Gå til innhold

Fontastic

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fontastic

  1. Har 12års erfaring fra utelivsbransjen /ordensvaktyrket. Min opfatning av dørvakter er at noen ganger må man være itt harde for å opnå den respekten som trengs. Det går jo ut over psyken til folk når man gjentatte ganger blir truet på livet og slengt dritt til. Men det er ingen unskyldning for å være brutal. Erfaringsmessig kommer man lengst med et smil. Problemet er at man vet aldri hvem som bærer våpen eller er i mental ubalanse. Man vet heller ikke hvilke stoffer eller hva folk har puttet i seg/hvordan folk reagerer på ulike substanser. Det er muligens en liten forklaring på hvorfor brutaliteten er der.

  2. Ja, men da må jeg ta nytt passbilde og det koster penger! :p

     

    Kanskje kan dørvakter være urettferdige, men det er vel ikke alltid like lett å se hva som faktisk foregår...

     

    Jeg ble selv kasta inn i vinduet så både jeg og alle som fikk det med meg trudde jeg skulle gå rett gjennom, heldigvis ble det bare tidenes smell og jeg datt i bakken som en slapp fisk.. Det endte da med at jeg ble utestengt resten av kvelden mens han som kasta meg gikk rett inn igjen, må inrømme at jeg var passe forbanna da...

     

    hvis du ikke har penger til nytt bilde og bankort så har du vel strengt tatt lite på et utested å gjøre. Utesteder lever faktisk av å selge deg saker og ting. (alkohol)

  3. Noe usikker på hva som skjer her er norton som slenger opp et vindu.... får føgende mld.risikonavn:MSRPC SrvSv NetApi Buffer Overflov(2)........Angripersdatamaskin:193.91.64.2582.......Måleradresse:EF-21E11A10F0D1 (193.91.135.14.445)..........Trafikkbeskrivelse: TCP,2582.........noen som vet hva som skjer?

×
×
  • Opprett ny...