Gå til innhold

OleC83

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OleC83

  1. Vet du hvilket filsystem det er på harddisken? Hvis det er noenlunde normalt system kan du jo bare flytte disken over i egen PC

     

    Var dette jeg også tenkte litt på. Ellers så lurte jeg litt på å koble til en ekstern dvd brenner, men vet ikke hvor bra resultatet av det blir.

     

    Hvordan skulle du koble den til da?

     

    Tenkte på en sånn brenner som man kan koble til via de samme utgangene man bruker for å koble den til tv´n, men en slik er jo ganske dyr...

  2. Beklager hvis dette er feil kategori og poste under, men fant ikke noe annet passende sted.

     

    Problemet mitt er at jeg har en LG DVD og Harddisk opptaker til tv. Men det er noe feil med software på brenneren. Jeg skulle gjerne hatt ut noen av opptakene over på min MacMini eller pc.

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette. Enheten har ikke USB utgang og brenneren funker som sagt ikke.

     

    Er takknemlig for alle svar.

  3. Tror nok ikke det er store forskjeller, signalet er jo digitalt.

    Sikkert helt fin den du linker til.

     

    Hva er anbefalt. HDMI switch eller kjøre signale via en scart kabel? Er det stor forskjell på bildet og lydkvaliteten med HDMI kabel kontra scart.

     

    Problemet er altså at jeg har en tv med 1 hdmi inngang, men har en playstation 3 og en digital dekoder med hdmi og scart tilkobling til tv'n.

    Lurer derfor på å invistere i en switch eller om jeg skal kjøre gjennom scart fra dekoderen.

  4. Ok. Jeg er uenig :). Jeg har sett på tven flere ganger der jeg jobber - så enten må de ha kjørt den på idiotkabel, eller så har en kunde stillt den inn på tulltall.

     

     

    Jeg prata mye med de om den, og de sa de hadde prøvd å stilt den inn så bra de kunne, men de fikk den bare ikke bedre. Hadde den på full lysstyrke, og enda var bildet utrolig mørkt og dårlig. Det var tilogmed striper som kom nedover skjermen som du så spesielt når det var mørke farger. Jeg spørte om det var det på alle, og det var det sa de. Du har ikke sett på en annen toshiba tv? :)

     

    Tanken om at de ikke tjener så mye på tv'n, og dermed ikke vil selge den, har den slått deg....?

     

    Har lest om flere på nettet som har toshiba tv og fabrikk kalibreringen er skikkelig dårlig. Etter litt justeringer har de blitt kjempe bra.

    Så vidt meg bekjent så stiller de ut tvene med fabrikk innstillingene, og prater skjelden varmt om de billigste tvene... :p

  5. Jeg har en del sanger på pc'n min som ikke er riktig tagget. Finnes det noe program alla TrackId som er lansert på Sony Ericsson Walkman telefoner til PC.

    Gjerne et program som man kan kjøre filene igjennom og som da klarer å finne ut hvilken artist, album og tittel låten har og deretter tagge dette.

     

    Eller har dere noen annen smart løsning på dette?

     

    På forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...