Gå til innhold

Testdrive

Medlemmer
  • Innlegg

    261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Testdrive

  1. Da har man sjekket og re-sjekket pluggkabler uten å se tegn til at disse skal være slitte. Har tatt opp luftmengdemåleren og gitt denne en god tørk, dersom det skulle være fukt. Problemet er fremdeles tilstede, så tenker jeg stikker innom Nissan for litt konsultasjon.

     

    Har også funnet kontakten for feilkode så jeg tenker får de til å se på dette. 

     

    Fortsettelse følger...

  2. Hei, har en Asus N55S modell med 6Gb installert RAM idag av type DDR3 SO-DIMM med 2 brikker på 3Gb hver. Vil gjerne bytte ut disse to med 2 brikker på 8 Gb hver, totalt 16 Gb men supportsidene til Asus mener den kun kan støtte opp til 8Gb.

    Tok en hurtig samtale på tlf med Asus og han sa kjapt at "Nei det går ikke".

    Svaret virket litt kjapt og basert kun på hva nettsidene sier.

     

    Men tror dere det er en programvare begrensning som forhindrer dette og at en mulighet kan være å oppdatere BIOS? Har siste versjon idag men tenker at nettsidene kanskje ikke er oppdaterte?

    Finnes det noen workaround rundt dette?

     

    Maskinen er rundt 4-5 år gammel.  :)

     

    Support til maskinen: https://www.asus.com/Notebooks/N55SF/specifications/

  3. Ja. Selvfølgelig. Det er slik en chocke fungerer. Gir ekstra bensin når den er kald, dermed høyere turtall. Hvis den ikke SLUTTER å gi ekstra bensin når motoren blir varm, blir det krøll. Uansett var det bare et eksempel. Det kan like gjerne være luftmengdemåleren. Den ville jeg ha plukket av og la ligge og tørke innendørs i et par dager. De tåler gjerne ca. ingenting.

    Ja skjønner. Har åpnet opp og renset og tørket opp luftmåleren, men kanskje la den ligge inne noen dager å la seg tørke altså? Er det mulig å se etter feil visuelt på en slik? Ref. til bildet, denne du tenker på?

    280218005-0280-218-005-1.jpg

  4. Hvis en temperatursensor har kortsluttet eller er defekt kan motorstyringen tro at motoren alltid er kald, og pøse på med ekstra bensin som om den er det. Resultat: Den går elendig når den er varm. Bare et eksempel...

    Takk for svar! :) Tror kanskje ikke det er tilfelle da når bilen er kald så går den på et høyere turtall, rundt 1500 og holder seg forsåvidt jevnt der fram til den blir varm. 

  5. Hei, er eier av en Nissan Primera 98-mod SRI (bensiner) som jeg har hatt voldsomme problemer med nøkking og svært ujevnt tomgang etter at motoren har fått kjøre seg varm.

    Den lugger dersom man kjører på lavt turtall med lavt gir (dvs. 1-3) og man slipper opp gassen. Det er liksom som at motoren ikke går ned umiddelbart på turtallet idet man slipper gassen, og begynner umiddelbart å lugge og "hoppe avgårde" en 2-3 ganger før turtelleren "synkroniserer" seg med resten av bilen. 

    Også når bilen har kjørt seg varm å jeg lar den stå på tomgang så går den svært lavt ned på turtallet(8-500x), til den nesten kveles før den ruser seg godt opp igjen. Dersom jeg ruser motoren og venter så tar det kort tid igjen før den faller ned på turtallet igjen.

     

    Disse symptomene mener jeg bestemt oppstod da jeg (var så dum) å skulle vaske motorrommet og brukte høytrykksspyleren (etter anbefaling). Holdt avstand på 1 meter + men siden da har dette problemet eksistert.

    Vil ikke si at problemet virker direkte "mekanisk" (dvs. motorfeste o.l). Har byttet plugger og "gnist fordeleren" (som var slitt) uten nytte. 

    Har lest meg opp på symptomer på falsk luft og føler dette stemmer godt overens med det jeg opplever. Ser at folk anbefaler å lete etter lekkasjer med knallgass, har dere noen erfaringer rundt dette?

     

    Fant en trådstarter som opplever akkurat samme sympotmer jeg beskriver. Verdt å ta en titt.

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1348809

     

    Håper noen tar seg bryet med å komme med sine tanker/erfaringer  :)

  6. Vet ikke om jeg har misforstått, men du kan bruke "betinget formatering" for å legge farger i celler.

     

    Se til at du har merket hele området du ønsker kontrollert (rad A til og med alt i C) og se klikk så på "Hjem" fanen -> Betinget formatering -> Ny regel -> Formater bare unike eller dupliserte verdier -> Formater -> Fyll, og velg farge.

     

    til venstre er før formatering, til høyre etter.

     

    attachicon.gifSkjermbilde.JPG

    Ja det var ca noe slikt jeg hadde tenkt! :) Takk for hjelpen!

  7. Hva legger du i å sammenligne? Hva er det du vil finne ut?

    Jeg har originaltabellen som har tallrekkefølgen 1, 2, 4, 5, osv helt til 1100. Den andre har jeg laget manuelt og består av x antall tall i stigende rekkefølge, eks. 1, 5, 6, 8, 11 osv. Jeg vil at excel skal finne de tallene som matcher i den tabellen jeg har laget selv med den originale tabellen og fjerne dubliseringene, eventuelt merke de tallene som matcher i hovedtabellen. Skjønner? :)

    Kan poste skjermdump om det hjelper :)

  8. Hei, trenger hjelp med et Excel relatert oppgave. Har tall data fra en kolonne på rundt 350 celler der tallene er sortert, men ikke sammenhengende (dvs. 1, 5, 6, 36, 37 osv.) Disse tallene vil jeg sammenligne med en anne kolonne som inneholder tall fra 1 og opp til 1100 der tallene er sammenhengende. Har prøvd alle mulige metode for å sammenligne denne type data for så å bytte ut eller aller helst merke med fyllfarge de cellene som er like (duplikater). Kan noen hjelpe meg? Si ifra hvis noe er usikkert.

     

    btw. Excel 2010 utgaven

     

    mvh.

     

    Simon :)

  9. Hahah denne artikkelen summerer så FANTASTISK opp det jeg prøvde å forklare til en kompis her om dagen. Installerte nemlig W8 å satt med f#enskapet i 2 dager, DE BLE LANGE!

     

    Man kunne kuttet disse punktene ned til 1; Metro! Det må bort, med 24" skjerm så føles det latterlig, og jeg fant først ut NÅ hvordan man egentlig lukker programmet! Ingen av 3parts apper fungerer med "live stream" og det føler bare dumt å skal trenge å rullere med datamusen over heeele skjermen for å foreta basic handlinger som man ofte bruker! I så fall på DPI'en laangt opp!

     

    Blir litt lei meg fordi jeg ser den smellen Windows kommer til å gå på, dette blir Vista om igjen bare penere skall men mer innviklet, langsomt, tunglært og uforståelig. Tok meg som er greit datakyndig lang tid på å helt forstå hvorfor jeg nå plutselig skulle ut av Metro, for så å plutselig bli kastet inn igjen?!

     

    Nei lykke til Microsoft, for seint å ta helomvending nå.

    • Liker 1
  10. Hovedkortet mitt har tatt kvelden og jeg trenger nytt! Hadde et tidligere av typen MSI X58M som brukte socket 1366 i kombinasjon med Intel i7 920 prosessoren med 45nm.

     

    Nå som jeg ser igjennom komplett sine sider så har de kun hovedkort med enten 1155 eller 2011 socket, INGEN med 1366... Er det slik at dette er utfaset og jeg dermed må også bytte prosessor dersom jeg vil ha nytt hovedkort, ELLER fungerer socket 1155 eller 2011 overens med i7 920 som kjørte på 1366 socket?

     

    Er ikke noe ekspert på dette område så litt hjelp settes stor pris på! :)

     

    Har forresten sett litt på MSI Z77A-GD65 (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=743926)

     

    ELLER ASUS SABERTOOTH Z77 (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=748566)

     

    Specs til i7 920 prosessoren (http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/processor-specifications.html?proc=37147)

  11. Har helt siden jeg kjøpte med helt ny Asus N55S slitt med enorme spikes på maskinen, men dette forekommet kun på ruteren HJEMME. Bor ikke hjemme så hos andre fungerer dette smertefritt med full hastighet men her hjemme sliter jeg med det samme problemet gang på gang. Alle de andre bærbare maskinene med trådløs oppkobling har ingen problemer (noen av dem er mye eldre enn Asus'en).

     

    Hendelsesforløpet er at alt stopper opp av lasting på nettsider en periode eller går EKSTREMT tregt, og så plutselig spiker det og jeg får full hastighet igjen. Dette gjentar seg ca 2 ganger i minuttet, irriterende! Kjørte en latency test med CMD som bekrefter dette da 22% av forespørslene ble avbrutt (se skjermdump)

     

    Har oppdatert alt av drivere til nettverkskort til ingen nytte, kan dette være ruteren sin feil? Er av typen D-Link DIR655 (denne er også oppdatert med siste firmware)

     

    Tar svært gjerne imot litt hjelp! :)

    post-135324-0-72380000-1333108227_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...