Gå til innhold

eppe

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eppe

  1. 1) Ikke klin inn en drøss digre bilder. Enten linker du til bildene, eller legger inn krympede bilder, evt også med link til store utgaver.

     

    2) Selv om DinSide har trillet terninger, er det innenfor denne gruppen 12 MP-kamera.

    Er du lur, ser du helt bort fra denne testen, og nøyer deg med 8 MP. 12 MP er kun en motesak på lommekamera, og dreper effektivt bildekvalitet i dårlig lys.

    Med ditt budsjett kan du f.eks. gå for Fujufilm F40fd, for tiden å få i pakkeløsning med originalveske og minnekort til 17-1800, og da ha råd til noen ekstra minnekort.

    Da får du markedets beste lommekamera vedr. innebilder og bilder i svakt lys, da dette kan kjøre ISO-setting (lysfølsomhet) svært mye høyere enn alle de andre, uten å drukne i støygraut.

    Merk deg bare at dette kameraet svelger både xD-kort og SD. Jeg har sett at pakketilbudene ofte er med xD-kort. De er dyre og treige, så kjøp i såfall SD-kort ellers, om du går for dette.

     

    Tusen takk for veldig behjelpelig svar! :) Vet du noe om videofunksjonen på Fujifilm F40fd er brukbar? Trenger ikke å være best i klassen liksom men at den er helt OK i det minste?

  2. Heisann!

     

    Er på utkikk etter et nytt kompaktkamera til en maxpris på rundt 2500,-.

    Kriteriene mine er at skjermen helst burde ha grei størrelse, bildene må bli av grei standard og videofunksjonen må være ganske god. Var innom Dinside i går og leste stortesten deres av kompaktkameraer med 12 megapiksler. Der var det Casio EXILIM ZOOM EX-Z1200 som kom vinnende ut. Dette kameraet falt innenfor min maxpris men tenkte jeg skulle få noen meninger fra dere forumbrukere om det er et bra valg eller om det er evt. andre kameraer jeg heller burde se på. Håper på hjelpende svar snarlig. På forhånd, takk!

  3. Hei!

     

    Om fila ble lagret på samme sted (samme sektor), så er den overskrivet og tapt for alltid.

     

    Hilsen,

    efikkan.

    5817630[/snapback]

     

    Så om hun hadde det på "Mine dokumenter" den første og den andre ble over i samme folderen så er det hele tapt for alltid altså?

  4. Heisann!

    Har ei venninne som har gjort en innlevering i 6 timer og lagret den som "innlevering mars 06". Deretter begynte hun på en annen innlevering og var så uheldig og kalle den samme navnet.

    Hva kan stakkars jenta gjøre for å få ordna den første innleveringa tilbake?

    Tusen takk for hjelp på forhånd!

  5. Så maskinen er ustabil? Ja det er mye som kan være feil. Du får begynne i en ende:

    * Sjekk temperatur på CPU og skjermkort.

    * Sjekk om strømforsyningen er OK og er kraftig nok.

    * Sjekk om harddisken(e) er OK.

    * Sjekk om minnet er OK.

    osv.

     

    Last ned Ultimate Boot CD og kjør noen diagnoseprogrammer.

     

    God Jul.

    5355248[/snapback]

     

    Temperatur på CPU kan jeg sjekke, men skjermkort er det ikke, for jeg har prøvd med ATI Radeon 9800 Pro kortet som er ment jeg skal ha til den og det innebygde. Når jeg tok ut Radeon-kortet første gang så gikk det lengre tid enn vanlig før den skrudde seg av, men så igjen begynte den å skru seg av.

    Strømforsyningen kan jeg ikke tenke meg det er, siden den har stått på 24/7 før den ble tatt hjem og jeg formaterte den. Eneste som ble gjort før jeg starta formatering var at et GeForce FX5200 (tror jeg det heter) ble bytta med Radeon kortet. Harddisken, maskinen begynte å skru seg av under formatering ved Win XP cd i, og har fortsatt siden, helt til OS var installert og er slik fortsatt.

    Minnet kan det ikke være, hadde 2 x 256 brikker først, men er nå bytta med én 512 brikke, og det er det samme. Men skal ta å laste ned Ultimate Boot CD nå og se hva jeg finner ut der. Så takk for hjelpen! Skriv gjerne mer om du kan vite noe mer nå etter infoen. :)

  6. Overtok en IBM data av min far, og helt siden jeg har holdt på med formatering av disk og til OS'et var installert så har maskinen skrudd seg av ved mange anledninger. Det er ingen faste tidspunkt når det skjer, så jeg skjønner ikke hva det kan være. Jeg tok ut skjermkortet som jeg satte i og da holdt maskinen en hel natt, men så begynte den å skru seg av igjen ved tilfeldige anledninger.

    Noen som tror de vet hva feilen kan være og hvordan man går fram for å løse problemet?

     

    Med vennlig hilsen frustrert databruker. :hmm::thumbdown:

  7. Heisann.

    Onkelen min ringte og har problemer med sitt FX5950, som han har hatt en stund. Ting har fungert greit, men nå sier han at det hakker i de to spillene han spiller når ting skjer (flere folk er i bildet og det skytes, når flere biler er i samme bilde osv.) Dette tyder jo på for høye settings grafisk, men det har kommet nå i det siste, før har det gått greit. Viften går og alt, så jeg lurer, hva kan ha hendt?

  8. Jeg holder på å hjelpe en kompis av meg å bygge PC. Vi står litt fast på valg av hovedkort. Vi har satt en max pris på 1500,- og har vært borti Asus P4P800 Deluxe og Abit IC7.

    Hvilke anbefalinger har dere? Han skal bruke det til en god del spilling.

     

    Ellers så vil maskinen bestå av:

     

    Intel CPU Intel Pentium 4 mPGA-478 2.8GHz 800MHz 512kB Boxed

     

    Geil 512MB (2x256MB) DDR PC3700 466MHz DC CL2.5 4nS 2.6-3.1V Golden Dragon Serie

     

    Asus VGA-Card Radeon 9600XT 128MB AGP DVI-I TV-Out Video-In 2xCRT Retail

     

    Wd Harddisk 120.0GB IDE 7200RPM SATA 3.5" 8MB (Burde vi ta en til og RAID'e? Er det ikke sånn at noen kort ikke støtter RAID uten tilleggsutstyr?)

  9. Hei. Jeg lurte på om jeg kunne få noen anbefalelser her. Jeg har en Acer Veriton maskin med p4 prosessor på 2,0 Ghz, har 256 mb ddr (vet ikke helt sikkert hva mer det er, skal undersøke når jeg kommer hjem) Og jeg må ha meg nytt hovedkort, har bare et standard Acer som er laget til Business og begynner å bli gammelt. Jeg spiller en del og kunne tenke meg et i prisklassen fra 1000,- og opp til 1500,- . Noen som har noen anbefalinger?

  10. Jeg har en Acer Veriton 7200 maskin med et Asus V8460 GF 4 Ti-4600 kort, hovedkortet er et standard Acer og Acer kalle Veriton maskinene sine for business maskiner. Hvis jeg byttet det hovedkortet med et Asus P4PE/GE f. eks. Hvor stort utslag ville dette gjort? I 3DMark 2001 SE f. eks. mange 1000 poeng det er snakk om eller bare liten brøkdel?

×
×
  • Opprett ny...