Gå til innhold

sirbull

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sirbull

  1. @fjarle: Det er ikke kanten på toppen jeg tenker på, men ved siden av kameraet. Under lakken der går det nok et skille som ofte vises i form av overflateendringer i det som kontroversielt har vist seg å være et plastlag, og ikke metall-lakk som LG har gått ut og sagt i markesføringen. Du har tydeligvis ikke noen slike merker på din testtelefon, men har sett flere klage på det. Ser også at kanten på bunnen er noe ujevn. Man kan se små bølger på enden.

     

    Også en fare for å klemme telefonen flat om man klemmer/tråkker på den uten batteri i, vil jeg tro. Hvordan er byggekvaliteten der, uten batteri?

     

    Denne videoen belyser noe problemene med byggekvaliteten:

  2. Rart det ikke ble sagt mer om byggekvaliteten. Mange G5-telefoner har slitt mye med upresis byggkvalitet med bl.a. merker etter antennene som ligger under metallic-malingen (infusert med metall-partikler). Det blir heller ikke sagt så mye om glippen mellom telefonen og modulen som ofte oppstår (og at det ofte er en skarp kant der). Mulig anmelder har vært heldig med telefonen, men mange har klaget på dette.

    • Liker 1
  3. Hei!

    Jeg kjøpte en Rega RP1 platespiller for ganske nøyaktig et år siden, for å bli kjent med analog musikk igjen. Platespilleren fungerte fantastisk i begynnelsen, men for noen måneder siden begynte jeg å høre en stadig sterkere "humming" eller "buzzing" når jeg slo den på. Lyden er såpass høy at det går ut over lydbildet...

     

    Jeg har feilsøkt og holdt på en stund, og fant ut at det ikke hadde noe med hverken receiveren eller RIAA preamp'en min. Lyden kom til og med selv om jeg hadde tatt ut stikkontakten fra platespilleren. Ut fra pickup'en går det fire ledninger; når jeg er nær en av de (en hvit en), så forsterkes buzzingen/hummingen veldig.

     

    Er det noen som har vært borti dette problemet og/eller vet hva som kan være feil og evt. veit hvordan jeg får fikset dette?

  4. Pebble Steel gir meg absolutt alt jeg trenger i hverdagen.

     

    Kan da ikke fatte at den er så "ut"?

     

    Mitt daglige bruksmønster med Pebble Steel er følgende:

    1. Vibrasjon på armen, få med meg at noen ringer selv om jeg sitter på et stillerom og mobilen ligger på skrivebordet.

    2. Mulighet til å se hvem som ringer ved bare å gløtte ned på armen. Praktisk og diskre i møter.

    3. Skru av og på musikk på spotify med klokka. Kjekt når noen skal prate når man går rundt.

    4. Notifications som møter og sms rett på armen. Diskré og elegant.

    5. Lader også kun hver 4. dag.

    6. Klokke og dato! Rett på armen.

    7. Passiv e-blekk skjerm med bra batteririd.

     

    Enkel og bra nytteverdi i den jobben jeg har.

    Anbefales for de som vil ha noe enkelt som bare virker.

     

    Masse ekstrafunksjoner jeg ikke bruker.

     

    Om du inngår sekundviser på watchface'n sin, varer den nærmere 7 dager. :)

  5. Sa de noe om hva de 20-30 modulene skulle være? (dere har bare nevnt 3, kamera, batteri og 4G)

     

    Tidligere har de vist en pulsmåler. På bildene over var det bl.a. usb-lader/dataoverføring, wifi/bluetooth/3g/4g, prosessor, batteri, kamera, microfon, høyttaler (den foran på telefonen), display (med volum og av/på-knapp) +++ var en rekke gode idéer, og de har gående en utviklerkonkurranse hvor vinneren kan få 100 000$.

    • Liker 1
  6. Jeg driver å skriver en artikkel, og prøver å finne litt statstikk å basere påstander på. ..Så lurer jeg på om noen veit om det finnes noe statstikk på "replays" av spill. Det vil si hvor mange som faktisk starter på spillet sitt for andre gang.

     

    Det viser seg jo at kun rundt 10% av alle spillere faktisk fullfører spillet sitt. Da vil vel "replay value" være ganske meningsløst å bruke tid på (fra en utviklers perspektiv altså)?

  7. Hei! Driver å prøver å få bloggen min til å fungere sammen med iPhone-versjonen jeg har laget. Skal ha det slik at iPhone-brukere får valget om hvilken versjon de vil se. Jeg har fikset til en kode, men den funker ikke som den skal i hele tatt. Er det noen som aner hva jeg har gjort feil her?

     

    if ((navigator.userAgent.indexOf('iPhone') != -1) ||
    (navigator.userAgent.indexOf('iPod') != -1)) {
    if(confirm('Vil du bruke iPhone-versjonen av sirBull.com?')){
      document.location = "http://iphone.sirbull.com";
    }
    else{
     document.location = "http://sirbull.com/blog";
    }
    }

  8. Hei!

    Jeg lurte på hva folk hadde trodd om en jones in the fast lane - klone/nyskapning av spillet? Det er jo masse snakk om en eventuell remake, men da må Sierra (nå har visst Activision rettighetene) være innblandet. Dessuten føler jeg stien blir litt for linjær i Jones hvor man fort ender opp på factory. Er det flere enn meg som har ideer til hva de gjerne skulle likt å sett i en eventuell remake +/nyskapning av Jones?

  9. men det som plager meg er at hvis jeg f. eks styrer sikte spaken fort til høyre så det ikke går mer, så tar det liksom litt tid før den reagerer på sjermen. Håper det fikses.

     

    Jeg har også fått betaen. Men som betatestere har man jo egentlig ikke lov til å røpe noen detaljer angående spillet... Heh. Selv om det frister! ;)

     

    Man kan dele KZ2 Beta på PSN, så vis noen har Betaen her kan de få lov til og dele med meg! :fun:

    Jeg tror jeg har en som vil dele med meg hahaha :)

     

    Hvordan deler man?! Jeg har ;)

×
×
  • Opprett ny...