Gå til innhold

Needjake2

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Needjake2

  1. Laser har jeg ingen erfaring med, men kan svare litt på kirurgibiten.

     

    Uten at du har beskrevet det noe nærmere, er arr etter kviser relativt små og flertallige. Å fjerne disse kirurgisk vil antakeligvis gi større arr enn det var i utgangspunktet, med andre potensielle komplikasjoner som f.eks. hypertrofisk arrvekst og keloid. Dette er ikke vanlig, men heller ikke sjelden å se etter kirurgi. Noen kan eksempelvis få keloid-arrdannelse etter føflekkfjerning.

     

    Når det gjelder støtte, så kan du ta opp dette med din fastlege. Hvis du plages så mye av dette at ønsket om å forsøke og fjerne de veier tyngre enn potensielle komplikasjoner, vil fastlegen kunne henvise deg videre. Offentlige sykehus vil antakeligvis ha lang ventetid (plastikk på Rikshospitalet hadde typ >52 uker på lavpri småkirurgi sist jeg sjekket), mens private legesenter f.eks. Aleris kan ha betydelig kortere ventetid. Henvises du fra det offentlig, er det kun egenandel som gjelder i begge tilfellene.

    Hei du, jeg har noen arr som er røde og stikker litt ut fra brystet, de er ikke mange men noen få, og det er disse jeg ønsker å "fjerne". Størrelse og utseende kan sammenlignes med stive nipler.. Så vis de er mulig å få fjernet og bare blitt til ett lite arr som ikke er like synlig, så hadde jeg blitt fornøyd :)

  2. Heisann, trenger litt hjelp angående oppsett av trådløse mikrofoner. De skal altså brukes til karaoke live. De er av typen Sm-58 trådløse. Jeg har koblet de til hjemmekinoen men opplever bakrunnstøy... Hva er grunnen? Burde jeg kjøpe en forsterker til bass og koble receivern til den? 

  3. Det er ofte mulig å bruke en dusj for noen kroner på et hotell..

     

    Mitt råd er derfor å ringe til et par av hotellene i området, og hoteller er det jo nok av på Geilo..

    Hoteller med svømmebasseng er muligens de beste å ringe til.

     

    Ja ok skal se litt rundt. Takk for svar

  4. Du spør om en meget spesifikk del til et våpen som bare kan benyttes lovlig her til lands av folk som har drevet aktivt med skytesport i minimum to år. Du hadde antagelig ikke greid å drive så lenge med den sporten (dynamisk skyting) uten å få greie på et utvalg sjapper som har eller kan skaffe slikt. Videre ville det antagelig være både enklere og mer effektivt å spørre i klubben du ville måtte skyte i, enn her på et (primært) teknologiforum.

     

    Jeg sier ikke at det er umulig at du har legitim bruk for en slik sak, men hittil er det ikke mye jeg har sett som antyder det.

     

    For det første så trenger man ikke å drive med dynamisk skyting for å benytte en buffertube lovlig. Absolutt ingen tillatelse kreves får å kjøpe hverken bruke en slik del. Den kunne hvem som helst kjøpt i butikk akkuratt som lyddemper, pistolgrep, kolbe osv. Vet om mange nettbutikker som selger buffertubes, men jeg lurte på hvem som selger billigst. Er nok et alt mulig forum detta gitt og er ikke ute etter noen lange unødvendige diskusjoner. Vis du ikke har noe å bidra med så trenger du heller ikke å kommentere. Men vi er jo tros alt på diskusjon.no. Du får ha en meget fortreffelig aften MR.

×
×
  • Opprett ny...