Gå til innhold

SpeCtaCelus

Medlemmer
  • Innlegg

    270
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpeCtaCelus

  1. :roll: Pcen min henger seg opp med en gang jeg setter i en cd plate enten i dvd spillere eller cd-rommen. Dette skjedde etter at jeg hadde formatert for noen dager siden. La merke til at cd-rommen var litt treg under installasjonen.

     

    jeg kan åpne og lukke cd-rommene så lenge det ikke står en cd plat inni.

    Det lyser også i cd-spillerne så lenge det ikke står en cd plate i.

     

    hva kan være galt?

  2. I følge linken over så får jeg "Repeating High/Low" og de tallkodene som ikke forteller meg en drit siden dem ikke står forklart noen stess.

     

    Har tatt ut skjermkort, minne osv for å sjekke om jeg fikk annen feilmelding (beeps og tallkoder) men samme feilmelding uansett.

     

    Cpuen er ikke skadd, mer tvilsomt siden det ikke virket med en annen cpu heller.

  3. Har kjøpt nytt hk og cpu. (Abit AN7 og 3200+ barton 400 mhz)

    Problemet mitt er at maskienen min ikke vil starte. Har hk og cpu som nevnt, i tilleg har jeg et Geforce 3 ti 500 kort og 80 gb maxtor harddisk. Jeg kjører med en inwin ups.

     

    Maskinen vil ikke starte, blir et lite poff i viftene når jeg trykker på startknappen. Etterfulgt av en stygg alarm. Kommer opp tallkoder på hket, men tallkoder som ikke står forklart i manualen. Hva kan være galt?

     

    Tallkodene jeg får er først, 04,B.3,9.A og 9.F!

  4. Hva er det egentlig blåskjermen med mellingen <<Dumper Fysisk minne til disk>> forteller meg?

     

    Jeg får den ofte nå fortiden :scared: Kan ikke bruke sikkermodus, får blåskjerm der også. Har ikke installer nye maskinvarer heller. Er noen veiledninger i meldingen jeg får i på blåskjermen, men ingen av de hjelper meg.

×
×
  • Opprett ny...