å høre om deres erfaringer gode og dårlige, kosthold, medisinbruk etc.

    På forhånd takk!

  7. Har nå hatt min første barbering med tradisjonelt utstyr, kjøpte startsettet hos barbershop, men jeg er ikke helt fornøyd. kan kanskje ha noe med at jeg tok grovbarbering med trimmer først og var litt snar med å begynne barberingen etter å ha lagt på skum. Blei litt blod underveis, kutta vel noen ugjevnheter e.l.

    Men det må vel litt trening til, ingen er vel født mester :nei:

  8. Hvis du drar med deg hele driverket for 4wd så går den nok endel tyngre enn en personbil, er det manuelle frihjulsnav på den?

     

    Er ikke helt sikker på hva du mener med manuelt, er det slik at man må koble inn ute på forhjulene?

     

    Kjører 4wd privat men har ikke opplevd noe som ligner på dette tilfellet

  9. Merker det når man starter å kjøre, virker nesten som om man har glemt å ta av håndbrekket/lugger. Har gjort noen forsøk med å få bilen opp i ca 20 - 30 km/t for så å la den rulle i fri, vanligvis så ruller jo bilen et godt stykke men her så stopper den ganske tidlig akkurat som om bremsene henger seg oppe e.l.

     

    Det er også litt ubalanse i styringen men tror ikke det er noen sammenheng her for det virker som om det er et eller begge bakhjulene som stritter i mot.

  10. Hei!

    På min arbeidsplass har vi en toyota hilux som etter min mening er fullstendig ute på ville veier.

    Det er som om noe holder igjen et eller flere hjul, virker som om det er verst når 4wd er innkoblet.

    Da sjefen er godt over 70 og aldri har vært noe bilkjører så trenger jeg noe å overbevise han om at det er noe galt med bilen :ermm:

    Noen som har vært borti noe slikt eller kan tenke seg hva dette kan være?

×
×
  • Opprett ny...