Gå til innhold

Tittoffer

Medlemmer
  • Innlegg

    541
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tittoffer

  1. Heisann, 

    Tenkte jeg skulle informere litt om hva som skjer i NTF nå for tiden. Vi runder straks av sommerferien og har oppstart igjen om en uke eller to med mange saftige nyheter. Selv om det har vært ferie har vi ikke ligget på latsiden. For det første har vi utarbeidet en helt egen mod-pakke hvor en mengde kjøretøy m.m. er blitt retexturert. Vi kan nå vise frem en relativt komplett utstyrspark med ting som MB, HMT Extenda, Dingo, Bell412, NH90, uniformer (G3) og ganske snart LMV Iveco som er under utvikling. Målet er å tilby våre spillere det meste som forsvaret har og tilby. Bilder følger under. 

     

    Videre har vi også anskaffet oss en helt ny dedikert server som overgår det meste vi har vært borti tidligere. Vil ikke avsløre for mye, men det vurderes å sette opp flere servere i tillegg til oppdrags serveren vi nå kjører det meste på. På den måten kan vi tilby våre medlemmer en utfordrende og givende spiller opplevelse. I tillegg jobber vi med å få opp en ordentlig rekrutterings prosess slik at nye spillere sømløst kommer inn i gruppen. 

    Håper dere som ser etter en gruppe å spille sammen med tar kontakt via nettsiden eller steam :) 
    http://ntfmilsim.net/ eller gjennom Steam: http://steamcommunity.com/groups/ntfmilsim

     

     

    Bilder fra modpakken: 

    mpXPsOR.jpg
     

    HQmfkXx.jpg

     

    GZS7adI.jpg

     

    1kLyiMG.jpg

     

    PREVIEWLMV0001.png

     

    oHxaHAo.jpg

     

    UhgMkUH.jpg

  2. Tusen takk for kjappe og gode svar :) Utsagnet har jeg fra utleieren som jeg får utstyret fra. Jeg personlig trodde ikke det hadde noe og si, men da jeg har fått beskjed om å være forsiktig så tenkte jeg det best å spørre. Såvidt jeg forstod så er problemet i noen innebygde filtre som ligger i de aktive høytalerne, de er rett og slett ikke så glad i komprimerte lydfiler.

     

    Bare for å nevne det så er anlegget et konsert anlegg, vet ikke om det har noe og si.

  3. Heisann, lenge siden jeg har vært på forumet nå merker jeg. Har bare ett spørsmål som jeg håper å få svar på. Jeg skal sette opp et relativt stort anlegg til et diskotek om noen dager. Arrangørene ønsker å ta i bruk spotify på en pc som blir koblet til mixeren da dette gir dem størst utvalg m.m. Det jeg er redd for da er filene som blir streamet er for små (for mye komprimert) som gjør at høytaler elementene vil overopphetes. Spotify tar i bruk formatet .ogg Vorbis som skal være høvlig tror jeg, men hva sier dere?

     

     

    Anlegget som blir tatt i bruk består av fire Coda suber og to topper av samme merket. Husker ikke modellen i farten dessverre..

  4. Hei :)

     

     

    Jeg vurderer å oppgradere en Dell Dimension E510 som jeg har stående. Ønsket mitt er å legge inn litt mer minne og et nytt grafikk kort, evt en ny prosessor. Det jeg lurer på er om det finnes noen nyere rimlige 4 kjerners prosessorer til hovedkortet, eller om jeg må/bør legge penger i et nytt hovedkort også.

     

    Det jeg har lest meg frem til er at det står et Intel 945G Express kort i den nå (med integrert grafikk kort). Prosessoren som står i er en Intel Pentium 4 630 / 3.0 GH. som begynner å dra på årene. Mens jeg er i gang så lurer jeg også på hvilke grafikk kort som passer? Er det universelt eller må jeg ta hensyn til det når jeg kjøper? Helt til slutt så lurer jeg også på hvilke RAM som passer? Fungerer DDR3?

     

    For å summere det litt kort så lurer jeg rett og slett på om det er verdt det å beholde hovedkorte å spare litt penger der eller å legge ut mer penger på et nytt hovedkort?

  5. Jeg ville ikke rørt noe annet enn kofferter fra Pelican i allefall.

    Men lagringskapasitet og SSD er noe motsigende. Altså kapasitet kontra pris. Ellers vil jeg si at folk har vel lagret ting på en normal harddisk i alle de år før SSD kom på markedet. Så lenge du har backupløsningen i orden er det vel ikke noe problem.

     

    Om SSD blir for dyrt så ville jeg ha brukt en 2.5" harddisk som i utgangspunket er laget for laptoper som flyttes like mye som en koffert. Og ergo tåler litt støt.

     

    Notert :) Selges Pelican i norge? I så tilfelle hvor? Eventuelt en link?

     

    Kan du anbefale noen harddisker? Vurderer en LaCie harddisk, noen erfaringer rundt det?

  6. Hei,

     

    Jeg planlegger å lage meg en felt koffert hvor jeg kan ha macbooken min samt noe

    lagrings utstyr. Ønsker helst å ha en flash harddisk (SSD) grunnet at den tåler mer.

    (Er dette tilfellet?) Noen som har noen forslag til hvilke harddisk jeg kan bruke?

    Skal også ha en kortleser, noe spesielle anbefalinger? Ellers noen tips?

     

     

    Tusen takk på forhånd ;)

  7. Hei, har en backup harddisk med bilder som har krasjet.

    Problemet er at den ikke dukker opp i Min datamaskin, har lest litt

    og tror kanskje den kan være korrupt eller noe :S Vet ikke helt hva det

    har og si da. Jeg har finner disken i datamaskinbehandling, men der står det

    at den ikke er initialisert og når jeg høyre klikker og så på initialiser

    så popper det opp at disken ikke er klar?

     

     

    Trenger å få tak i innholdet på den disken..

     

    Hjelp :ermm:

  8. Hei, meg igjen her.

     

    Har kommet frem til at jeg vil ha meg et nytt våpen nå (solgt det andre). Jeg har da sett for meg G&P RWC M4 CQB samt M733 for ikke og glemme et G&P R/G aimpoint sikte. Det jeg lurer på er om dere anbefaler noen innerløp og silencere? Har fått med meg at Promentheus er gode greier, men med tanke på lengde og slikt er jeg litt usikker. Dette gjelder også silenceren, er rett og slett ikke sikker på hva som passer til våpenet. Hadde vært flott med noen tips og linker.

     

     

    Mvh Tittoffer

    Takk på forhånd :)

     

    EDIT: Forslag til flere tune-ups? vil helst unngå girkassa. :p

  9. Poenget er at folk ikke trenger hval for å overleve, de dreper rett og slett bare hvaler fordi de er en god profitt i det.
    Nevn ett eneste dyr som du kan kjøpe kjøttet til i nærmeste butikk hvor det du sier her ikke gjelder!
    Det at de er utryddningstruet er jeg helt ærlig ikke helt 100% sikker på men jeg er ganske sikker på at "minke" hvalen er truet, som er den de drar opp mest av.
    Nei, du er vel ikke helt sikker når du ikke engang vet hvilken art det er. Vågehval heter den på norsk og det finnes ikke pålitelige vitenskapelige påstander om at den er truet.

     

    At andre hvalarter som man ikke driver prøvefangst på er truet har ingenting med saken å gjøre, det blir som å si at man skal slutte å slakte storfe fordi moskusoksen er truet.

     

    1. kylling, storfè, sau, fisk... Selvfølgelig selges det for det er profitt i det, men det vitaminer og proteiner vi trenger for å ha et sunt og friskt kosthold. Kan du nevne hva vi har så stort behov for på hvalen som vi må ha så absolutt?

     

    2. Bare pågrunn av at jeg ikke kan navne på hvalen betyr vel ikke at jeg ikke bryr meg. Nei, vi vet nok ikke sikkert at hvalene er truet, men er du villig til å ta sjangsen?

  10. Luftbor:

     

    Da ber jeg deg å se en av de siste episodene i sesong 2 av Whale Wars (husker dessverre ikke hvilken) der kaster de så å si alt innvoller overbord.

     

     

    Robertaas:

     

    Poenget er at folk ikke trenger hval for å overleve, de dreper rett og slett bare hvaler fordi de er en god profitt i det. Det at de er utryddningstruet er jeg helt ærlig ikke helt 100% sikker på men jeg er ganske sikker på at "minke" hvalen er truet, som er den de drar opp mest av.

  11. Nei, det er bare du som er på feil spor, Per. Spørsmålet i tråden er ikke om hvalfangst er kult eller ei.

    Spørsmålet er om SS oppfører seg fornuftig/riktig/forsvarlig, noe det vel er åpenbart de ikke gjør.

     

    Nei, de oppfører seg ikke forsvarlig, riktig derimot. Her prøver de faktisk å redde en hel art. Er ikke det riktig? Si du var en truet art, ville ikke du hatt hjelp eller ville du bare lagt deg ned for å dø. (dårlig eksempel men du forstår.

     

     

    Vi kan roe ned trusslene her tror jeg by the way, vil ikke at det skal foregå trakassering og slikt her på tråden.

  12. -De bruker ulovlige midler for å hindre lovlig fiske

    -De bedriver livsfarlig trakkassering av lovlige arbeidere

    -De ødelegger uten noen som helst rett andres eiendom

     

    Først vil jeg si at hvalfangst i det området de jakter i er lovlig, men det er ikke det som er problemet. Problemet er at de jakter og dreper langt over kvotene sine. De påstår at det samler vev prøver til forskning, hvilke idiot vil tro på det?

     

    "Man renner ikke andre båter i senk, for å "redde" allerede skutte hvaler, uten å ha et ønske om at skade skipet."

     

    Grunnen til denne aksjonen var at SS ikke ville at Japanerne skulle gjøre profitt på en truet dyre art.

    "fire hvalarter er fortsatt utrydningstruet." (Kilde)

  13. 8 er ikke snakk om harpuner nei. Er ikke sikker på om rifla var av kaliber 5.56 men Japanerne avfyrte 6-7 skudd mot en og samme hval med mellomrom mellom hvert skudd. Hvalen døde av tap av blod og skudd skade. Men det er ikke det verste. Som jeg nevnte tidligere så kjempet hvalen for livet i over 10 minutter etter at den var blitt truffet av harpunen. Når dyr skal avlives skal de ikke føle noe smerte er det en lov som sier, hvis det er noen som tror at de hvalene som blir jaktet på å drept av japanerne ikke føler smerte syntes jeg dere bør tenke dere litt om.

  14. Enig med SiegHallo, med dagens teknologi bør det ikke være noe problem å måla konsentrasjonen av gass i et kammer.

     

    Rgr00n: hvalene dør aldri momentant, eneste som kan forårsake det er om harpunen treffer hjernen. Ellers så svømmer hvalen lenge etter før den blir sliten og blir tauet bort til skipet hvor det trenges opp til 8 (antar det er 5.56 caliber det er) før dyret dør. Da vil jeg spørre hvor humant det er? Slakt i Norge får enten et kakk i hode eller strøm eller noe hvor dyret dør med en gang, derimot når det angår hvalene så tar det rundt et kvarter etter dyret er blitt harpunert (om det er et ord :p) til det er dødt. Hvordan kan folk støtte det?

  15. Mitt syn på hvalfangst er vel godt dekket i den andre tråden på oppslagstavla, men jeg føler for å kommentere noe litt annet..

     

    Sea Shepard er en terrorist organisasjon på lik linje med Al Qaida og bør bli behandlet deretter. Kapteinen på det japanske hvalfangstskipet bør få kongens fortjenestemedalje for det han gjorde når han kjørte terroristene i senk, bare så synd at de overlevde.

    Bare det å uttale noe slikt, påstå eller faktisk mene dette, gjør vedkommende til noe langt verre enn en terrorist - et menneske uten empati eller et fornuftig syn på menneskeliv.

    Det er relativt viktig å påpeke at Sea Shepherd ikke er ute etter å ta livet av noen, eller å skade mennesker. Da hadde de sannsynligvis gått på med langt andre metoder enn propellstoppere og stinkbomber. Intensjonene deres kan best oppsummeres som et forsøk på å gjøre hvalfangsten vanskelig og ulønnsom for japanerne.

    Selvfølgelig kan enkelte av de metodene som er blitt brukt diskuteres, og det kan så innmari godt hende at de har satt ett og annet liv i indirekte fare opp gjennom tidene, men å ut fra dette beklage at ingen ble drept i dette siste sammenstøtet?

    Skamme seg!

     

    Endelig, takk :)

     

    Tror vi som mener hvalfangst bør stoppes er i mindre tall.. Men jeg står fortsatt på mitt og mener det bør avskaffes. og som jonlem sier så kan metodene diskuteres men de felste angrepene er ikke direkte farlige. Mens japenerne derimot, kaste muttere og andre små metall gjenstander på en bemannet RIB er direkte farlig.

  16. Ekstremister er det nok ja, men er det ikke det som skal til for at noe skal skjer her i verden? Vi må få fort gang på dette. Prøve å stoppe det så snart som mulig...

     

    Vil anbefale dere å se episoden der Sea Sheperds er vitne til at en hval blir ned jakter og skutt fra sesong to. Det er direkte vondt å se på. For å være helt ærlig var det direkte vondt å se på.

     

     

    EDIT: det som ble sagt om LRADen er ikke sant, jeg siterer:"..being within 90 metres (98 yd) of this device is extremely painful, the device is powerful enough to cause permanent auditory damage." Systemet skal brukes på intervaller og ikke slik som japaneserne brukte den, De pekte den direkte på helikpteret med to personer inni og hadde den sikkert på i over tretti sekunder. Noe som kan være livsfarlig.

×
×
  • Opprett ny...