Gå til innhold

|Matrox

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av |Matrox

  1. Les spec om hovedkortet, så står det vel der. Men antar at det skal gå bra.

    Jeg knekte en pinne på en celeron FCPGA en gang, og jeg satte pinnen ned i hullet på socketen på hovedkortet der den skulle være, og det funka helt glimrende ;)

  2. En ting du må tenkte på når du setter inn vifter i bunnen på kabinettet er at det kan bli en del extra støy hvis vifta ikke har fri tilgang til luft.

    Bare prøv å hold henda dine foran vifta (inntak) og det støyer en god del mere enn vanlig. Bruker jo tross alt ikke å være så veldig god plass under ett kabinett.

  3. Virker som om du har samme problem som meg. Hadde først no problemer med lydkortet som var intigrert på hovedkortet, og så kjøpte jeg Audigy 2, men har mer eller mindre akkurat samme problem nå.

    Noen som vet hvordan man kan fikse dette problemet?

     

    Hovedkortet er ett Asus A7N8X Deluxe.

  4. Hva vil lommeboka di ha da? :)

    Vel, visst du har tenkt på Barton 2800+ så er faktisk Thoroughbred 2700+

    raskere. Dette pga høyere klokkehastighet.(Testa min mot broder'n sin) Men Barton har dobbelt så mye L2 cache da....men opp til deg og lommeboka. Men støtter hovedkortet ditt disse cpuene

  5. Er ikke så ille kvalitet da.

    Men nå kjører ikke jeg på tv`n da.

    Men kameraet i seg selv er jo ganske bra i grunn.

    Her var det Olympus svarte meg:

    It doesn't matter what the size of the smart media card is like, it is not possible to take longer movies in HQ than 15 sec. The greater the card the more movies you can record, but not longer movies, we are sorry.

  6. Visst det er intigrert skjermkort ikke kjøp noe. Hadde IBM med intigrert skjermkort åsså kjøpte jeg ett riva tnt 2. Men det fungerte aldri, det samme skjedde med en kamerat av meg med IBM. Jeg endte opp med ett Voodoo 2 kort til den nette sum av 1700 kr den gang....

×
×
  • Opprett ny...