Gå til innhold

NaitX

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NaitX

  1. Har samme hovedkort som deg, og jeg kjenner meg igjen når du nevner det at den skrur seg av og på noen ganger. Det skjer når jeg endrer hastigheten på enten minne eller prosessoren. Det får meg til å tro at hovedkortet "tester" spenninger før den gir "grønt lys" til å boote. Hvis jeg har klokket feil, booter hovedkortet 3 - 4 ganger, men klokkinga feiler, og da går hovedkortet tilbake til fabrikkinnstillingene og resetter alt.

     

    Det du opplever virker som hovedkortet ikke godkjenner alle spenninger til alle enhetene, dermed booter den på nytt i all evighet.

     

    Når det gjelder prossessoren du bruker, tok jeg en tur på gigabyte sine sider med en oversikt over prossessor støtte. E3110 nevnes ikke i den lista i det hele tatt.

    Cpu Compatability List

    (Merk, det er 4 revisjoner av hovedkortet. Ingen av de viste en E3110.

     

    Det kan være strømforskyninga, prøv med en annen. Eller det kan være prossessoren.

  2. Har kjøpt 2 av disse, og jeg har ikke blitt skuffet. Men ingenting å rope hurra for heller. Sånn midt på treet kabinett, ingen direkte minus.

     

    Ramma på fronten er det eneste jeg pirker på, for når jeg ser på den nå (står rett siden av meg på gulvet) virker den kjedelig.

     

    Ja, og den har masse masse hull, ikke bra å sette en kaffekopp på den... ( dumme meg :blush: )

  3. Beklager, men det er ikke så enkelt

    Hvis det er en mappe med mange andre mapper og mp3 filer helt vilkårlig spredd rundt, vet ikke brenne programmet hvordan du vil ha det.

     

    Enten kan du brenne manuelt (velge hva som skal på hvilken plate), eller backup av en stor mappe delt opp over flere dvd'er. Desverre vet jeg ikke om noe brenne program som kan gjøre det, siden jeg foretrekker å gjøre ting manuelt :whistle:

  4. Du har kjøpt en minnebrikke som er på 2 Gb og vet ikke hvilken du skal bytte den ut med av de som sitter i fra før av. :hmm:

    Jeg er ganske sikker på at de du kjører på nå er i dual channel, dvs 2 indentiske minnebrikker, dobler båndbredden på minne.

    Når du bytter ut en av de med den på 2Gb, tror jeg ikke det blir noe mere av dual channel, og da mister du endel ytelse på det.

     

    En mulighet er å få evt bytta de til 2 * 1024, i stedet for 1 på 2Gb

  5. MGS1 på Pc'en var en skikkelig dårlig rippoff i fra ps1 versjonen. Kontrollene var omtrent det siste de tenkte på når de porta spillet til pc. bare strødde tastene rundt om på tastaturet.

     

    Men men.. Oppløsningen på ps1 spillene var ikke så bra, sammenliknet med hva ps2 grafikkmotoren klarer å presse ut.. Så de kompanserte med mere blur effekt for å skjule de mest grumsete teksturene... Kanskje ikke grafikken var topp, men story'n musikken og atmosfæren gjorde at du ikke klarte å legge deg spillet inntill du var ferdig med det...

     

    Men egentlig begynte Metal Gear serien på gode gamle 8 bit's da... :!:

    Hvis du skal ha HELE MGS serien... da.. Men men...

×
×
  • Opprett ny...