Jump to content

sirbull

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Litt ironisk med en slik artikkel når det akkurat har blitt en greie at GoPro truer med å saksøke små og store tilbehørsleverandører om de ikke slutter å lage tilbehør...
 2. Du kan fint legge den tilbake igjen. Ligger valg i settings. Bare LG som mener de har gjort undersøkelse på at "folk flest" ønsker en enklere mobil (Les. Apple-brukere?).
 3. Comma Chameleon: Du kan fint legge den tilbake igjen. Ligger valg i settings. Bare LG som mener de har gjort undersøkelse på at "folk flest" ønsker en enklere mobil (Les. Apple-brukere?).
 4. @fjarle: Det er ikke kanten på toppen jeg tenker på, men ved siden av kameraet. Under lakken der går det nok et skille som ofte vises i form av overflateendringer i det som kontroversielt har vist seg å være et plastlag, og ikke metall-lakk som LG har gått ut og sagt i markesføringen. Du har tydeligvis ikke noen slike merker på din testtelefon, men har sett flere klage på det. Ser også at kanten på bunnen er noe ujevn. Man kan se små bølger på enden. Også en fare for å klemme telefonen flat om man klemmer/tråkker på den uten batteri i, vil jeg tro. Hvordan er byggekvaliteten der, uten batteri? Denne videoen belyser noe problemene med byggekvaliteten:
 5. Rart det ikke ble sagt mer om byggekvaliteten. Mange G5-telefoner har slitt mye med upresis byggkvalitet med bl.a. merker etter antennene som ligger under metallic-malingen (infusert med metall-partikler). Det blir heller ikke sagt så mye om glippen mellom telefonen og modulen som ofte oppstår (og at det ofte er en skarp kant der). Mulig anmelder har vært heldig med telefonen, men mange har klaget på dette.
 6. Håper virkelig ikke lista på julegaver ligger i prisklassen som blir foreslått i denne artikkelen. Hva med en liste med kule gadgets under 500,-?
 7. Hei! Jeg kjøpte en Rega RP1 platespiller for ganske nøyaktig et år siden, for å bli kjent med analog musikk igjen. Platespilleren fungerte fantastisk i begynnelsen, men for noen måneder siden begynte jeg å høre en stadig sterkere "humming" eller "buzzing" når jeg slo den på. Lyden er såpass høy at det går ut over lydbildet... Jeg har feilsøkt og holdt på en stund, og fant ut at det ikke hadde noe med hverken receiveren eller RIAA preamp'en min. Lyden kom til og med selv om jeg hadde tatt ut stikkontakten fra platespilleren. Ut fra pickup'en går det fire ledninger; når jeg er nær en av de (en hvit en), så forsterkes buzzingen/hummingen veldig. Er det noen som har vært borti dette problemet og/eller vet hva som kan være feil og evt. veit hvordan jeg får fikset dette?
 8. Kult! Snakket er del med karen på fjordårets maker faire, og tydelig at han har peiling! Blir spennende å se med Manga screen.
 9. Om du inngår sekundviser på watchface'n sin, varer den nærmere 7 dager.
 10. Tidligere har de vist en pulsmåler. På bildene over var det bl.a. usb-lader/dataoverføring, wifi/bluetooth/3g/4g, prosessor, batteri, kamera, microfon, høyttaler (den foran på telefonen), display (med volum og av/på-knapp) +++ var en rekke gode idéer, og de har gående en utviklerkonkurranse hvor vinneren kan få 100 000$.
 11. Står her at jeg bør bytte passord, siden jeg er funnet i listen. Men passordet som har lekket er sikkert 5-6 år gammelt og er ikke lenger i bruk. Så har du byttet passord i løpet av de siste årene, kan du sikkert roe helt ned.
 12. Jeg elsker slike tilfeldigheter som oppstod på forsiden nå. Med denne saken som hovedsak, og Netcom som annonserer på siden. ^_^ http://bildr.no/view/d1Vqa1pV
 13. Jeg driver å skriver en artikkel, og prøver å finne litt statstikk å basere påstander på. ..Så lurer jeg på om noen veit om det finnes noe statstikk på "replays" av spill. Det vil si hvor mange som faktisk starter på spillet sitt for andre gang. Det viser seg jo at kun rundt 10% av alle spillere faktisk fullfører spillet sitt. Da vil vel "replay value" være ganske meningsløst å bruke tid på (fra en utviklers perspektiv altså)?
 14. Hei! Driver å prøver å få bloggen min til å fungere sammen med iPhone-versjonen jeg har laget. Skal ha det slik at iPhone-brukere får valget om hvilken versjon de vil se. Jeg har fikset til en kode, men den funker ikke som den skal i hele tatt. Er det noen som aner hva jeg har gjort feil her? if ((navigator.userAgent.indexOf('iPhone') != -1) || (navigator.userAgent.indexOf('iPod') != -1)) { if(confirm('Vil du bruke iPhone-versjonen av sirBull.com?')){ document.location = "http://iphone.sirbull.com"; } else{ document.location = "http://sirbull.com/blog"; } }
×
×
 • Create New...