Gå til innhold

kanneolje

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kanneolje

  1. Men, ser man noe annet en selve fjernkontrollen? Er det IR basert? Kan Logitech kobles til slik?

    Du kan få transformatorer til 12v med innebygget trådløs dimmer

    http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:10513617

     

    Om du er litt teknisk anlagt kan dette styres f..eks fra pc med en tellstick

    http://www.clasohlson.no/Siteseeker/Search...spx?q=tellstick

     

    Anbefaler deg å styre unna elektrikernes dyre løsninger ala xcomfort om du da ikke skal bygge nytt hus. Klumpete, umulig å styre med noe annet enn deres dyre styringsenheter og krever elektriker for all montering. www.tronica.no har et utvalg smarthusprodukter som er godt egnet for ettermontering.

     

    En lang diskusjon full av info om downlights kan du finne her:

    http://www.byggebolig.no/index.php?action=...page;topic=18.0

     

    Led-lys av god kvalitet kan du feks få her: http://www.lumens.no/

  2. Må vel undres over hva folk faktisk bruker htpc'ene til... Om man blåser 10 lapper for å spille av lyd og mediafiler i windows er vel artikkeloverskriften grei. For oss som har et fullverdig tv- og mediasystem med server og diskløse klienter samt 100+ kanaler, streaming og det som hører til blir en slik boks bare latterlig.

  3. Kan ikke helt skjønne poenget med disse artiklene. Hadde man endt opp i noe anvendbart så ville det vært greit, men alt man sitter igjen med er jo en PC som kan vise dvd og spille av mediafiler. Sitter her med et linux-system som gjør alt dette, og som i tillegg kan vise og ta opp en haug av satelitt og kabelkanaler inludert HD-kanaler. Det virker som om mastiff ikke er helt oppdatert på muligheter? At folk må ty til starwars-allegorier for å velge Windows, for etterpå å bruke software som er portet fra linux for å skalere DVD-er sier vel det meste. Synd for de som faktisk ønsker seg et anvendbart system under TV'en som kan flere ting enn å spille dvd.

  4. Fikk min i dag (Core 2 duo m 1 gb ram - komplett.no). Uten alt for mye erfaring med bærbare virker denne meget stille, kunne såvidt høre vifta starte opp da jeg fjernet en del bloatware. Overdøves av en nokså stille stasjonær jeg har på pulten. Ellers virker den solid og velbygd, milevis unna billg-bærbaren jeg kjøpte fra multicom for noen år siden.

  5. Corsair 520HX - fås for litt over 750 kroner fra SHG. Har hatt mange strømforsyninger (inkldert vifteløs) men denne tar kaka både mtp stabilitet, byggkvalitet og støynivå. Kunne stille ned både NB og CPU volt pga langt mer stabil spenning. Ingen lyd overhode, ingen vits i å kjøpe vifteløst da. 5 års garanti og modulære kabler.

     

    Til 750 spenn må jeg si at dette er et vanvittig røverkjøp.

  6. Du må ha en skål med to hoder pekende på hhv. Thor (Canal Digital - cd) og Sirius (Viasat). Slik situasjonen er i dag må du ha separate tunerer for abonnementene - dvs 1. cd tuner og 1 viasattuner. Ønsker du å benytte flere TV'er må hodene ha flere utganger. Da må du også ha flere tunere og flere abonnement. Tilleggsabonnement til Canal digital koster ca 100 kroner mnd.

     

    Spør i butikken om de evnt kan selge deg en tuner som tar begge systemene. Kjøp av en skikkelig forhandler som kan dette (ikke der du kjøper strykejern og krones-is).

  7. Hei! Jeg kjører gfeed og merker at dataene til kanalene tv2, tv2 sport og tv2 zebra ligger to timer bak faktisk sendeskjema :

     

    ----

    22:15 - 20070816 22:40 Medical Emergencystart 20070816221500 +0200

    stop 20070816224000 +0200

    title Medical Emergency

    desc Vi blir med personalet ved traumeavdelingen på Melbourne Alfreds Hospital og får se hvordan pasienter som har blitt utsatt for ekstreme ulykker blir behandlet.

     

    20070816 22:40 - 20070816 23:30 Downsize Mestart 20070816224000 +0200

    stop 20070816233000 +0200

    title Downsize Me

    desc Dårlige spisevaner, lite mosjon og ekstrem overvekt er utfordringene når to dietteksperter skal hjelpe kvinner og menn til et sunnere og mer helsefremmende liv. Linjen er hard og fristelsene står i kø for programdeltakerne.

    ---

    Fra VG:

    20:15 Medical Emergency (21:35)

    Australsk dokumentarserie. Vi blir med personalet ved traumeavdelingen på Melbourne Alfreds Hospital og får se hvordan pasienter som har blitt utsatt for ekstreme ulykker blir behandlet.

    20:40 Downsize Me (7:10)

    New-zealandsk realityserie. Dårlige spisevaner, lite mosjon og ekstrem overvekt er utfordringene når to dietteksperter skal hjelpe kvinner og menn til et sunnere og mer helsefremmende liv. Linjen er hard og fristelsene står i kø for programdeltakerne.

    ---

    Ellers tusen takk for en strålende jobb! Når man har tre dvb-s kort og et pvr 150 i mythboksen er det greit med en ryddig kanaloversikt!

  8. Kabinettet har tynt gods og er nok ømfintlig for støt o.l. Ville ikke hatt dette under skrivebord el lignende hvor man kan komme i skade for å sparke til det. Ellers helt greit til prisen, mange skarpe kanter gjør at man bør være litt obs under montering.

     

    Fantastisk løsning som vifteløst kabinett, har reserator og vifteløs psu selv, alle hullene gjør susen mtp luftgjennomstrømning.

×
×
  • Opprett ny...